Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ MALAGA TOGSTASJON

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Malaga Togstasjon - Costa del Sol på dine premisser!

  Beliggende sørvest i byens sentrum er Malaga togstasjon et viktig transportkompleks og mange turister til Spanias Costa del Sol ankommer her. Oppkalt etter den lokale filosofen Maria Zambrano er den Malagas største togstasjon og tilbyr direkte forbindelser til mer enn 30 destinasjoner i Spania og i Nabolandet Frankrike.

  Stasjonen ble åpnet i Explanada de la Estación i 2007 som en Vialia-sponset stasjon ved siden av byens originale stasjon fra 1863. Du finner Malagas busstasjon, Estación de Autobuses de Málaga rett ved siden av, og jernbanestasjonen ligger bare 9 km fra Malaga flyplass (kjent som Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol), som også har sin egen jernbanestasjon.

  Malaga er den travleste byen på Costa del Sol, den nest største i Andalusia, og er en spennende havneby med livlig uteliv/ Her kan du finne noen av regionens beste tapas-barer, trendy butikker og mange interessante steder å besøke, som for eksempel Picassomuseet (den verdensberømte maleren ble født i Malaga i 1881).

  Med en leiebil fra Malaga togstasjon er mulighetene uendelige ettersom du har hele Costa del Sol å utforske. Du også kan velge å dra innover i landet til Sevilla og Cordoba for å oppleve det autentiske Spania. Et annet spennende alternativ er en hel dags sightseeing fra Malaga til Gibraltar der du kan nyte en avslappet lunsj og besøke noen av topp-attraksjonene som St Michaels grotte, legenden sier at grotten er bunnløs og at den er en undersjøisk vei til Afrika.

  Auto Europe ble grunnlagt i 1954 og er i dag et globalt selskap som har som hovedmål å gi sine mange kunder verden over den beste servicen på markedet til lavest mulig pris. Vi samarbeider med de best kjente lokale og internasjonale bilutleieselskapene verden over - noe som betyr at vi kan tilby den største flåten på markedet, inkludert luksusbiler, bobiler og familiebiler.

  Hvis det er noe du lurer på, eller du vil ha hjelp med din booking kan du kontakte vår prisvinnende kundeservice på +49 89 120 89 270 - vi hjelper deg mer enn gjerne med å planlegge den perfekte bilutleie fra Malaga togstasjon.

  Informasjon om stasjonen

  Den originale stasjonen var endestopp for Sociedad del Ferrocaril de Malaga a Cordoba som ble åpnet av Dronning Isabel II i september 1862. De to bygningene på hver side av dagens hovedlinje er bevart fra denne tiden og er regnet for å ha historisk betydning. Dagens toglinje ligger der de originale plattformene og linjene pleide å være. Dagens reisende kan ankomme direkte fra Madrid på et AVE-høyhastighetstog på bare 2 timer og 30 minutter, mens rutetog går mellom Barcelona og Malaga som tar ca 5 timer og 40 minutter og stopper i Tarragona, Zaragoza, Cordoba, Puente Genil og Antequera. Raske langdistansetog går også til Malaga fra Valencia med en reise på 4 timer og 30 minutter.

  Hvor kan jeg hente leiebilen min på Malaga Togstasjon

  En leiebil fra Malaga togstasjon er det perfekte alternativet for reisende som ankommer med tog og vil oppleve byen og resten av Costa del Sol i eget tempo. Ettersom stasjonen ligger i byens sentrum kan du leie bilen og hente den på stasjonen (bilen vil bli overlevert til deg inne på parkeringsplassen til Vialia shoppingsenter). Det er stort utvalg og bilutleiekontorene ligger på togstasjonen med drop-off punkter i nærheten. Husk å ha med alle nødvendige dokumenter inkludert pass, førerkort, kredittkort og din Auto Europe voucher.

  Enterprise Bilutleie på Malaga Togstasjon Enterprise på Malaga Togstasjon
  c/ Mendivil, Parking 2, Vialia Shopping Centre
  Malaga, Spania 70173

  +34 952 35 50 40
  Åpningstider:
  Man-Fre 08:00-22:30
  Lør 09:00-17:00
  Søn 10:00-18:00
  Hertz Bilutleie på Malaga Togstasjon Hertz på Malaga Togstasjon
  c/ Mendivil, Parking 2, Vialia Shopping Centre
  Malaga, Spania 70173

  +34 952 35 50 40
  Åpningstider:
  Man-Fre 08:00-22:30
  Lør 09:00-17:00
  Søn 10:00-18:00

  Stasjonens fasiliteter

  Malaga togstasjon er en stor bygning med flere etasjer. På stasjonen finner du billettskranker, venteområder og informasjonsskjermer med ankomst- og avgangsdetaljer. Fasilitetene inkluderer flere kafeer, fast-food restauranter, butikker som selger lokalproduserte produkter, apotek, matbutikk, wi-fi, lekeområde for barn, VIP lounge, leiebilkontorer, minibanker, et stort undergrunns parkeringshus og det firestjerners hotellet Barceló. Innen stasjonskomplekset er et stort handlesenter med over 100 butikker og flere kinoer. Det er også en Dialogue-stasjon som betyr at tjenester og fasiliteter er tilpasset personer med hørselshemming.

  Hvordan kommer man seg til og fra Malaga togstasjon?

  Estación de Malaga Maria Zambrano ligger midt i byen og er lett tilgjengelig dersom du velger å hente din leiebil på Malaga togstasjon og utforske Costa del Sol turistregion. Den ligger rett ved Malaga busstasjon og bare 2 km fra havnen, som tar imot cruise skip hele året rundt. Malaga flyplass er også i nærheten av togstasjonen (kun 9 km unna) og kan nås via Cercanías C-1 lokaltogforbindelse. Stasjonen har høyhastighetstog til og fra Madrid, Sevilla og Cordoba, såvel som Cercanías Malaga metrosystem.

  Parkeringstips

  Det er begrensede muligheter for gateparkering i Malagas bykjerne og det er minimale sjanser for å finne gratis parkering. Det lureste er å finne ut hvor de aktuelle pakeringsplassene er før du drar. Prøv parkeringsplassene Cervantes (på Cl Cervantes, 2), Camas (Cl Cama, 20) eller Tejon (Cl Tejon y Rodriguez, 5), som alle har god beliggenhet med enkel tilgang til mange av Malagas topp-turistmål- For dem som ikke er kjent med å kjøre bil i Malaga vil det være til god hjelp å vite hvor du skal parkere for å redusere stress og eventuelle stopp av politiet. Når du skal leie bil på Malaga togstasjon er det verdt å vite at det er en 10 minutters drop opp foran stasjonen, men den er ofte full i rushtiden. Det er en stor 24 timers parkeringsplass under stasjonen som er svært praktisk for passasjerer som venter på tog ettersom det bare er 5 minutter å gå til plattformen, Et alternativ er å parkere i nærheten av flyplassen og benytte seg av transfer-tjenester med meet and grett når du skal reise.

  Nyttige lenker

  Malaga Turistinformasjon