Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  LUKSUS BILUTLEIE I FRANKRIKE

  Luksus leiebil verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksus leiebil verden over

  Luksus leiebiler i Frankrike

  Se foran deg hvordan du reiser gjennom Frankrike uten å ha måttet stå i lang kø ved bilutleieskranken først. Bare sett deg i luksusbilen og kjør komfortabelt og med stil til din destinasjon. La Auto Europe hjelpe deg med å finne din luksusbil i Frankrike, enten du skal på ferie til den franske rivieraen eller på businessreise til Paris. La oss vite hva planene dine er, og vi vill skreddersy din leie. Vi er spesialister på luksusleiebiler i Frankrike, og hvis du ønsker så kan vi hjelpe deg fra du lander helt til du reiser hjem. Det er opp til deg hvilke av våre supre servicetilbud du velger.

  Meet & Greet service

  La oss ta deg fra flyplassen eller havnen til din leiebil. På denne måten så kan du unngå å måtte stå i kø ved bilutleieskranken for å så måtte gjøre masse papirarbeid. Start heller reisen direkte etter ankomst, uten noen forsinkelser, i en av våre flotte prestisjebiler fra vår store luksusbilpark.

  Levering av leiebil

  Uansett hvor du har tenkt til å starte din reise i Frankrike så kan vi levere din sport- eller luksusbil på ønsket destinasjon. Enten det er ved Cannes sin havn, på Marseille flyplass eller på et hotell i Nice, vi kan levere bilen der det passer deg og dine reiseplaner aller best.

  Garantert merke og modell

  I tillegg til vår service der vi henter/leverer bilen, så kan vi også garantere deg ønsket merke og modell. Hos Auto Europe så kan du være sikker på at du får den luksusbilen som du ønsker, levert og hentet på valgt destinasjon i Frankrike. Vår bilpark inkluderer blant annet de eksklusive merkene Aston Martin, Lamborghini og Maserati. Sjekk ut vårt supre utvalg av biler i Frankrike, og finn dine drømmers bil.

  Kontakt oss og fortell om dine planer og hvilken bil du ønsker. Vi vil da skreddersy din leie slik at den møter alle dine høyeste forventninger. Vår fleksible 3-dagers avbestillingspolicy gjør at du kan endre planene dine uten ekstra kostnader. Når du kontakter oss så vil vårt team informere deg om krav fra utleier, lokale gebyrer for tilleggsservice som for eksempel levering, og hvilken av de to kredittkortene som trengs når du skal hente bilen.

  Trafikkregler

  Frankrike har et av de mest omfattende veinettverkene i Europa. Frankrike grenser til mange viktige Europeiske land og har mye internasjonal trafikk. Man må betale en veiavgift for å kjøre på motorveier, og alle biler må ha den obligatoriske alkoholmåleren. Gateparkering krever en avgift og er tidsbegrenset i de fleste byer.

  Tid, valuta og elektrisitet

  Fastlandet Frankrike og øya Korsika ligger i Central European Time Zone, samme tidssone som Norge. I Frankrike så bruker man valutaen Euro. Volten er også den samme som i Norge, så man trenger ikke adapter for å bruke sitt norske elektroniske utstyr i landet.

  Finn din destinasjon - Byer i Frankrike

  Courchevel Paris