Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BIARRITZ

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Biarritz - Book og spar

  Den luksuriøse kystbyen Biarritz er sommerens lekeplass for de rike og berømte. Byen er også populær blant surfere, og er kjent som Europas surfehovedstad. Uansett hvilken anledning som tar deg til Frankrike så er en leiebil i Biarritz den ultimate måten å se og oppleve mest mulig. Auto Europe har fantastiske priser på biler i alt fra miniklassen til luksusbiler. Sjekk ut våre supre tilbud i dag!

  Trafikk og parkering

  Det kan være ganske travelt i byen under høysesongen. Det kan være lurt å unngå å kjøre i rushtiden, og hvis du bare skal et kort stykke så kan det heller lønne seg å ta til føttene. For en trygg reise i Biarritz, klikk deg inn på vår kjøreguide for Frankrike. Du finner parkeringshus spredt rundt omkring i byen. Gratis parkering finner du ved Biarritz fyrtårn, innsjøen Marion, togstasjonen og ved strendene Marbella og Milady.

  Geografisk informasjon

  Biarritz ligger på Frankrikes sør-vest lyst, i Biscayabukta. Byen tilhører Baskerlandet som strekker seg over Atlanterkysten i Frankrike og over Nord-Spania. Middelhavsklimaet gir de perfekte forholdene for en solfylt sommerferie, i tillegg til å gjøre byen til en året rundt-destinasjon.

  Biarritz flyplass

  Flyplassen ligger like ved D810, 4 km sør-øst for sentrale Biarritz. Flyselskapene på Biarritz flyplass er Finnair, Swiss, HOP!, Air France, Ethiad Regional, Ryanair, Flybe, EasyJet, SAS og Volotea.

  Biarritz Flyplass
  Adresse: Esplanade de l´Europe - 64 600 Anglet
  Hjemmeside: biarritz.aeroport.fr
  Telefon: + 33 (0) 5 59 43 83 83

  Offentlig transport

  Bilutleie i Biarritz gir deg muligheten til å reise i ditt eget tempo, men hvis du vil la bilen stå en dag så kan du ta deg rundt med hjelp av byens kollektivtransport. Det lokale busselskapet er Chronoplus, og de tar deg rundt Biarritz og til nabobyer som Anglet og Bayonne. Ta busslinjen C for å komme fra flyplassen til togstasjonen La Negresse. Byens togstasjon heter Gare de Biarritz og ligger 3 km fra sentrum. Det går busser regelmessig fra stasjonen til sentrale Biarritz. Fra denne togstasjonen går det blant annet TGV-tog til Paris og Bordeaux. Lokaltogene kjøres av selskapet TER.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Biarritz Flyplass

  Turistinformasjon Biarritz