Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ VALENCIA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Valencia flyplass - Book og spar

  Når du booker en leiebil fra Valencia flyplass gjennom Auto Europe så får du service av høyeste kvalitet slik at din reise blir så smidig og enkel som mulig. Vi samarbeider med et stort antall internasjonale og lokale utleiere i 135 land verden over, og på den måten kan vi tilby deg de mest konkurransedyktige prisene og en stor bilpark slik at du kan finne den bilen som passer perfekt for akkurat deg og dine reiseplaner. I Valencia har man det aldri kjedelig da denne spanske byen har mye spennende å by på. Kjør til en av de mange strendene, eller ta en spasertur rundt i byen og nyt av den flotte arkitekturen. Sett deg så ned på en restaurant og bestill inn nasjonalretten paella. Shoppingmulighetene er heller ikke få i byen, ta en tur til Eixample som er et strøk med både spanske og internasjonale butikker. Hvis du reiser med barn så kan en tur til Europas største akvarium, Ocenaogràfic, være en spennende aktivitet. For å rekke å se og gjøre alt så er det best å ha en leiebil booket gjennom Auto Europe! Vurder også en road trip for å få enda mer ut av reisen!

  Flyplassinformasjon

  Valencia flyplass (VLC)
  Offisielt navn: Aeropuerto de Valencia, engelsk: Valencia Airport
  Adresse: Carretera Aeropuerto s/n, 46940 Manises, Valencia
  Flyselskaper: Det er 39 flyselskaper å velge mellom på flyplassen, og de flyr til 58 forskjellige destinasjoner.

  Valencia flyplass ble bygget i 1927 og tok i 2013 mot over 4,6 millioner passasjerer. Ankomsthallen ligger i første etasje og avgangshallen finner du i andre.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleieskrankene finner du i første etasje i ankomsthallen.

  Utleier Åpningstider
  Atesa Man-lør: 07:00 til 23:59
  søn: 08:00 til 23:59
  Avis Man-lør: 07:00 til 23:59
  søn: 08:00 til 23:59
  Budget Man-lør: 07:00 til 23:59
  søn: 08:00 til 23:59
  Centauro Man-søn: 07:00 til 23:00
  Dollar Man-lør: 07:00 til 23:59
  søn: 08:00 til 23:59
  Europcar Man-lør: 07:00 til 23:59
  søn: 08:00 til 23:59
  Goldcar Man-søn: 08:00 til 23:00
  Hertz Man-lør: 07:00 til 23:59
  søn: 08:00 til 23:59
  Sixt Man-søn: 05:00 til 23:59

  Flyplassens fasiliteter

  Man trenger ikke å gå sulten eller tørst på Valencia flyplass. Ta en tur til restaurantene i andre etasje i avgangshallen, og nyt av for eksempel spanske spesialiteter, iskrem, snacks eller hamburger. Et antall kaféer finnes det også på flyplassen. Med andre ord, det finnes noe for enhver smak! Til flyturen er det alltid hyggelig med litt ferskt lesestoff og dette finner du i kioskene. For den som ønsker shopping så finnes det en taxfree-butikk i tillegg til klesbutikk, apotek og delikatessebutikk. Hvis du skal ha et møte så er det mulig å leie konferansefasiliteter på flyplassen. I andre etasje ligger loungeområdet som er åpent fra 05:00 til 22:00. Det er minibanker både i ankomst- og avgangshallen. Wi-fi er det i hele terminalen, og de første femten minuttene er gratis. Hvis det er noe du lurer på når du er på flyplassen så kan du ta kontakt med en av informasjonsskrankene som du finner i både avgangs- og ankomsthallen. Skulle du trenge assistanse fra politiet så finner du dem i tredje etasje.

  Transport

  Fra flyplassen til Valencia er det en kjøretur på 11 km. Kjør vestover på E-901/A-3 og du vil være i byen på rundt 10 minutter. Hvis du skal hente din leiebil inne i Valencia så kan du enten ta t-bane, buss eller taxi. Det er to t-bane linjer som kan ta deg til city, og det er en reisetid på ca. 25 minutter. Bussen stopper i Mislata, Quart de Poblet, Manises før den kommer til Valencia. Turen til city tar 45 minutter. Det finnes fem taxiselskaper å velge mellom, og du finner dem utenfor ankomsthallen.

  Nyttige linker

  Hjemmeside Valencia flyplass