Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Kredittkort og depositum i 6 ofte stilte spørsmål

  Hvis du leier bil hos oss for første gang er det viktig å være klar over behovet for kredittkort ved avhenting. Dersom du dukker opp uten kredittkort i hovedsjåførens navn (den person hvis navn står på voucheren) risikerer du at bilutleieselskapet nekter deg å hente ut bilen.Det er vanlig at et depositum blir blokkert på kredittkortet til hovedsjåføren og dette gjøres ved disk under avhenting av leiebilen. Det er viktig at det er tilstrekkelige midler på kredittkortet til å dekke depositumet, om du ikke har det er det også mulig at du ikke vil kunne hente ut leiebilen. Denne delen av bilutleie kan ofte virke forvirrende, men ved å lese de ofte stilte spørsmålene under vil du ha en klar ide om hva du kan forvente slik at du er forberedt.

  Trenger jeg kredittkort for å leie bil?

  Ja. Selv om du kan bruke forskjellige betalingsmetoder på nettet må hovedsjåføren (den hvis navn voucheren står i) ha et kredittkort i eget navn ved uthenting av bilen med tilstrekkelig kredittgrense for depositum. Depositum i kontanter aksepteres ikke.

  Hva er et depositum?

  Det lokale bilutleieselskapet blokkerer et beløp på ditt kredittkort i tilfelle skader eller tyveri av bilen. Du er ansvarlig for å dekke opptil dette beløpet dersom skader eller tyveri skulle forekomme.

  Blir depositumet blokkert dersom jeg har Refunderbar Egenandel med Super Cover?

  Ja. Refunderbar Egenandel med Super Cover er et produkt tilbudt av Auto Europe, ikke av den lokale utleieren. I tilfelle skade vil du betale depositum til bilutleier og kan deretter kreve erstatning av Auto Europe etter leieavtalens slutt i henhold til våre Vilkår og Betingelser.

  Hvor stort er depositumet?

  Depositumet er vanligvis lik egenandelen pluss verdien av en full tank drivstoff og verdien av de bestilte ekstratjenestene (barneseter, GPS, ekstra forsikring etc,) Depositumet vises til venstre i booking-prosessen. I tillegg kan du finne egenandelsbeløpet notert i våre Vilkår og Betingelser som du må lese før du aksepterer og betaler for din leiebil. Les alltid Vilkår og Betingelser før betaling slik at du kan forberede deg og kontrollere at kredittgrensen er høy nok.

  Når vil det blokkerte beløpet bli frigitt?

  Når bilen returneres i samme stand som den var i da den ble utleid vil det det blokkerte depositumet bli frigitt. Hvor fort det blokkerte beløpet er disponibelt avhenger av ditt kredittkortselskap. Det kan ta opptil to uker, og i noen tilfeller også lengre tid.

  Hvordan kan jeg få mer informasjon?

  Du kan lese mer om dette på våre FAQ-sider og i våre generelle forretningsbetingelser. Hvis du har spesifikke spørsmål kan du alltid ringe oss.

  Bloggsøk


  Kategorier