Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I AVIGNON

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Avignon – Beste pris garantert

  Book din leiebil i Avignon hos Auto Europe til en meget konkurransedyktig pris. Avignon er en Middelhavsperle i Frankrike som det er umulig å ikke forelske seg i. Det er mange flotte, historiske severdigheter i Avignon og gamlebyen er til og med på Unescos verdensarvliste. Ta en tur til en av de koselige restaurantene og nyt av det franske kjøkkenet eller besøk Angaldon museet og se på Picasso sine mesterverk. Etter at du har utforsket denne koselige byen så kan du enkelt ta en kjøretur til luksusbyene Cannes og Saint-Tropez. Mulighetene er mange i Sør-Frankrike!

  Vi har et stort utvalg av biler og forskjellige tilbud på vår hjemmeside slik at alle kan finne en pris som passer deres reisebudsjett. Bruk vår søkemotor til venstre for å finne leiebil på ønsket destinasjon i 150 land verden over.

  Trafikk

  Auto Europe er eksperter på bilutleie i Avignon. Det er en del enveiskjørte gater i byen og det er også noen veier der man ikke kan komme frem med bil, spesielt rundt gamlebyen. Det er enkelt å ta seg til andre byer i regionen. Montpellier kommer du til ved å kjøre på motorveien A9, en tur på rundt 1,5 time. Det tar like langt tid til å kjøre til Marseille, og da tar du motorveien A7. Sjekk ut vår kjøreguide for mer informasjon angående trafikkregler i Frankrike.

  Parkering

  Det skal ikke være vanskelig å finne parkeringsplass i Avignon da det er et stort antall offentlig parkeringsplasser i city. I sentrum så betyr gule soner at man må betale for parkering. Det finnes også to overvåkede parkeringsområder som er åpne hele døgnet, en ved sentralstasjonen og en på Palais des Papes torget. Det er gratis parkering på de overvåkede parkeringsområdene ved Ile Piot og Avenues des Italiens. Begge har gratis shuttle-buss som går til city.

  Geografisk informasjon

  Avignon ligger i den berømte regionen Provence like ved elven Rhône i sør-øst Frankrike. Sentrum ligger 1 time fra Middelhavet. Avignon har en varm sommer og en mild vinter. Det er ingen tidsforskjell mellom Avignon og Norge. Det er 96 km til Montpellier, 97 km til Marseille, 227 km til Cannes, 228 km til Lyon, 255 km til Nice og 332 km til Toulouse.

  Flyplassen i nærheten av Avignon

  Avignon flyplass
  Ligger 8 km fra Avignon.
  Hjemmeside: www.avignon.aeroport.fr
  Telefon: +33 4 90 81 51 51

  Marseille flyplass
  Ligger 77 km fra Avignon.
  Hjemmeside: www.marseille-airport.com
  Telefon: +33 820 811 414

  Montpellier flyplass
  Ligger 93 km fra Avignon.
  Hjemmeside: montpellier-airport.com
  Telefon: +33 4 67 20 85 00

  Offentlig transport

  Buss
  Blue Bus: Det finnes både lokalbusser og city-busser, og de kjøres av TCRA.

  Tog
  Det går TGV-tog (ekspresstog) til Paris og Marseille. Det går også tog til regionale destinasjoner. Om sommeren så går Eurostar-toget til London, og turen tar kun seks timer.

  Nyttige linker

  Tourism Information