Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Luksuriøse kjøreturer - førsteklasses opplevelser

  Sett deg bak rattet i en prestisjebil og utforsk verden med stil. Her på Auto Europe har vi filosofien at hver enkelt leie er unik, og vi kan derfor tilby et eksepsjonelt utvalg av luksusbiler, sportsbiler og SUV:er til din neste reise. Vi har satt sammen en liste over våre favoritt-kjøreturer som passer best for førsteklasses luksus- og sportsbiler!

  Furka-passet, Sveits

  Sikksakk deg ned for vakre Furka-passet i Sveits. Furka-passet ligger i en av de høyst beliggende og mest snørike områdene i landet. Denne kjøreruten ble berømt i 1964 etter å vært med i Bondfilmen Goldfinger, og her kan du forvente deg utrolige panorama-utsikter, hårnålssvinger og magekilende bakker. Selv om man kanskje tenker at det da passer best å cruise frem som en hemmelig agent i en Aston Martin så kan det lønne seg å heller velge en SUV, for eksempel en Mercedes Benz GLK, som komfortabelt kan ta deg frem i de vakre alpene.

  Col de Turini, Frankrike

  Kjør gjennom det helt utrolig landskapet Col de Turini i Sør-Frankrike. På denne kjøreruten, som også er en del av Monte Carlo Rally, vrimler det med berg-og-dalbane-bakker og mer enn tretti skarpe svinger. Hva med å leie en BMW 650 Convertible slik at du kan føle vinden i håret når du cruiser frem i Alpene? Selv om det er supert å kjøre her om sommeren, så er det ekstra spesielt og spektakulært å kjøre her på vinterstid med de snøtunge trærne som henger over veien. Tar du turen hit utenom høysesongen så kan det lønne seg å leie en bil som tåler værforholdene, for eksempel en Range Rover Evoque.

  Northumberland Hertitage Coast, England.

  Kjør langs den spektakulære kysten Northumberland Coast. Her har du mer enn 48 km av vakre strender, og en Bentley Continental GTC eller en kabriolet er den beste måten å ta inn den vakre utsikten og den herlig sjøluften. I denne regionen kan du kjøre rundt i vakker natur, i tillegg til å besøke mange spennende ruiner og historiske slagmarker. Northumberland Hertitage Coast er regionen i England der du finner flest slott, blant annet Warkworth, Dunstanburgh, Lindisfarne og Bamburgh.

  Stelvio-passet, Italia

  Stelvio-passet finner du i provinsen Sondrio, og bare 200 meter fra den sveitsiske grensen. Passo dello Stelvio er den nest høyeste fjellovergangen i Alpene, og denne uendelige veien har nærmere femti skarpe svinger og passer best for sportsbiler, som for eksempel en Audi Q7. Disse bilene tar deg smidig og komfortabelt frem på de mest krevende veiene.Ta an utfordringen og du vil raskt finne ut hvorfor akkurat dette fjellpasset er en favoritt hos mange bilentusiaster.

  A81 Gottmadingen til Weinsberg, Tyskland

  Kjenn blodet pumpe på verdens raskeste motorvei, Autobahn. Her er kanskje ikke utsikten den mest spektakulære, men det gjør ikke noe for her er det farten som teller. Porschefabrikken i Stuttgart ligger ikke langt fra den 195 km lange veien (som går mellom Gottmadingen og Weinsbergis), og blir ofte brukt som en testbane for Porsches nyeste biler. Har du lyst til å kjøre på Autobahn i en Porsche 911? Auto Europe er stedet der du finner din drømmebil!

  Auto Europe får deg ut på veieneEnten du ønsker å leie en Maserati i Nice, en JaguarXJ i Edinburgh (eller hvilken som helst annen kombinasjon du kan komme på) så kan Auto Europe hjelpe deg med å finne den perfekte bilen!Vi hjelper våre kunder med å skreddersy deres leie slik at de får den modellen og merket som de ønsker, i tillegg til at vi kan tilby levering av luksusbilen på ønsket destinasjon.For å finne ut mer om leie av luksus- og sportsbiler klikk her eller ring en av våre erfarne medarbeidere så gjør vi din bildrøm til virkelighet.

  Bloggsøk


  Kategorier