Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I MADRID

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Madrid – Beste rater med Auto Europe

  Madrid er en by full av tradisjon og kultur. Her finnes det mye å både se og gjør, så det lønner seg å ha en leiebil i Madrid slik at du kan reise rundt og utforske denne spanske hovedstaden helt i ditt eget tempo. Byen passer like bra for deg som er ute etter kultur, til deg som helst bare vill slappe av og nyte livet. Auto Europe har et flertall steder der du kan hente din leiebil, for eksempel på Madrid Atocha togstasjon, Madrid-Barajas flyplass, Chamartin togstasjon eller Las Rozas togstasjon. Auto Europe er stolte å kunne tilby sine kunder et stort utvalg av bilkategorier i Spania, slik at det er enkelt å finne den leiebilen som passer reiseplanene aller best. På vår hjemmeside kan du sammenligne bilkategorier, utleiere og destinasjon slik at du enkelt finner det beste tilbudet på markedet. Du kan også få inspirasjon til en road trip i Sentralspania. Kontakt Auto Europe i dag!

  Trafikk

  Byen er omringet av ringveiene M-30, M-40, M-45 og M-50. Vær bevisst på at veiene er gamlebyen kan være ganske smale, hold deg på Gran Via for å unngå å kjøre deg vill. Hvis du ikke er kjent i byen så kan det være lurt å ha med seg GPS. Vær forberedt på at spanske bilister kjører ganske aggressivt, og at det under rushtiden kan være ganske mye trafikk i Madrid. Med en leiebil fra Auto Europe så kan du enkelt kjøre videre til andre spanske byer som for eksempel Valencia (355 km), Malaga (530 km) og Marbella (584 km).

  Parkering

  Det kan til tider være en utfordring å finne parkering i Madrid, men det er langt fra umulig. Her kommer litt informasjon som kan være bra å vite når du er i city og leter etter en parkeringsplass: Vanligvis så kreves det en avgift for parkering mandag-fredag mellom 09:00 og 20:00, og på lørdager mellom 09:00 og 15:00. I grønn sone må man betale hver time, og i blå sone kan man stå opp til to timer. På søndager og helligdager er det gratis parkering i disse to sonene. I hvite soner er det alltid gratis parkering, og disse finner du i utkanten av byen. Hvis du parkere her kan du enkelt ta offentlig transport in til sentrum. Det er også et flertall parkeringshus i Madrid hvis man ønsker å la bilen stå under tak. Les alltid skilt nøye for mer informasjon angående tids- og parkeringsrestriksjoner akkurat der du ønsker å stå slik at du unngår bot,

  Geografisk informasjon

  Madrid ligger 646 meter over havet, og er den høyeste beliggende hovedstaden i Europa. Byen ligger midt i landet. Like ved hovedstaden ligger fjellkjeden Sierra de Guadarrama, og her er det veldig fint å gå turer blant annet. Elven Manzanares renner gjennom byen, og byens sentrum er Puerto del Sol. Det ligger et antall flotte parker i utkanten av city, og Madrid har over 100 flotte kirker. Så hvis du liker historie, arkitektur og spansk kultur så er Madrid stedet for deg. Madrid har et middelhavsklima som gir en mild vinter med noe regn, og en tørr, varm sommer. Om sommeren kan temperaturene ligge på mellom 30 og 40 grader.

  Flyplass

  Madrid flyplass (MAD)
  Ligger 18 km fra Madrid.
  Hjemmeside: www.aena.es/en/madrid-barajas-airport/
  Adresse: Avenida de la Hispanidad, 28042 Madrid
  Telefon: +34 91 321 10 00

  Offentlig transport

  I Madrid så kan du velge mellom buss, taxi, t-bane og tog. Rutebussene går fra ca. 06:00 til 23:55. Det finnes også nattbusser (búhos) som går mellom torsdag og søndag fra 23:55-04:00. Det finnes et antall langdistansebusser som kjører til andre spanske byer, og til europeiske destinasjoner. Taxiene er hvite med en rød stripe, og de er ledige hvis lampen lyser grønt. Man kan vinke til seg en fra gaten, finne en ved en bussholdeplass eller ringe og bestille en. T-banen er en smidig måte å ta seg rundt byen på. Den er det nest største t-bane systemet i Europa, og går fra 06:00 til 02:00. Madrid Atocha togstasjon har tog som for eksempel går til Madrid flyplass, Malaga, Sevilla og Valencia. Fra togstasjonene Madrid Chamartin så kan du ta deg til blant annet Bilbao og Barcelona.

  Bobilutleie i Madrid

  Opplev mer av Madrid og det fantastiske området rundt ved å leie bobil i Madrid. Du kan lese mer om bobilferie i Spania her. En bobil gir ferien det lille ekstra, la deg inspirere med Auto Europe! Vi hjelper deg gjerne med å planlegge ferien og velge riktig kjøretøy sik at ferien og opplevelsen blir komplett.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Madrid flyplass

  Turistinformasjon Madrid