Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ RENNES FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Rennes flyplass - Book og spar

  Dersom du velger å hente din leiebil på Rennes flyplass kan du komfortabelt kjøre rundt regionen Bretagne som ligger på en halvøy i nordvest Frankrike. Bretagne er kjent for sitt pittoreske landskap, og andre byer i regionen verdt et besøk er for eksempel Brest og Quimper. Auto Europe sitt gode samarbeid med ledende bilutleiere gir deg mange fordeler, alt fra en ukomplisert booking-prosess til mange billige priser på leiebiler i 180 land.

  Flyplassinformasjon

  Rennes flyplass (RNS)
  Offisielt navn: Aéroport Rennes Bretagne, engelsk: Rennes Bretagne Airport
  Adresse: Avenue Joseph le Brix, 35136 Saint-Jacques-de-la-Lande, Frankrike
  Beliggenhet: Flyplassen ligger i regionen Bretagne, ca. 6 km sør-vest for Rennes.
  Flyselskaper: Vueling, Chalair Aviation, Europe Airpost, Flybe, Aer Lingus, Air France og HOP!

  Terminaler

  Terminalbygningen har to etasjer der du finner både ankomst- og avgangshallen. Innsjekking-skrankene, boarding-gatene og ankomsthallen er i førsteetasje.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleieskrankene ligger i ankomsthallen og leiebilsparkeringen (PL) ligger foran terminalen ved siden av parkeringen P3 og P1. Bilutleie på Rennes flyplass er enkelt. Når du har hentet din bagasje så går du til bilutleieskrankene og viser frem din voucher fra Auto Europe, ditt førerkort og ditt kredittkort. Husk på at førerkortet og kredittkortet må ha samme navn som det på voucheren. Når alt er klart (inspeksjon av bilen, depositum og signering av leieavtalen) så kan du kjøre av gårde. For mer informasjon om lokale trafikkregler, klikk deg videre til vår kjøreguide for Frankrike.

  Utleiere Åpningstider
  Avis Man-fre: 08:00-18:30, 21:00-22:15
  Budget Man-fre: 08:00-12:00, 14:00-18:00
  Europcar Man-fre: 08:30-11:45, 12:15-19:00, 20:00-22:00
  Hertz Man-fre: 08:00-18:30, 20:30-22:00
  Keddy Man-fre: 08:30-11:45, 12:15-19:00, 20:00-22:00

  Flyplassens fasiliteter

  Flyplassen er kompakt og komfortabel. Informasjonsskranken ligger i ankomsthallen og de kan både hjelpe deg under ditt opphold på flyplassen og med ditt besøk i Bretagne. Det er en minibank i avgangshallen. I andre etasje finner du restauranten La Passerelle som har lokal mat på menyen og en utsikt over landebanen. Det er en boutique i første etasje med snacks og et utvalg av aviser, suvenirer og regionale produkter.

  Transport

  Bil
  Flyplassen ligger ved D834 som har forbindelse med D177 som leder til sentrale Rennes. Å kjøre dit tar ca. ti minutter.

  Buss
  Det går busser fra flyplassen til Rennes sentrum (Republique Stationne) daglig. Buss 57 går fra et busstopp som ligger 300 meter fra terminalen i veikrysset mellom Joseph Le Brix og Jules Vallès. Bussturen til city tar rundt 20 minutter.

  Parkering

  Når du skal levere tilbake leiebilen på flyplassen så følger du skiltene til PL. Det finnes også både korttids- og langtidsparkeringer. Drop-off parkeringen er like ved terminalbygningen. I Rennes er gateparkering delt inn i to soner, rød og grønn. Les de lokale parkeringsskilt nøye for informasjon om lokale restriksjoner og priser. Det finnes også mange parkeringshus rundt omkring i Rennes.

  Nyttige linker

  Rennes Flyplass