Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I FRANKRIKE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Frankrike - Flåteguide for leiebiler

  Start din road trip gjennom Europa med en leiebil i Frankrike til en uslåelig pris. Uansett om du skal ha en mini til småturer i og rundt byen eller en SUV til å ta med skiutstyr til fjells kan du være sikker på å finne den perfekte leiebilen hos Auto Europe. Se gjennom vår flåteguide og book din leiebil i Frankrike trygt og til beste pris.

  Hvorfor leie en Mini i Frankrike

  Mini LeiebilHvis du skal besøke Frankrike med et trangt budsjett er en mini perfekt for opptil to personer med lite bagasje. Disse bilene er perfekte for dem som skal manøvrere seg gjennom trange gater i for eksempel Paris. En leiebil i minikategori er billig å leie og har lavt drivstoff-forbruk. De er også enkle å finne parkeringsplass til takket være sin beskjedne størrelse.
  Populære modeller i kategorien Mini: Smart For Four, VW UP, Hyundai i10, Ford KA, Fiat Panda og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i kategorien Økonomi i Frankrike

  
				Økonomi LeiebilSkal du på en kort tur til Frankrike? I så tilfelle er en kostnadseffektiv og liten bil et godt alternativ. Biler i økonomiklasse har bagasjeplass til en stor koffert og to små. Det er plass til opptil 4 personer i bilen og størrelsen er perfekt for korte dagsturer og i middelalderbyer med smale gater.
  Populære leiebiler i kategorien Økonomi: Opel Corsa 2-Door, Fiat 500L, Peugeot 208 Diesel, Renault Clio, Ford Fiesta og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i kategorien kompakt i Frankrike

  Kompakt LeiebilHvis du ønsker å ta lengre dagsturer sammen med et par venner eller familiemedlemmer er bilen i klassen kompakt et godt alternativ. Disse bilene er noe større enn biler i økonomiklasse men er fortsatt enkle å manøvrere og finne parkeringsplass til underveis.
  Populære leiebiler i kategorien Kompakt: Renault Captur, Toyota Auris, VW Golf, Citroen Berlingo, Mercedes A Class og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i kategorien Mellomstørrelse i Frankrike

  Mellomstørrelse Leiebil En bil i mellomstørrelse garanterer mye for pengene og er derfor en svært populær kategori blandt mindre grupper på reise. Bilene har plass til opptil 5 personer. Det er plass til to store kofferter i bagasjerommet.
  Populære leiebiler i kategorien Mellomstørrelse: Renault Scenic, Peugeot 508, Citroen C4 Grand Picasso, Citroen CS5, Volkswagen Touran, BMW 1 Series og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i kategorien Familiestørrelse i Frankrike

  Familiestørrelse LeiebilDersom du skal reise i Frankrike med familien eller med en gruppe venner som planlegger lengre kjøreturer er våre biler i familiestørrelse en ideell løsning. Bilene har kraftigere motorer enn de ovennevnte kategoriene og tilbyr mer bagasjeplass. Se gjennom vår søkemotor for å finne tilgjengelige biler i familiestørrelse.
  Populære modeller i kategorien Familiestørrelse: VW Passat, Audi Q3, Ford S Max, Ford Mondeo Estate, Audi A4 og mange flere.

  HVorfor leie en luksusbil i Frankrike

  Luksus LeiebilDet er lite som kan sammenlignes med å leie drømmebilen mens du er på ferie Frankrike. Det finnes ikke noen bedre måte å gjøre ferien uforglemmelig på enn å leie en luksusbil. Se gjennom vår flåte av luksus leiebiler og konkakt oss gjerne dersom du har spørsmål.
  Populære luksusbiler til leie: Audi A6, BMW 4 Series, Opel Astra Cabrio, Mercedes SLC, Audi A5, BMW X3 og mange flere.

  Hvorfor leie en Cabriolet i Frankrike

  Cabriolet LeiebilHvis du noensinne har forestilt deg følelsen av å suse nedover den franske rivieraen i en cabriolet er dette kategorien for deg. Auto Europe tilbyr modeller med plass til opptil 5 personer. Gjør ferien uforglemmelig med en cabriolet.
  Populære leiebiler i kategorien cabriolet: Audi A5, Ford Edge, BMW 7 Series, Audi A3 Cabrio og mange flere.

  Hvorfor leie en SUV i Frankrike

  SUV LeiebilDersom du reiser med en større gruppe eller dere har med dere mye bagasje er en SUV det perfekte alternativet for din ferie i Frankrike. En SUV er også praktisk for deg som vil reise komfortabelt både på motorveier og utenfor allfarvei.
  Popular SUV Leiebil Models: Hyundai iX35, Jeep Renegade 4x2, BMW X3 og mange flere.

  Hvorfor leie en Van i Frankrike

  Van LeiebilFor større grupper kan det ofte være billigere å leie en Van enn to eller tre mindre personbiler. Vans kommer med sitteplass for opptil 9 personer og har mye plass til både passasjerer og bagasje. Dersom dere skal bytte på å kjøre er det viktig at dere sjekker vilkårene for ekstra sjåfører for å sørge for at alle sjåfører er inkludert i avtalen.
  Populære leiebiler i kategorien Van: Seat Alhambra, VW Sharan, Opel Vivaro, Renault Traffic og mange flere.
  Besøk våre søkemotor for mer informasjon om hvilke biler som tilbys på din destinasjon. Hvis du har spørsmål til bilkategoriene vi har listet eller om bilutleie generelt kan du når som helst kontakte oss. Vi hjelper gjerne.