Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I OOSTENDE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Oostende – Beste rater med Auto Europe

  Hent din leiebil i Oostende og utforsk den belgiske kysten og det vakre landskapet i Nord-Belgia. Auto Europe hjelper deg med å finne en kvalitetsleiebil til en lav pris slik at din reise blir så behagelig som mulig. Et stort utvalg av biler og mange supre tilbud gjør at du kan spare penger samtidig som du tar deg fra A til B. Oostende er en belgisk kystby som ofte besøkes av belgiske og hollandske turister som tar turen til sandstrendene Klein Strand og Groot Strand. I Oostende finner man også de to vakre neo-gotiske kirkene St Petrus og St Paulus, og en flott strandpromenade. Ved siden av byens golfbane ligger galoppbanen Wellington der det er løp under juli og august.

  Trafikk og parkering

  Man kjører på høyre side av veien i Belgia. Det er områder kun for fotgjengere i sentrale Oostende, og disse er sonene er skiltet. Fotgjengere har førsterett unntatt ved fotgjengerfelt med trafikklys. For mer informasjon om trafikkregler og bilutleie i Oostende, klikk deg inn på vår kjøreguide for Belgia. Med en leiebil i Oostende kan du enkelt kjøre til Brüssel eller Antwerpen på under to timer. Dunkirk og Calais ligger 55 km respektive 96 km fra Oostende. Det er mulig å parkere på gaten i Oostende. Du må enten betale eller bruke P-skive som du får kjøpt på bensinstasjoner. Se opp for parkeringsområder som kun er for de som bor der.

  Geografisk informasjon

  Oostende er den største byen på Belgias kyst, og ligger i provinsen West-Vlaanderen. Et maritimt, temperert klima og vindene fra Nordsjøen senker temperaturene i regionen. Gjennomsnittstemperaturen om sommeren er 20 grader. Det er meget sjeldent med minusgrader under vinteren.

  Flyplass

  Det tar ca. ti minutter å kjøre fra flyplassen til Oostende. Jetairfly er flyselskapet som flyr til og fra denne flyplassen.

  Oostende Flyplass
  Hjemmeside: www.luchthaven-oostendebrugge.com
  Adresse: Nieuwpoortsesteenweg 889, B- 8400 Oostende
  Telefon: +32 59 55 12 11

  Offentlig Transport

  Det går trikk, De Kusttram, mellom byene langs kysten, og dette er en av de største turistattraksjonene i regionen. Linjen er nesten 68 km lang, noe som gjør den til den lengste i verden. Trikken går hvert 10:e minutt under den travleste perioden under dagen, og tar deg fra De Panne (like ved grensen til Frankrike) opp til Knokke-Heist.

  Byens togstasjon er et viktig knutepunkt for det nasjonale togselskapet NMBS. Fra denne togstasjonen kan du ta tog til Bruges, Gent, Antwerpen og Brüssel. Trikken stopper også ved togstasjonen. De Lijn, det lokale busselskapet, kjører i Oostende og til andre steder i regionen. De fleste severdigheter og attraksjoner i Oostende ligger i gangavstand, men man kan også ta busslinje 1 som går i en sirkel rundt sentrum.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Oostende

  Leiebil Oostende Flyplass