Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BERGERAC

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Bergerac – Finn din perfekte leiebil

  Bergerac er en flott destinasjon som har noe å by på for alle aldere og interesser, men byen er kanskje spesielt godt likt av vinentusiaster og historieelskere. Langt fra stresset i storbyene så finner du den pittoreske byen Bergerac som har flotte museer, vakre slott og spennende middelalderbyer, i tillegg til et vakkert landskap som er perfekt for gå- og kanoturer. Enten du ønsker å hente din bil på en flyplass eller i byen så kan du være sikker på at du finner en super pris på leiebil i Bergerac hos Auto Europe.

  Trafikk og parkering

  Auto Europe samarbeider med et antall selskaper som tilbyr bilutleie i Bergerac slik at du enkelt skal kunne finne en bil som kan ta deg rundt regionen helt i ditt eget tempo. Kjører du vestover langs A89 kommer du til Bordeaux (1,5 time). Tar du turen nord-øst på A89 og A20/L´Occitane kommer du til Limoges på kun to timer. Sør-øst på N21 og A62 tar deg til Toulouse på 2,5 time. Med andre ord så ligger hele regionen foran deg hvis du har en bil! Kort sagt er området perfekt for en road trip. For mer informasjon om spennende destinasjoner og trafikkregler i Frankrike, klikk her. Selv om byen er relativt liten så finnes det mange parkeringsfasiliteter der du kan la leiebilen stå. Det finnes fire parkeringshus der det er gratis å stå, en er ved togstasjonen og en annen er ved elven på gaten Quai Salvette. Det er også fem parkeringsområder i og rundt sentrum der man kan stå mot en avgift.

  Geografisk informasjon

  Bergerac ligger i sør-vest Frankrike i regionen Dordogne, like ved elven med samme navn. Byen og de nærliggende områdene er kjent for produksjonen av godt vin takket være dreneringen i jorden. Regionen er også kjent for sin tobakkproduksjon.

  Flyplass

  Flyplassen Bergerac-Roumanière flyplass ligger ca. 3 kilometer fra Bergerac.

  Bergerac-Roumaniè Flyplass
  Adresse: Route d´Agen, 24100 Bergerac, Frankrike.
  Hjemmeside: www.bergerac.aeroport.fr
  Telefon: +33 5 53 22 25 25

  Offentlig Transport

  Det er også mulig å la leiebilen stå i Bergerac og heller ta offentlig transport. Paris sitt t-banesystem (Métro) er den mest populære transportmåten i sentrum. Med over 300 stasjoner, 219 kilometer med skinner og 14 linjer så transporterer t-banen hele 5 millioner passasjerer daglig. Den lokale bussen kjøres av Les Transports Urbains Bergeracois (TUB). Andre byer i regionen kan du enkelt ta deg til med et antall forskjellige busselskaper. De fleste går fra togstasjonen. For eksempel så går det på hverdager busser til Périgueux. Bergeracs togstasjon (SNCF-stasjon) ligger et kort stykke fra sentrum. Det går tog til blant annet Sarlat-la-Canéda og Bordeaux.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Bergerac