Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  LUKSUS BILUTLEIE I COURCHEVEL

  Luksus leiebil verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksus leiebil verden over

  Luksus bilutleie i Courchevel

  Courchevel ligger i Rhône-Alpes Tarentaise dalen og er en av de mest populære skidestinasjonene i verden. Hvis du booker en luksusleiebil i Courchevel så kan du utforske vinterlandskapet med stil. Courchevel utgjøres av fem byer, og det ekstraordinære skiområdet 3 Vallées er ansett å være verdens største sammenhengende skiområde. Her er det 150 kilometer med skibakker for alle nivåer, og 58 skiheiser. Courchevel er også kjent som en lekepark for de rike og berømte. Her er det mange luksushytter, flotte spafasiliteter, 5- og 6-stjerners hotell og hele syv restauranter med Michelin-stjerner.

  Hvis du booker en luksusleiebil gjennom Auto Europe så kan du velge mellom de mest ettertraktede merkene, og du får også tilgang til vår dedikerte kundeservice. Ta kontakt med oss så vil vi hjelpe deg med å finne din drømmebil og skreddersy din leie. Kontakt oss via email eller ring oss på vårt nummer +49 89 120 89 270.

  Finn din drømmebil

  Auto Europe har et stort utvalg av prestisjebiler. Kjør rundt skiområdet i en klassisk Porsche Cayenne, eller i en Mercedes GL-Class med den seneste teknologien som gir en herlig kjøreopplevelse. Kjør på vinterveiene i en kraftfull Range Rover Vogue, perfekt for alle typer av ekskursjoner. For større grupper kan vi tilby luksusminibussen Mercedes Viano.

  Alle bilene vi tilbyr er utstyrt med GPS. Om du trenger snøkjetting eller skiboks så er dette tilgjengelig mot en ekstra avgift. Vennligst kontakt vårt team for mer informasjon.

  Hente din leiebil

  Hvis du ikke skal fly direkte til Courchevel så kan vi ordne slik at din bil blir levert uten ekstra kostnad til en nærliggende destinasjon som for eksempel Chamonix, Lyon flyplass, Genève flyplass, Zürich og mange andre destinasjoner i Frankrike og Sveits. Husk på at det kreves et internasjonalt kredittkort i førerens navn for å kunne hente bilen.

  Trafikk og parkering

  Med den rette bilen og det nødvendige utstyret så skal det ikke være noen problem å kjøre i Courchevel sitt fjellområdet. Hvis du ikke er vant til å kjøre på snøføre så er det noen ting som kan være bra å vite. Om det er mye snø på veien så er det best å sakte ned farten litt etter litt istedenfor å bråbremse, da det sistnevnte kan gjøre at bilen får skrens. Om du kjører i en oppoverbakke med snø så er det lurt å prøve å holde et jevnt tempo, og unngå å stoppe i bakken.

  De fleste bensinstasjoner tar kort, men alle er ikke åpne hele døgnet. De som kommer fra høyre har oftest forkjørsrett, men de som har forkjørsrett ved rundkjøring er de på veier med skilt som sier "Cedez le passage" eller "Vous n´avez pas la priorité". Det er kun tillat å bruke bilhornet i tettbygde områder dersom det er umiddelbare fare. Husk på å holde et øye på nivåene i bensintanken når du kjører i fjellområdene. Dette er fordi veier til tider kan være stengt på grunn av snø, og dette kan lede til at du må ta en lengre omvei for å komme deg til din destinasjon.

  Det mest smidige stedet i Courchevel der du kan parkere din luksusbil er i et parkeringshus. Det er totalt 11 stykker i området, og det er Courchevel Parc Auto som er selskapet som står for parkering. Under skisesongen kan du reservere plass i parkeringshusene så lenge som du måtte trenge det, og du vil også da ha tilgang til parkeringen hele døgnet. Parkeringene har god overvåkning så du kan trygt la luksusbilen din stå her. Gateparkering reguleres av parkeringsvakter, men det er ikke alltid like lett å finne en ledig plass.

  Enveisleie

  For at du skal få det meste ut av din booking hos oss så er enveisleie mulig i Frankrike og til andre internasjonale destinasjoner. Husk på å si i fra til oss ved booking hvis du ønsker en enveisleie, slik at vi kan bekrefte dette med den valgte utleieren. I de fleste tilfeller tilkommer det et ekstra gebyr.