Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BASTIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Bastia – Beste rater med Auto Europe

  Om du leter etter en leiebil i Bastia så har du kommet til rett sted! Vi har et stort utvalg av biler til meget gode priser. På Korsika så er det mange sjarmerende byer og vakker natur. Bastia ligger nord på øya, og er en populær turistdestinasjon. Byen ligger ved kysten og har blant annet mange koselige restauranter, og maten er en kombinasjon av franske og italienske influenser. En tur til byens historiske severdigheter bør også stå på reiseplanen. Etter at du har booket flybilletten til Korsika så bør du kontakte Auto Europe, for vi kan hjelpe deg med å finne den perfekte leiebilen på øya og på over 24 000 andre destinasjoner rundt om i verden. Vi jobber mot å overtreffe dine forventninger, og vi er stolte over å også kunne tilby førsteklasses kundeservice i tillegg til noen av de beste prisene på markedet.

  Trafikk

  I de større byene på Korsika så kan det være noe trafikk. De fleste veiene på øya er av en god standard, men hvis du skal kjøre i fjellområder så anbefales det at du kjører forsiktig da det er en del smale og svingete veier. På Korsika så kjører man på høyre side av veien, og det ikke er tillatt å snakke i mobiltelefonen når du kjører.

  Parkering

  I Bastia sentrum så finnes det fire større parkeringsområder i tillegg til gateparkeringer. Langs med kysten så er det strandparkeringer. Les parkeringskilt for gjeldende tidsrestriksjoner der du ønsker å stå. Du kan også sjekke med ditt hotell i Bastia og høre hvis de tilbyr parkering til sine gjester. Uansett hvor du velger å parkere så la ikke verdisaker ligge igjen i bilen.

  Geografisk informasjon

  Bastia er Korsikas nest største by, og ligger på øyas nordøstkyst. Besøk gamlebyen Terra Vecchia med sine koselige, smale gater og bygninger fra 1700-tallet. Rundt Place St. Nicolas ligger mange koselige restauranter og kaféer. På Hotel de Ville er det et lørdagsmarked som er vel verdt et besøk. Det er mange fine strender i området, og byen har to havner. Det tar for eksempel bare 1 time med båt til Italia. Naturen på øya er vakker og med en leiebil så kan du enkelt besøke andre byer på øya som Ajaccio (147 km), Calvi (90 km), Corte (80 km) og Propriano (205 km). Korsika har et deilig Middelhavsklima med en mild vinter og en varm sommer.

  Flyplass

  Bastia Flyplass
  Ligger ca. 20 km fra Bastia.
  Hjemmeside: www.bastia.aeroport.fr
  Telefon: +33 4 95 54 54 54

  Calvi - Saint-Catherine Flyplass
  Ligger ca. 90 km fra Bastia.
  Hjemmeside: www.calvi.aeroport.fr
  Telefon: +33 4 95 65 88 88

  Figari Sud - Corse Flyplass
  Ligger ca. 167 km fra Bastia.
  Hjemmeside: www.2a.cci.fr/figari-south-corsica-airport
  Telefon: +33 4 95 71 10 10

  Offentlig transport

  Buss
  Det går busser rundt Bastia og til andre steder på øya som for eksempel Bastia flyplass, Ajaccio, Calvi, Porto Vecchio, Bonifacio og Corte.

  Båt
  Det er mulig å ta ferge til Frankrike, Italia og Sardinia. SNCM, Moby Lines og Corsica Ferries er noen av fergeselskapene.

  Tog
  Bastias togstasjon ligger ved Square Mal Leclerc. Det går tog til blant annet Corte, Calvi, Ponte Leccia og Ajaccio.

  Taxi
  I Bastia så er det mulig å også ta taxi. Bastias taxiselskap er Taxis Bleus Bastiais.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Bastia Flyplass

  Turistinformasjon Bastia