Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I FUERTEVENTURA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Fuerteventura med Auto Europe

  Vidstrakte strender, herlige spa resorts, og fantastiske turmuligheter venter deg på denne øya. En leiebil på Fuerteventura gjennom Auto Europe gir deg friheten til å dra akkurat dit du vil, helt i ditt eget tempo. Med over 60 år av erfaring så kan Auto Europe garantere deg de beste prisene i bransjen i tillegg til en prisvinnende og vennlig kundeservice.

  Hos Auto Europe har du tilgang til et stort utvalg av biler, inkludert luksus- og sportsbiler. En leiebil fra Auto Europe gir deg fleksibiliteten til å nyte alt denne herlige øya har å by på.

  Trafikk og parkering

  Gode veier og lite trafikk gjør bilkjøring på Fuerteventura ukomplisert. Og siden øya bare er ca. 97km lang og ca. 29km bred så passer den ypperlig for dagsturer.

  Nedenfor finner du noen tips og råd når du skal kjøre på øya.

  • Alle i bilen må bruke sikkerhetsbelte.
  • Barn under 12 år må sitte bak i bilen i/på passende barnestol.
  • Det er ikke tillat å bruke hodetelefoner når du kjører.
  • Du må ha på frontlys når det er dårlig sikt, for eksempel ved regn, tåke eller sandstormer.
  • Det er ikke lov til å bruke mobiltelefon når du kjører.
  • Du kan få bot hvis du ikke bruker blinkers når du skal.
  • Man kan bli tvunget til å betale bot på stedet.
  • Ha alltid med deg førerkort, leiedokumenter, et ekstra par briller (hvis du bruker dette), refleksvest til alle i bilen (skal ligge i bilen) og to varseltrekanter.
  • Hvis ulykken skulle være fremme, ta på deg refleksvesten før du går ut av bilen.

  Spania har strenge promilleregler, den er på 0,5 mg/ml. Vær oppmerksom på at alkoholholdige drikkevarer kan være sterke i Spania, så hvis du skal ut og kjøre - ikke drikk noe alkohol! For flere generelle regler og forskrifter i Spania, klikk her.

  Parkering

  Det er sjeldent noe problem å finne parkering på Fuerteventura, og den er ofte gratis.

  Geografisk informasjon

  Vulkanøya Fuerteventura (som betyr "sterke vinder") er den eldste av Kanariøyene. Selv om mesteparten av øya ble formet 5 millioner år siden, så har øya blitt slik den er i dag av alla år med vind og vær. Øya er av stort interesse for miljøvernere, 28% av øya er et naturreservat. Vind og sand gjør at øya ikke har den mest frodige vegetasjonen, men de geologiske formasjonene som er et resultat av vulkanisk aktivitet, har produsert et fasinerende og vakkert landskap. Det finnes også et stort antall strender å besøke på øya.

  Selv om Fuerteventura er den av Kanariøyene som ligger nærmest Afrika så blåser de sterke hav vindene oftest de varme Saharas ørkenvinder bort fra kysten, og dette holder temperaturene på en behagelig nivå hele året. Om sommeren er temperaturen mellom 20°C og 28°C. Om vinteren så ligger temperaturen mellom 15°C og 22°C. Mesteparten av øyas årlig nedbør (15cm) kommer om vinteren. Øya opplever til tider sandstormer, kjent som Calima, som blåser vinder fra Sahara ørkenen og gir høye temperaturer, tørr luft og dårlig sikt. Støvstormer inntreffer også, men holder sjeldent på lenge.

  Fuerteventura Flyplass

  El Matorral Flyplass (FUE) er den tiende mest besøkte flyplassen i Spania, og har mer enn 4 millioner passasjerer årlig. Fuerteventura flyplass er den vanligste ankomstplassen på øya for besøkende og det perfekte stedet å hente din leiebil. Det finnes mange flyvninger mellom forskjellige øyer, inkludert flyvninger til vakre og eksotiske Tenerife og Gran Canaria.

  El Matorral Airport (FUE)
  Adresse: Matorral, s/n 35610 Fuerteventura, Canary Islands
  Hjemmeside: www.aena.es/
  Telefon: +34 902 404 704

  Offentlig transport

  Det offentlige transportsystemet på Fuerteventura er begrenset. Det finnes ikke tog eller T-bane, men de har buss som går rundt øya, og forbinder de forskjellig kommunene. Busselskapet Tiadhe tilbyr 17 linjer som tar deg rundt øya til en rimelig pris. Busspass kan være et rimelig alternativ istedenfor å kjøpe flere enkeltbilletter.

  Det finnes også taxi i de fleste kommuner på øya. Man kan ikke ringe og bestille taxi, og heller ikke vinke til seg en taxi som kjører fra en annen kommune. Så logistikken rundt en taxireise kan være noe komplisert.

  Nyttige Linker

  Touristinformasjon Fuerteventura