Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I PERPIGNAN

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Perpignan til beste rate

  Kunstneren Salvador Dali mente at Perpignan togstasjon er verdens midtpunkt. Hva med å booke en leiebil i Perpignan og se om du er enig? Midtpunkt eller ikke, Perpignan er en koselig by i Sør-Frankrike som er sterkt influert av både Spania og Nord-Afrika. Dette gjør byen fargerik, og den har noe å by besøkende i alle aldere. Ta en tur til vakre Palais des Rois de Majorque, en festning fra middelalderen eller den flotte katedralen Saint-Jean. Det er mange koselige markeder i byen hver uke, og regionen Languedoc-Rousillion er også kjent for sin vinproduksjon. Hvis du heller ønsker å slappe av så kan du kjøre til en av de mange strendene langs kysten. For å rekke å oppleve mest mulig så anbefaler vi at du booker en leiebil hos Auto Europe. Vi har en stor bilpark i Frankrike og i 180 andre land verden over slik at du alltid kan finne det kjøretøyet som passer dine reiseplaner aller best.

  Trafikk

  Auto Europe har den beste oversikten over bilutleie i Perpignan, derfor kan du hos oss enkelt finne den bilen som skal ta deg frem på de franske veiene. Motorveien A9 går gjennom Perpignan og forbinder byen med Montpellier i nord og Girona (Spania) i sør. Husk på at man i Frankrike må ha med seg en alkomåler i bilen, og at promillegrensen er på 0,5.

  Parkering

  Hvis du parkerer på gaten så er det viktig at du leser parkeringskilt nøye. Du betaler i parkeringsautomat. Det er også mulig å stå i overvåkede parkeringshus. Vi anbefaler at du ikke lar verdisaker ligge igjen i bilen.

  Geografisk informasjon

  Perpignan ligger i regionen Languedoc-Rousillion i Pyrénées- Orientales. Byen ligger ved elven Têt, 10 km fra Middelhavet og 30 km fra grensen til Spania. Det er 94 km til Béziers, 157 km til Montpellier, 207 km til Toulouse og 317 km til Marseille. Det er ingen tidsforskjell mellom Perpignan og Norge. Byen nyter av en varm og tørr sommer og en vinter med noen få plussgrader.

  Flyplassen i nærheten av Perpignan

  Perpignan flyplass
  Ligger 7 km fra Perpignan.
  Hjemmeside: www.aeroport-perpignan.com
  Telefon: +33 4 68 52 60 70

  Bézier Cap d´Agde flyplass
  Ligger 107 km fra Perpignan.
  Hjemmeside: www.beziers.aeroport.fr
  Telefon: +33 4 67 80 99 09

  Carcassonne flyplass
  Ligger 123 km fra Perpignan.
  Hjemmeside: www.aeroport-carcassonne.com
  Telefon: +33 4 68 71 96 46

  Offentlig transport

  Tog
  Byens togstasjon, Gare de Perpignan, ligger på 1 Avenue Général de Gaulle, og togene tar deg til store og små byer i Frankrike. Det går også tog til Spania.

  Buss
  Byens bussterminal ligger på Boulevard Saint-Assiscle. Det går busser både rundt city og resten av regionen. Bussene i city kjøres av CTMP (Compagnie des Transports de Perpignan-Méditerranée). Det går også busser til internasjonale destinasjoner, blant annet til Girona flyplass i Spania.

  Taxi
  Det er mulig å ta taxi til sin destinasjon i Perpignan.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Perpignan Flyplass

  Tourism Information