Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ MADRID FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra Madrid flyplass til beste priser

  Auto Europe samarbeider med de ledende lokale og internasjonale bilutleierne verden over, og vi kan på den måten tilby deg som kunde en stor bilpark, den beste kundeservice - alt til de mest konkurransedyktige prisene. Madrid flyplass er en av de 24.000 destinasjonene i verden der du kan hente din leiebil booket med Auto Europe. Kun 13 km fra flyplassen så ligger flotte Madrid, som har både et rikt kulturliv, spennende historie og herlig mat. Spanias hovedstad har tre steder som er på Unescos verdensarvliste; San Lorenza de El Escorial, Alcalá De Henares og Aranjuez, i tillegg til kunstmuseum i verdensklasse og mye vakker arkitektur. Madrid er en by som må oppleves, og dersom du vil dra lenger er det verdt å tenke på en road trip i Sentralspania!

  Med en leiebil fra Madrid flyplass med Auto Europe kan du enkelt og smidig utforske alt som Madrid og Spania har å tilby!

  Flyplassinformasjon

  Madrid flyplass (MAD)
  Offisielt navn: Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport, Spansk: Aeropuerto Adolfo Suárez Madrid-Barajas
  Adresse: Avenida de la Hispanidad, 28042 Madrid, Spain
  Beliggenhet: På Madrid flyplass er det 86 flyselskaper som kan ta deg til 183 destinasjoner verden over.

  Terminaler

  Madrid flyplass har fire terminaler, T1-T4.

  T1: Innsjekking i første etasje, boarding gatene i første og andre etasje, bagasjeområdet og ankomst i første etasje.

  T2: Innsjekking i andre etasje, boarding gatene i første etasje, bagasjeområdet og ankomst i første etasje.

  T3: Boarding gatene ligger i andre og tredje etasje.

  T4: Innsjekking i andre etasje, boarding gatene i første og andre etasje, bagasjeområdet og ankomst i første etasje. Mellom terminalene går det shuttle-busser hele døgnet.

  Henting og levering av leiebil

  På Madrid flyplass finner du bilutleierne Avis, Enterprise Atesa, Europcar, Hertz og Sixt. Du finner dem i terminal T1 og T4. I T1 så ligger de i første etasje, og i T4 finner du dem i underetasjen -1.

  Terminal 1

  Utleier Åpningstider
  Avis Man-søn: 07:00 - 00:00
  Budget Man-søn: 07:00 - 00:00
  Europcar Man-søn: 07:00 - 00:00
  Enterprise Man-søn: 07:00 - 00:00
  Atesa Man-søn: 07:00 - 00:00
  Hertz Man-søn: 07:00 - 02:30
  Sixt Man-søn: 07:00 - 01:00

  Terminal 4

  Utleier Åpningstider
  Avis Man-søn: 07:00 - 03:00
  Budget Man-søn: 07:00 - 03:00
  Europcar Man-søn: 07:00 - 00:00
  Enterprise Man-søn: 07:00 - 00:00
  Atesa Man-søn: 07:00 - 00:00
  Hertz Man-søn: 07:00 - 00:00
  Sixt Man-søn: 07:00 - 01:00

  Flyplassens fasiliteter

  Før du går om bord på flyet hjem, hvorfor ikke gjøre litt siste-minutt shopping på flyplassen? Her er det mye å velge mellom. I Duty Free butikkene finner du alt fra alkohol til kosmetikk. Det finnes et antall klesbutikker, i tillegg til smykkebutikk og optiker. Flyplassen har også kiosker der du kan kjøpe med deg litt ferskt lesestoff til flyturen. Andre ting som du finner på Madrid flyplass er elektronikkbutikker, gavebutikker med spanske spesialiteter, blomsterhandel, apotek og butikker som selger sjokolade og andre søtsaker. Sulten og tørst? Ikke noe problem på Madrid flyplass, da det finnes mange serveringssteder, alt fra sushi til hamburger og tapas.

  Flyplassen har 22 komfortable rom som man kan leie opp til 6 timer hvis man ønsker å sove litt mens man venter på sitt fly. Det finnes også et antall hotell som ligger i flyplassens nærhet. Det finnes 16 valutakontor på flyplassen, åtte i terminal T1, to i T3 og seks i T4. Bank finner du i T4, i første og tredje etasje. Det finnes et stort antall minibanker på terminalene T1, T2 og T4. Turistinformasjon finner man i terminalene T1, T2 og T4.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  For å komme deg in til Madrid city med din leiebil så kjører du ut på veien M-14, så videre på M-40 og A-3, etterfulgt av M-30. Ønsker man å ta offentlig transport fra flyplassen så finnes det T-bane, buss og tog å velge mellom.

  T-bane
  Linje 8 går fra flyplassen til Nuevos Ministerios stasjonen i sentrale Madrid, og turen tar ca. 12-15 minutter. På T4 ligger stasjonen i underetasjen -1, og i T2 finner du stasjonen i andre etasje.

  Buss
  Fra flyplassen så kan buss ta deg både til Madrid og til andre destinasjoner i Spania. Ekspressbussen Linea Exprés tar deg til Atocha togstasjon i sentrale Madrid , og går fra Terminal T1, T2 og T4. Denne turen tar rundt 40 minutter.

  Buss 827 går fra T4 og tar deg til Tres Cantos, Alcobendas, San Sebastián de los Reyes, Universidad Autónoma og Madrid/Metro Canillejas.

  Fra T4 går langdistansebusser til et stort antall steder i Spania. Fra T1 går det buss til Ávila og Salamanca med Avanzabus. Socibus tar deg til større byer i Andalusia.

  Tog
  Fra underetasjen -1 i terminal T4 kan du ta tog til Madrid sentrum, der den blant annet stopper i Chamartin, Nuevos Ministerios, Atocha og Principe Pio.

  Taxi
  Disse finner du utenfor ankomsthallen, og er hvite med en rød stripe og har våpenskjoldet til bystyret i Madrid på dørene. Ta kun disse taxiene, og ignorer andre som tilbyr deg skyss.

  Nyttige linker

  Madrid Flyplass hjemmeside