Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BRUSSEL

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Brussel – Finn din perfekte leiebil

  Book en leiebil i seriefiguren Tintins fødeby Brussel og nyt av den belgiske hovedstaden som er berømt for sin arkitektur og kultur. Brussel har to sider, byen er både hovedstaden i Europa og en viktig internasjonal knutepunkt i tillegg til å være en moderne og livlig metropol. Så enten du er her på businessreise, vennetur eller familieferie - Brussel har noe for alle. Uansett om du har tenkt å bare ta deg rundt kulturbyen Brussel eller kjøre videre til en annen destinasjon i Belgia eller et naboland, Auto Europe har leiebilen som passer deg! På Auto Europes hjemmeside kan du sammenligne priser på leiebil er i Brussel, og vår prisvinnende kundeservice er tilgjengelig 7 dager i uken, alt for at du skal få en hyggelig bilutleie-opplevelse.

  Trafikk

  I Brussel så kjører man på høyre side av veien og trikker har forkjørsrett. Brussel har tre ringveier, en som går rundt sentrum, en som går noe lenger ut og den ytterste er motorveien Ring R0 som går rundt byen og tar deg ut i alle retninger. I byen er det ikke et stort bruk av veiskilt så det kan være lurt med kart eller GPS. De generelle fartsgrensene i Belgia er: 50 km/t i tettbygde strøk, 90 km/t på landeveier og 120 km/t på motorveier. Følg alltid trafikkskiltenes anvisninger!

  Parkering

  Hvis du parkerer på gaten så betaler du i en parkeringsautomat. Blå soner betyr at parkering er gratis hvis du har en internasjonal, blå p-skive. Denne kan du får kjøpt på bensinstasjoner, kiosker og politistasjoner. Med en slik så kan du vanligvis stå i 3 timer.
  Det er forbudt å parkere ved gulmalt fortauskant. Du kan heller ikke stå der det er et skilt med et rødt kryss. Les alltid skilt nøye for informasjon gjeldende tids- og parkeringsrestriksjoner der du ønsker å stå.

  Geografisk informasjon

  Brussel ligger i nord-Belgia, ca. 97 km fra Nordsjøen. Det er 19 kommuner i Brussel: Anderlecht, Auderghem, Berchem-Sainte-Agathe, Bruxelles-Ville, Etterbeek, Evere, Forest, Ganshoren, Ixelles, Jette, Koekelberg, Molenbeek-Saint-Jean, Saint-Gilles, Saint-Josse-Ten-Noode, Schaerbeek, Uccle, Watermael-Boitsfort, Woluwe-Saint-Lambert and Woluwe-Saint-Pierre. Byen som ligger i fylket Brabant, er delt inn i to deler - lower town og upper town. Byen har fire distinkte årstider, med en varm sommer som har en gjennomsnittstemperatur på 22 grader, og om vinteren er det en del regn og temperaturen ligger på rundt 5 grader. Fra Brussel kan du enkelt ta en tur til mange andre spennende destinasjoner som for eksempel Antwerpen (45 km - 50 min), Charleroi (60 km - 55 min) og Paris (305 km - 3t 30 min).

  Flyplasser i og rundt Brussel

  Brussel flyplass
  Ligger ca. 15 km fra Brussel
  Hjemmeside: www.brusselsairport.be
  Telefon: +32 2 753 77 53

  Charleroi flyplass
  Ligger ca. 60 km fra Brussel
  Hjemmeside: www.brussels-charleroi-airport.com
  Telefon: +32 0902 02 490

  Antwerpen flyplass
  Ligger ca. 50 km fra Brussel
  Hjemmeside: www.antwerpairport.aero
  Telefon: +32 3 285 65 00

  Offentlig transport

  Société de Transports Intercommunaux de Bruxelles/Maatschappij Voor Het Intercommunaal Vervoer te Brussel står for den offentlige transporten i Brussel.

  T-bane
  Det er mange t-banelinjer som går rundt Brussel og til de nærliggende kommunene. Disse går hvert 3:e, 5:e og 10:e minutt.

  Buss
  I Brussel finnes det 50 forskjellige busslinjer og 11 nattbusser. Det finnes også sightseeing-busser.

  Trikk
  Du kjenner igjen trikkstoppet på skiltet med en hvit M på en blå bakgrunn. Tre linjer: 1A går fra Roi Baudouin til Herrmann-Debroux, 1B går fra Erasme til Stockel og 2 går rundt Petit Ring. Går hvert 10:e til 15:e minutt.

  Tog
  Byen har tre togstasjoner: Brussel Zuid, Brussel Centraal og Brussel Noord. Det går minst ett tog per time og tar deg både rundt Brussel og andre destinasjoner i Belgia.

  Taxi
  Taxiene i Brussel har hvite, gule eller blå triangler på taket. Man kan vinke til seg en, ringe og bestille eller gå til et taxistopp.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Brussel flyplass

  Turistinformasjon Brussel