Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Forstå dekning på leiebiler

  En god dekning er den beste måten å føle seg trygg på veien i din leiebil fra Auto Europe, men terminologien kan til tider være forvirrende. Med det på minnet har vi skrevet en enkel guide som forklarer deg hva de forkjellige dekningene går ut på om beskytter deg for. Les mer under og forstå deg på dekning for leiebiler.

  Ansvarsforsiking:

  Dette er inkludert i enhver bilutleie med Auto Europe. Med ansvarsforsikring er du dekket for skade på personer og annen manns eiendom utenfor bilen dersom du er involvert i en ulykke.

  Kollisjonsskadedekning (CDW):

  Dette er en skadedekning og den begrenser egenandelen til et fastsatt beløp. For eksempel: La oss si at du leier en bil med CDW egenandel på 6000 NOK. Alle kostnader over dette er dekket i henhold til kontrakten.

  Tyveribeskyttelse (TP):

  Dekker tap som følge av tyveri av bilen, også med egenandel.

  Brannforsikring:

  Dekket under Auto Europe sin standardpakke, ubegrenset dekning.I de fleste land tilbyr Auto Europe deg noen dekningsalternativer for å hjelpe deg til å spare tid og penger.

  Null egenandel:

  Dekker ikke bare den totale egenandelen du er ansvarlig for ved skade eller tyverui men også for sksde på enkelte deler av bilen. De fleste bilutleieselskap inkluderer ikke skader på vinduer/frontrute, interiør, hjul, dekk, underside og tak på bilen.

  Null egenandel med utvidet dekning:

  Denne utvidede dekningen er tilgjengelige fra våre utleiere og typen dekning varierer. For eksempel; noen utleiere inkluderer glass og hjul, andre hjul, glass underside og tak.

  Refunderbar egenandel:

  Du vil bli refundert egenandelen du betaler til utleier ved uforutsett og uforskyldt. For å få egenandelen tilbakebetalt må du samle inn alle dokumenter; blandt annet standard dokumenter, politirapport, utleiers skaderapport, reperasjonsregninger. Du finner en full beskrivelse av tjenesten her.

  Refunderbar egenandel med Super Cover:

  Denne dekningen inkluderer glass, dekk, hjul, tak og understell. Akkurat som ved Refunderbar egenandel legger du igjen depositum ved avhenting (egenandel blokkeres på kredittkortet). Hvis det forekommer en skade vil du først måtte betale egenandel og så kreve erstatning av Auto Europe.

  Viktig:

  Husk at sjåføren må presentere e kredittkort i eget navn ettersom et depositum vil bli blokkert på kredittkortet ved ankomst.Alle vilkår for dekning finnes i vår søkemotor. Når bookingen er gjennomført vil du også finne dem på voucheren du får tilsendt. Om du har spørsmål er vi tilgjengelige på +49 89 120 89 270.Vi ønsker deg en strålende og trygg reise!

  Bloggsøk


  Kategorier