Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  LEIEBIL MELLOMSTØRRELSE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leie i Mellomstørrelse med Auto Europe

  Mellomstor Leiebil EuropaEn bil i Mellomstørrelse - det perfekte kjøretøy for en familieferie eller andre små grupper på reise! Den gir bevegelsesfrihet for passasjerer i tillegg til rikelig bagasjeplass. De mest utleide modellene i kategorien er Ford Mondeo og VW Passat. Disse modellene har plass til opp til 5 personer og ca 15 til 17 kubikkmeter bagasjeplass, dette tilsvarer plass til ca. 3-4 mellomstore kofferter eller reisebager.

  Lei en bil i Mellomstørrelse

  Planlegger du en reise til Brüssel og trenger en billig mellomstor leiebil? Auto Europe samarbeider med et stort antall bilutleieselskaper for å kunne tilby den beste leiebilen for din ferie eller forretningsreise. Nedenfor følger mer informasjon om leiebilskategorien Mellomstor. Finn ut hvorfor disse bilene er perfekt for din ferie og velg din leiebil.

  Historien om biler i klassen Mellomstørrelse

  På 1960-tallet økte gjennomsnittsstørrelsen på biler i familiestørrelse og mellomstore Sedaner. I de neste tiårene tok faktisk mellomstore kjøretøyer av liknende proposjoner som Familiestørrelse fra 50 tallet over men stigende bensinpriser førte igjen til mindre design. Sikre deg selv og familien tilstrekkelig beinplass og bagasjeplass i form av en billig mellomstor leiebil fra Auto Europe og nyt en stressfri ferie!

  Fordeler og ulemper ved leiebil i Mellomstørrelse

  Denne kategorien er ideell for en liten familie eller andre en annen liten gruppe med behov for mye bagasjeplass og beinplass.

  Det robuste karosseriet i mellomstore biler gir deg trygghet i ukjente eller store byer som München.

  Dersom du ikke er vant til å kjøre en bil med denne størrelsen blir du fort vant til det, men det er lurt å være litt forsiktig når du kjører gjennom trange gater og smug og ved parkering i begynnelsen.

  Det beste ved leiebiler i mellomstørrelse: Mye plass for lite penger

  Enten du vil ha Mellomstor saloon -SUV, - Coupe eller Kombi, tilbyr Auto Europe et bredt utvalg av de beste bilene i kategorien mellomstørrelse. Et eksempel er 1er BMW: en stilig, romslig saloon med god plass til opptil 5 personer. Du kan også nyte en behagelig reise i en Audi A3 Cabriolet.

  VW Passat er også i kategorien mellomstørrelse. Denne klassiske familiebilen er også tilgjengelig med automatgir og har et sparsommelig drivstoff-forbruk. Kjør avslappet og økonomisk til avtaler eller shopping i London eller andre storbyer. Ønsker du en større bil, men likevel holde deg i mellomstor-kategorien? En VW Touareg eller en Audi Q7 tilbyr den perfekte blanding av nytte og luksus.

  Book en bil i mellomstørrelse hos Auto Europe i dag

  Nyt fordelene ved å booke gjennom Auto Europe sin søkemotor: lave priser og et bredt utvalg av leiebiler fra flere kjente bilutleieselskaper! Her kan du finne alle tilgjengelige mellomstore biler merket med 'mellomstørrelse'. Skulle du ha noen spørsmål eller trenge hjelp ber vi deg ringe oss på vårt nummer +49 89 120 89 270.Vår reservasjonsteam hjelper deg gjerne med å gjennomføre en booking eller svare på de spørsmål du måtte ha.

  Populære mellomstore leiebiler

  Nedenfor finner du noen av våre mest populære mellomstore biler i vår flåte.

  Audi A3 Sportback leiebil Citroen C4 Picasso leiebil Ford Grand C Max leiebil
  Audi A3 Sportback Citroen C4 Picasso Ford Grand C Max
  Hyundai i40 leiebil Jeep Compass leiebil Mercedes B Class leiebil
  Hyundai i40 Jeep Compass Mercedes B Class
  Opel Insignia leiebil Opel Zafira leiebil Peugeot 3008 leiebil
  Opel Insignia Opel Zafira  Peugeot 3008
  Renault Kadjar leiebil Renault Scenic leiebil Skoda Octavia Estate leiebil
  Renault Kadjar Renault Scenic Skoda Octavia Estate

  Lær mer om våre bilkategorier

  Mini Økonomi Kompakt
  Familiestørrelse SUV Van
  Luksus Cabriolet