Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  MADRID

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil Madrid

  Planlegger du din neste ferie i solfylte Spania? Start din reise nå ved å vurdere mulighetene for å leie bobil i Madrid, landets hovedstad og reis på eventyr. Til samenligning med leiebil gir en bobil deg enda mer frihet og muligheten til å reise komfortabelt over lange strekninger. Etter at du har opplevd den pulserende spanske hovestaden kan du reise til andre spennende byer som Barcelona eller Malaga. Vi hos Auto Europe er den mest pålitelige reisepartneren du kunne håpe på; vårt erfarne bobilteam hjelper deg gjerne med å planlegge turen og velge riktig kjøretøy til din reise i Spania. Book din bobil enkelt online eller kontakt vårt team på telefon for hjelp og veiledning.

  Campingplasser i og rundt Madrid

  Utvalget av campingplasser i og rundt Madrid er stort. For å gi reiseplanleggingen din en flying start har vi funnet noen forslag til overnatting som kan passe deg og din bobilferie. Alle anlegg har plass og fasiliteter for større bobiler.

  Camping Osuna Denne campingplassen har en fantastisk beliggenhet med sentrum 20 minutter unna. Til flyplassen Madrid-Barajas er det bare 5 minutters reisevei. Her finner du totaly 60 plasser med eletrisitet og gratis WLAN. I det sanitære anlegget inngår også vaskemaskin som er tilgjengelig for alle gjester.
  Camping Madrid Arco Iris Omtrent 25 minutter vest for sentrum finner du dette moderne komplekset som tilbyr alt du kan drømme om for en komfortabel overnatting. Plassene er romslige og mange er utrustet med toalett. Det er også tilkobling for eletrisitet og vann. Ytterligere fasiliteter inkluderer to bassenger, en kiosk, restaurant og trådløst internett.
  Camping Internacional Aranjuez For å nå denne campingplassen sør for Madrid må du reise omtrent 50 km. Den er imidlertid vel verdt reisen med sitt sore utvalg av fritidsaktiviteter. Det er tennisbane og bortennis på campingområdet og bare 2 km unna ligger det en flott golfbane. Totalt har campingplassen 162 plasser med eletrisitet.
  Camping El Escorial Dette er det perfekte anlegget for deg som reiser med barn. Omtrent 50 km fra Madrid frister El Escorial med sin helt egen vannpark med flere basseng, rutsjebaner og lekeplass. Plassene er romslige og har vann- og elerisitetstilslutning. På området finner du også tennisbane og du kan besøke campingplassens egne restaurant om du ikke har lyst til å lage mat.

  Tilgjengelige bobiler i Madrid

  Hos Auto Europe kan du velge din favoritt blandt et utall ulike modeller når du planlegger bobilutleie i Madrid. Kanskje befinner din favoritt seg blandt de fire eksemplene vi har listet under? For 2 passasjerer er Weinsberg 541 optimal med dusj, toalett, kjøkken samt tank for drikke- og avløpsvann. Aircondition og varme sikrer deg en komfortabel reise. Modellen er cirka 6 meter lang. I den like lange modellen Carado T-132 får 3 passasjerer plass, denne bobilen er et utmerket valg for en liten familie. Soveplassene er fordelt på en dobbeltseng og en enkeltseng. Også i denne modellen er det dusj, kjøkken og toalett samt aircondition og varme. Modellen Adriatic betyr en luksuriøs ferie for opptil 4 personer. Her finner du 2 dobbeltsenger, kjøkken, dusj og toalett på imponerende 7,38 meters lngde. Dersom du skal reise i en større gruppe på 6 peroner er den 6,63 meter lange modellen Hymer Carado A-361 perfekt. Med 6 seter og sengeplasser fordelt på 2 dobbeltsenger og 2 enkeltsenger vil hele reisefølget ha en komfortabel reiseopplevelse. Også denne bobilen har kjøkken, toalett og dusj som standard i tillegg til aircondition og varme.

  Group A-1 Weinsberg 541 Group B Hymer Carado T-132

  Group A1

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 5.99 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Group B

  Soveplasser: 3 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 5.97 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Adria Group F Hymer Carado A-361

  Adria

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.38 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Group F

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.63 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Kjekt å vite om Madrid

  Madrid har ca. 3,2 millioner innbyggere, foruten fortadene rundt. Byen er ikke bare hovedstaden i Spania, men også den tredje største byen i EU og den største byen i sør-Europa. Takket være sin sentrale beliggenhet og sine politiske, administrative og militære instanser er byen ganske bokstavelig talt Spanias navle. Dessuten bor den spanske kongen og den katolske erkebiskopen i byen. Som besøkende har du et nesten ubegrenset tilbud av attraksjoner og aktiviteter; som eksempel fantastiske byggverk, store torg, museer og fantastiske parker. Aller først på listen over steder du bør besøke kommer det kongelige slottet, Palacio Real. Slottet er offisiell residens til kongefamilien og har praktfullt interiør og arkitektur. Du bør også sette av tid til å la deg imponere av Palacio de Cibeles. Dette imponerende bygget brukes i dag av kommunefullmektige.

  Et annet must ligger i byens sentrumskjerne, Plaza Mayor. Torget som fra begynnelsen var ment som markedsplass er i dag en av de livligste stedene i Madrid. I nærheten finner du en svært populær plaza, Pueta del Sol. Et besøk på et av de viktigste kunstmuseene i verden er noe du ikke bør gå glipp av; Museo del Prado er en opplevelse for livet. Den enorme kunstsamlingen inneholder blandt annet verk av Dürer, Rembrandt, Botticelli og Caravaggio. For deg som ikke får nok av store kulturopplevelser er også museene Rina Sofia, Thyssen-Bornemisza og Museo Arqueologico Nacional nevneverdige. For deg som vil ut i naturen er parkene Campo del Moro, Casa de Campo, Parque Dehesa de la Villa eller El Retiro perfekte. Du finne også et stort utvalg årlige eventer, der den viktigste kanskje er den 9 dager lange Fiesta de San Isidro som holdes i mai hvert år

  Dette er bare noen av høydepunktene som venter deg og ditt reisefølge i Madrid. Gi deg selv god tid til å utforske hovedstaden før du begir deg ut mot andre spennende destinasjoner. Å leie bobil i Madrid er en fin måte å spare penger på overnatting, men du slipper også å spise ute hver dag ettersom du kan diske opp deilig hjemmelaget mat fra bobilens kjøkken med ferske råvarer fra Madrids nærbutikker og markedsplasser. La deg gjerne inspirere av lokale delikatesser.