Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ MALAGA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra Malaga Flyplass til laveste pris

  Malaga ligger på østkanten av Costa del Sol i Andalusia, sør i Spania. Kysten er kjent for sine mange strender og store tilbud for turister. Malaga er en av verdens eldste byer og dens historie kan spores nesten 3000 år tilbake i tid. Utforsk Malagas rike historie og reis nedover Costa del Sol med en leiebil fra Malaga Flyplass. Dersom du planlegger en road trip i Andalusia kan du finne tips og ideer her.

  Auto Europe er en bilutleiemegler med over 60 års erfaring. Takket våre våre samarbeid med bilutleieselskap verden over kan vi alltid sikre et bredt utvalg av leiebiler til de laveste prisene på markedet. Auto Europe har over 24 000 stasjoner verden over og i Spania kan du hente din leiebil i over 100 byer landet over inkludert Malaga. Hent din leiebil på Malaga Flyplass og begynn ditt eventyr på Costa del Sol!

  Informasjon om flyplassen

  Malaga Flyplass er den største internasjonale flyplassen på Costa del Sol. Ettersom Malaga er en av de mest populære turistattraksjonene i Spania er flyplassren den fjerde travleste i landet. Flyplassen er også kjent som Malaga-Costa del Sol Flyplass (Aeropuerto de Malaga-Costa del Sol). Flyplassen ligger bare en kort kjøretur sørøst fra Malaga sentrum.

  Malaga Flyplass (AGP)
  Webside: Malaga Flyplass
  Adresse: Avenida Comandante García Morato s/n., 29004 Malaga, Spain.
  Telefon: +34 91321 1000
  Flyselskaper Malaga Flyplass: Mer enn 60 flyselskaper flyr til Malaga Flyplass. Blant flyselskapene som flyr fra Norge er SAS, Norwegian og Ryanair.

  Hvor henter jeg min leiebil på Malaga Flyplass

  Du finner flere bilutleiefirmaer når du skal leie bil på Malaga Flyplass. Det er viktig at du sjekker Vilkår og Betingelser dsom gjelder for din destinasjon og utleier. Du finner flere bilutleiekontorer i Terminal 2 i underetasjen mens i Terminal 3 er de i første etasje.

  Bilutleiefirmaene som har sine kontorer utenfor terminalbygningenre ligger for det meste på Avenida Garcia Morato, hovedveien som leder til flyplassen. Du finner også enkelte firmaer i Villa Rosa Industrial Estate. I disse tilfellene går det som regel shuttelbuss fra terminalen til kontoret. Mer informasjon om bilutleiefirmaenes kontorer med veibeskrivelser finner du i Vilkår og Betingelser i vår søkemotor og på din voucher.

  Avis Leiebil på Malaga Flyplass Avis på Malaga Flyplass
  Av. del Comandante García Morato s/n,
  Malaga, Spania 29004

  +34 902108495
  Åpningstider:
  Man-Søn 07:00 -midnatt; midnatt-01:00
  Budget Leiebil på Malaga Flyplass Budget på Malaga Flyplass
  Av. del Comandante García Morato s/n,
  Malaga, Spania 29004

  +34 902 10 93 84
  Åpningstider:
  Man-Søn 07:00 - 00:00
  Hertz Leiebil på Malaga Flyplass Hertz på Malaga Flyplass
  Av. del Comandante García Morato s/n,
  Malaga, Spania 29004

  +34 902 99 87 06
  Åpningstider:
  Man - Søn 07:00 - 00:00
  Sixt Leiebil på Malaga Flyplass Sixt på Malaga Flyplass
  Av. del Comandante García Morato s/n,
  Malaga, Spania 29004

  +34 902 49 16 16
  Åpningstider:
  Man - Søn 07:00 - 01:00
  Enterprise Leiebil på Malaga Flyplass Enterprise på Malaga Flyplass
  Av. del Comandante García Morato s/n,
  Malaga, Spania 29004

  +34 952 23 18 58
  Åpningstider:
  Man - Fre 08:00 - 22:00
  Lør - Søn 08:00 - 21:00

  Terminaler

  Malaga Flyplass består av tre terminaler ved siden av hverandre. Terminal 1 har ikke lenger flyavganger mens Terminal 2 (Pablo Ruiz Picasso Terminal), har ankomsthall og bagasjebånd i første etasje. Du finner innsjekking og security i andre etasje. Du finner gates i begge etasjer. Terminal 3, som er den nyeste og største terminalen har ankomsthall og bagasjebånd i grunnetasjen og innsjekking og security i andre etasje. Gates er i andre og tredje etasje. og du finner informasjonsdisker i første og andre etasjer.

  Flyplassens fasiliteter

  Malaga flyplass har alt av moderne fasiliteter. Terminal 2 har shoppingmuligheter i 1. og 2. etasje. Hvis du skal veksle valuta eller du trenger internett-tilgang finner du dette i første etasje. Her finner du også kafeer, restauranter og minibanker.

  Hvordan komme seg til og fra Malaga Flyplass

  Hvis du skal rett til Malaga etter å ha hentet din bilutleie på Malaga Flyplass, kan du kjøre langs MA-21 (Av. Velazquez) - du vil nå Malaga på 15 minutter. Dersom du kjører den andre retningen på MA-21 vil du nå Torremolinos, som ligger under 8 km unna flyplassen. Litt lenger unna - 24 km fra flyplassen ligger Fuengirola, som du kan nå via AP-7 på ca 20 minutter. Når du fortsetter langs AP-7 vil du etter ca 35 minutter ankomme Marbella. Du finner tips om å kjøre bil i Spania her.

  Det er to måter å komme seg til Malaga med offentlig transport. Du kan reise med buss: Expresslinje A (Linje 75) som tar deg til Malaga sentrum på omtrent 15 minutter. Busstoppet ligger i grunnetasjen i terminal 3 og du kan kjøpe billetter om bord. Alternativt kan reise med tog nummer C1 som går mellom flyplassen og Malaga Togstasjon hvert 20 minutt og tar 12 minutter.

  Parkering

  Det kan være vanskelig å finne parkeringsplasser i Malaga. Vær obs på at parkering ofte kontrolleres - det deles ut bøter og biler blir tauet. Pass på at du sjekker restriksjonene på parkering nøye når du setter fra deg bilen på gaten. Du finner imidlertid flere parkeringsgarasjer i byen der du kan sette fra deg bilen uten å bekymre deg. Alcazaba Parking for eksempel ligger i nærheten av flere turistattraksjoner som gamlebyen og Picassos fødehus. Parking Centro ligger i nærheten av RENFE togstasjon.

  Nyttige linker

  Turistguider Malaga