Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I RENNES

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Rennes – Beste rater med Auto Europe

  Hos Auto Europe finner du enkelt en leiebil i Rennes. Vårt store utvalg av billige priser fra de ledende bilutleierne gjør at du enkelt kan spare penger når du besøker denne koselige byen i Nord-Frankrike. Hvorfor ikke starte ditt besøk i byen gjennom å kjøre til Place des Lices som er fylt av historiske bygninger med vakker arkitektur. På lørdager er det et bra marked her der du kan kjøpe alt fra grønnsaker og kjøtt til vin og ost. Ikke langt fra torget ligger den store og flotte katedralen Saint-Pierre og Mordelles-porten fra 1440 som under middelalderen var byens hovedinngang. Hvis du ønsker å dra på museum kan du ta to fluer i en smekk med to museer som ligger i samme bygning, Musee de Bretagne og Musee des Beaux-Arts. Rundt om i Rennes finner du også mange koselige parker og grøntområder. Gaten Rue Saint Michel er en av de beste stedene for den som vil danse natten lang, og shoppe kan du gjøre på blant annet Rue la Fayette, Rue Orléans og Rue La Motte Fablet. Det finnes også tre shoppingsentre i sentrum: Colombia, Les 3 Soleils og La Visitation. På Stade Rennais FC kan du se på fotballkamper, og du kan svinge golfkølla på en av de fire golfbanene som ligger innenfor en 15 kilometer radium fra sentrum. Ikke kast bort masse tid på å lete på alle bilutleiernes hjemmesider etter en leiebil når du hos Auto Europe finner alle de billigste prisene samlet på et og samme sted!

  Trafikk og parkering

  Tempoet i trafikken er til tider høyt, og franskmennenes kjørestil kan være mer dristig og aggressiv enn i Norge. Det er åtte større veier som tar deg in og ut av Rennes, der i blant E50, E3 og N24. Bare i sentrum finnes det tolv parkeringshus, i tillegg til et antall Park & Ride-parkeringer. Gateparkeringen er delt inn i to soner, der forskjellige priser og restriksjoner gjelder.

  Geografisk informasjon

  Rennes ligger i regionen Bretagne og er hovedstaden i Ille-et-Vilaine. Byen har over 416.000 innbyggere og har sommertemperaturer på over 25 grader. Nedbør kommer under hele året. Når du først er i Rennes hvorfor ikke også ta en tur til Le Mans (159) km, Angers (125 km), Nantes (113 km), St-Malo (69 km), Brest (240 km), Quimper (214 km) eller Paris (353 km)? På våre Road Trip sider finner du masse flotte tips for en ferie i området!

  Rennes flyplass

  Flyplassens syv flyselskaper (Vueling, Chalair Aviation, Europe Airpost, Flybe, Aer Lingus, AirFrance og HOP!) som tar deg til og fra over 50 destinasjoner. Du finner flyplassen 8 kilometer sør for Rennes sentrum.

  Rennes Flyplass
  Adresse: Avenue Joseph le Brix, 35136, Saint-Jacques-de-la-Lande, Frankrike
  Hjemmeside: www.rennes.aeroport.fr
  Telefon: +33 (0)2 99 29 60 00

  Offentlig transport

  På gaten 19 Place de la gare finner du byens sentralstasjon med avganger til blant annet Paris, St-Brieuc, Morlaix, Vrest, Saint-Malo, Quimper og Vitre. Selskapet Star har 65 busslinjer i Rennes og omegn, i tillegg til T-banelinje med femten stasjoner.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Rennes Flyplass

  Turistinformasjon Rennes