Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ GERONA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Gerona flyplass - Book og spar

  Din leiebil fra Gerona flyplass venter på deg! Hvis du booker gjennom Auto Europe så kan du enkelt utforske flotte Gerona som er en storby i et lite format. Denne middelalderbyen har alt som en turist kan tenke seg, alt fra en spennende kulturutbud til herlig spansk mat. For den som vil bade i Middelhavet så er det heldigvis bare en 30 minutters kjøretur til strendene. Gerona flyplass ligger bare 13 km fra byen, og hvis du booker en bil gjennom oss så vil du kunne starte ferien med en gang etter at du har gått av flyet. Vår søkefunksjon gjør det lett for deg å finne din leiebil i Spania, alltid til meget konkurransedyktige priser. Ikke vær avhengig av offentlig transport på din neste ferie, kontakt Auto Europe i dag!

  Flyplass

  Gerona Flyplass (GRO)
  Offisielt navn: Aeropuerto de Girona-Costa Brava, engelsk: Girona-Costa Brava Airport
  Adresse: 17185 Vilobi de Onyar/Girona, Spania
  Flyselskaper: På flyplassen er det 13 flyselskaper som flyr til 16 destinasjoner.

  Terminaler

  Flyplassen består av én terminal, og innsjekking ligger i første etasje sammen med ankomsthallen. Avgangshallen ligger i andre etasje.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleieskrankene finner du i første etasje.

  Utleier Åpningstider
  Atesa Man-søn: 08:00 til 23:59
  Avis Man-søn: 08:00 til 23:59
  Budget Man-søn: 08:00 til 23:59
  Europcar Man-søn: 08:00 til 23:59
  Firefly Man-søn: 08:00 til 23:59
  Goldcar Man-søn: 08:00 til 23:59
  Hertz Man-søn: 08:00 til 23:59
  InterRent Man-søn: 08:00 til 23:59

  Flyplassens fasiliteter

  Hvis man ønsker seg noe å godt å spise så finnes det et antall serveringssteder der man kan få seg noe gott før flyturen. Gerona flyplass har to butikker der du kan shoppe, en av dem er en taxfree-butikk. Det er mulig å leie konferanserom på flyplassen hvis man skal ha et møte, og det er fem minibanker i terminalen. For den som ønsker å gå online før flyturen så kan man logge seg på flyplassens wi-fi, og de første 15 minuttene er gratis. Hvis du skulle trenge assistanse under ditt opphold på flyplassen så kan du gå til informasjonsskranken som ligger ved innsjekkingsområdet i første etasje.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Hvis du kjører din leiebil fra flyplassen til Gerona, så tar det rundt 15 minutter (13 km). For den som ikke skal kjøre bil fra flyplassen så kan man velge å ta offentlig transport. Det går busser mellom følgende steder: flyplassen - Barcelona, flyplassen - Gerona, flyplassen - Costa Brava Norte, flyplassen - Costa Brava Sur, flyplassen - Lleida og flyplassen - Andorra. Utenfor terminalen så finner du taxiene, og det er også mulig å forhåndsbestille en.

  Parkering

  Et tips er å parkere i utkanten av byen, og ta offentlig transport det siste stykket til din destinasjon i Gerona sentrum. Et sted som man kan parkere er på Parc de la Devesa, et stort parkeringsområde ved elven. Parkeringen ligger ikke langt fra broene som leder til den gamle delen av byen. Placa Constitucio Girona, Plaza Catalunya og Maragall er andre forslag på steder du kan stå. Noen hotell i byen tilbyr parkering for sine gjester. Les alltid parkeringskilt nøye for å unngå bot.

  Nyttige linker

  Gerona Flyplass hjemmeside