Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOOK EN ENVEISREISE MED LEIEBIL

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Innenlands og internasjonale enveisreiser med leiebil

  Det finnes to typer enveisreiser med leiebil med Auto Europe - innenlands og internasjonale. Enveisreisegebyret er er obligatorisk når du leverer leiebilen på et annet sted enn du hentet den. Enveisreisegebyret vil bli fastsatt av bilutleiefirmaet. Du bør også merke deg at bilutleiefirmaene vil kreve et enveisreisegebyr for internasjonal reise som vil bli vist online når du booker. I tillegg vil Auto Europe informere deg om beløpene disse avgiftene utgjør når vi sender deg din voucher. Eksempler på gebyr for enveisreise finner du under.

  Takket vært vårt optimale samarbeid med de lokale bilutleieselskapene er en enveisreise fra en by til en annen som regel gebyrfri så lenge den masimale leieperioden ikke er overskredet. Reise til andre land med levering av leiebilen der medfører gebyr for internasjonal reise med mindre annet er oppgitt.

  Hvorfor booke en enveisreise med Auto Europe?

  Dersom du planlegger en ekstensiv road trip med krysning av landegrenser trenger du et passende transportmiddel. Bli inspirert og nyt reisen med Auto Europe! Reis fra Spania til Frankrike eller fra Tyskland til Italia og nyt det vakre landskapet. Du vil komme over utallige historiske monumenter, kulinariske opplevelser og ulike kulturer.

  Et avleveringssted som er forskjellig fra det stedet du hentet leiebilen gir deg en helt annen fleksibilitet på reisen. Ring oss for mer informasjon om priser, reservasjoner og andre spørmål som relaterer seg til bilutleie.

  Hvordan finne våre beste tilbud på enveisreiser?

  Bruk vår søkemotor på venstre side for å søke etter tilbud. Velg land, by og stasjon. For one-way-leieavtaler vennligst hak av i boksen "Avlevering ved et annet sted?".

  Søkemor

  Velg land, by og stasjon for avlevering. Fyll inn boksen for hovedsjåfør og klikk på "Søk leiebil" knappen. Velg det beste alternativet og klikk på prisen. Så snart du har klikket på prisen kommer en notification opp med nyttig info om enveis bilutleie sammen med en beskrivelse av bilen.

  Yhdensuuntainen vuokra

  Vår søkemor tillater deg å se søkeresultater etter pris eller utleier, du kan også se alle resultater. Velg det beste alternativet for å se det følgende bildet:

  Pris inkluderer enveisreise

  Under den toale prisen vil du se det inkluderte envveisreisegebyret, skulle utleier kreve dette. Du kan enten booke din leiebil umiddelbart, eller hvis du fortsatt trenger tid til å bestemme deg kan du få tilbudet tilsendt til din epost-adresse.

  Avhengig av bilutleiefirmaet du har valgt er det to måter å betale gebyret for enveisreise.

   
  • Leiebilens pris + enveisreisegebyr betalt sammen som totalpris til Auto Europe
  • Leiebilens pris betalt til Auto Europe + enveisreisegebyr betalt lokalt til utleier

  Avhengig av utleier/tilbud vil du kunne se om enveisreisegebyret er inkludert i totalprisen betalt til Auto Europe (bildet til venstre) eller hvis enveisreisegebyret skal betales lokalt til bilutleieselskapet (bilde til høyre).

  Enveisreise betalt lokalt

  Etter at du har valgt ekstratjenester og tilbehør, klikk på "Bestill nå". På dette stadiet vil du vanligvis få tilbud om forsikringsalternativer. Les mer om valgmulighetene innen forsikring her. Klikk på det alternativet du ønsker.

  Klikk på en av de tilbudte alternativene og fortsett bestillingsprosessen. Når du fyller ut skjemaet med dine personlige opplysninger, vil du bli spurt om flightnummer. Dette er svært viktig skulle flyet bli forsinket eller kansellert. Skriv inn dine betalingsdetaljer og aksepter våre vilkår for å sluttføre bestillingsprosessen. Våre vilkår og betingelser vil gi deg mer informasjon om ekstra gebyrer og avgifter, noen av dem må betales direkte til leverandøren når du henter bilen.

  Booking ferdigstilt

  Så snart din bestilling er ferdigstilt, vil du motta en e-postbekreftelse med vouchernummer og et PDF-dokument. Dette dokumentet inneholder dine personlige kontaktopplysninger, bilutleiedetaljer og leverandørens bekreftelsesnummeret. Videre vil dokumentet også inneholde detaljert bilutleieinformasjon og vilkår. All informasjon om enveisleie vil være tilgjengelig i dette dokumentet. Vennligst skriv ut voucheren og presenter det til leiebil-leverandøren.

  For ytterligere informasjon kan du lese våre vilkår og betingelser. I dag tilbyr nesten alle leverandører enveisreiser. Auto Europe går ett skritt videre - vi vil ha alle detaljene for bestilling bekreftet av den lokale leverandør slik at du unngår ubehagelige overraskelser i ferien din. Med over 60 års erfaring i bilutleievirksomhet, vil vi mer enn gjerne hjelpe deg med å planlegge din reise.

  Nyt ferien! Auto Europe ønsker deg en trygg tur!