Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BEAUVAIS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Beauvais – Finn din perfekte leiebil

  Om du leter etter en leiebil i Beauvais til en god pris og førsteklasses kundeservice så er Auto Europe den du leter etter. Vi har vært 60 år i bransjen og kan tilby sine kunder noen av de beste prisene på markedet. Det beste av alt er at du kan booke en leiebil online gjennom tre enkle steg. Du kan også ringe oss, vi er tilgjengelig 7 dager i uken. Kjør gjennom denne franske byen og besøk Saint Pierre katedralen og Saint Etienne kirken. Spis middag på en av de koselige restaurantene eller ta en runde golf på en av de mange banene i området. Enten du leter etter en familiebil eller en luksusbil - hos oss så finner du bilen du leter etter til meget konkurransedyktige priser.

  Trafikk

  Beauvais er en liten by med lite trafikk. Trafikken øker hvis du kjørere inn mot Paris. Husk på at i Frankrike så man må ha med seg alkomåler i bilen. Promillegrensen er på 0,5.

  Parkering

  Hvis du skal parkere din leiebil i Beauvais så anbefaler vi at du leser parkeringskiltene nøye for å unngå bot. Man betaler for gateparkering i en parkeringsautomat. Husk på at det er ikke tillatt å stå på samme sted i mer enn 24 timer. I blå soner, zone bleue, så kan man stå én time gratis mellom 09:00-12:00 og 14:00-19:00. Skal du stå en lengre periode så kan det eventuelt lønne seg å parkere i et parkeringshus.

  Geografisk informasjon

  Beauvais ligger i Picardy regionen nord for Paris (80 km). Det er en koselig by som ligger ved elven Thérain, og har mange restauranter og kaféer. Beauvais ligger i Nord-Frankrike, og man kan enkelt ta kjøre til andre steder som Calais (215 km), Reims (155 km), Le Mans (290 km). Det er 120 km til Disneyland Paris, 10 km til kysten og 200 km til Belgia.

  Flyplass

  Flyplasser i og rundt Beauvais.

  Paris Beauvais Tillé flyplass
  Ligger 6 km fra Beauvais.
  Hjemmeside: www.aeroportparisbeauvais.com
  Telefon: +33 089 268 2066

  Charles de Gaulle flyplass
  Ligger 72 km fra Beauvais.
  Hjemmeside: www.parisaeroport.fr
  Telefon: +33 170 363 950

  Offentlig transport

  Buss
  Det går shuttlebuss til og fra Beauvais flyplass, til Amiens, til Disneyland og mellom Paris og Beauvais. Regionale busser, Transports Urbains Beauvais, tar deg rundt Beauvais og til andre destinasjoner rundt byen.

  Tog
  TER tog går til og fra byen. Sentralstasjonen er Gare de Beauvais.

  Taxi
  Taxi kan ta deg til flyplassen, Disneyland eller til annen ønsket destinasjon.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Beauvais Airport