Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  LUKSUS BILUTLEIE I PARIS

  Luksus leiebil verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksus leiebil verden over

  Luksus leiebiler i Paris

  Det er kanskje ingen overraskelse at Paris er en av de mest populære turistdestinasjonene i verden. Byen kan by på fantastisk flott arkitektur, alt fra Eiffeltårnet til Notre Dame, i tillegg til stilig mote, vakker kunst og god mat. I Paris er det meste vakkert, og dette gjelder også for de ettertraktede bilene, og en luksusleiebil i Paris er toppen av kransekaken!

  Finn din drømmebil hos Auto Europe

  Du har mange luksusbiler å velge på i Paris. Ønsker du en bil av en mindre størrelse så kan en Mini Cooper S passe perfekt for den retro-inspirerte ferien. Om du vil ha eleganse og en førsteklasses kjøreopplevelse så kan du velge en Porsche Cayenne GTS. En annen tysk bil som du kan leie er Mercedes S-Class, og da kan du nyte av den luksuriøse designen og den moderne teknologien som kjennetegner en Mercedes. Hvis dere er en større gruppe som skal reise til Paris så kan dere booke en førsteklasses minibuss, Mercedes Viano.

  Levering av leiebil

  Vi kan ordne det slik at du få din leiebil levert på Charles de Gaulle flyplass, på en togstasjon eller på ditt hotell. Si ifra til oss hvor du ønsker å få bilen levert da dette må bli bekreftet av den lokale utleieren. En ekstra avgift kan tilkomme, men vi vil informere deg om dette. Husk på at det kreves to kredittkort for å hente bilen.

  Trafikk og parkering

  Det er noen ting som kan være bra å tenke på når du skal kjøre din prestisjebil i Paris. Som i andre storbyer så er det en del trafikk under rush-tiden, så det kan være lurt å unngå å kjøre akkurat da. Jo nærmere city du er, jo dyrere og vanskeligere kan det være å finne parkering. Man kan betale for parkering i en automat, men disse tar bare "Paris Carte", et parkeringskort. Disse kan man få kjøpt i kiosker. Man kan betale online for parkeringsplass i parkeringshus.

  Det er ukomplisert å ta seg rundt Paris. Det er tre ringveier som går rundt den franske hovedstaden. Den innerste ringveien er Périphérique. Veien A86 er den neste, og tar deg til forstedene nærmet sentrum. Den ytterste ringveien, Francilienne, tar deg til Paris sine ytre forsteder. Det er også enkelt å utforske andre deler av Frankrike når du har Paris som har utgangspunkt. Ta en tur til for eksempel Lyon, Nantes eller kystbyen Nice.

  Enveisleie

  Enveisleie innebærer at du henter bilen et sted og leverer den et annet sted. Dette gjelder også steder i samme by. Om du vil hente din sportsbil i Paris og levere den i Nice eller Roma (Italia) så vil dette være betraktet som en enveisleie. Disse typer av booking må bli bekreftet av den lokale utleieren før vi kan bekrefte det. Det kan tilkomme en avgift for denne servicen.