Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I NEDERLAND

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler - Nederland

  Med en leiebil i Nederland kan du oppleve alt dette vakre landet har å by på. Se gjennom vår liste nedenunder for å velge den leiebilen som vil passe din reise best; enten det er en sportsbil, en mini eller en van.

  Hvorfor leie en mini i Nederland

  Mini LeiebilVil du reise gjennom travle storbyer som Amsterdam og Rotterdam med frihet og fleksibilitet? Med en mini kommer du deg enkelt gjennom travle og trange gater. En leiebil i minikategori er økonomisk i drift og passer godt for enkeltpersoner og par på reise med lite bagasje.
  Populære leiebiler i minikategori: Fiat Panda, Fiat 500, Ford KA, Citroen C1, Toyota Aygo, Peugeot 107, KIA Picanto, VW UP og mange flere.

  Hvorfor leie en leiebil i økonomiklasse i Nederland

  Økonomi LeiebilHvis du ser etter en billig leiebil, men som likevel har plass til opptil fire personer og litt bagasje er en bil i økonomiklasse et godt valg. Bilene er har et økonomisk drivstoff forbruk og passer fint dersom planen er å kjøre rundt i byen og ta noen dagsturer for å utforske.
  Populære leiebiler i økonomiklasse: Mitsubishi Space, Fiat Panda, Citroen C1, Peugeot 208, Hyundai i20, Ford Fiesta, Citroen C3, Skoda Fabia, Opel Corsa og mange flere.

  Hvorfor velge en kompakt leiebil i Nederland

  Kompakt LeiebilHvis du ser etter en leiebil som er liten i størrelse og har kraftig motor er en kompakt leiebil et godt valg. Bilene har komfortabelt plass til opptil 5 passasjerer og to kofferter. For lengre bilturer med mer enn 3 passasjerer i bilen anbefaler vi en større bikategori for beinplass og komfort.
  Populære leiebiler i Nederland: Ford Focus, KIA Rio, Citroen Cactus, Seat Leon, Mercedes A Class, VW Golf, KIA Ceed, Peugeot 308, Volvo V40, BMW 2 Series og mange flere.

  Hvorfor velge en bil i mellomstørrelse i Nederland

  Mellomstørrelse LeiebilBiler i mellomstørrelse garanterer en hyggelig og komfortabel reise for opptil 5 personer. Biler i mellomstørrelse har god plass til bagasje og passasjerer og er perfekte for familier på bilferie.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse: Ford C-Max, Mazda 3, Opel Mokka, Skoda Octavia, KIA Sportage, Suzuki Vitara, Ford Focus Saloon, Toyota Auris, Volvo V40, Ford Mondeo, Hyundai i40, Renault Scenic og mange flere.

  Hvorfor velge en leiebil i familiestørrelse i Nederland

  Familiestørrelse LeiebilFor bilferier med venner eller familie er en bil i familiestørrelse perfekt. Bilene er store og moderne og godt utstyrt for lenge reiser og tidsperioder tilbragt i bilen. Bilene har en kraftig motor og passer derfor best for erfarne sjåfører.
  Populære modeller i familiestørrelse: Audi A4, VW Passat, Opel Insignia, Volvo S60, Mazda 6, Ford Mondeo, Nissan X-Trail, Ford Kuga, Skoda Octavia og mange flere.

  Hvorfor leie en luksus leiebil i Nederland

  Luksus LeiebilUansett om du reiser til Nederland på forretningreise eller på ferie kan en luksusbile gi reisen det lille ekstra. Bilene har plass til opptil 5 personer og bagasje. Se gjennom vår liste over tilgjengelige luksusbiler til leie og hent drømmebilen ved ankomst i nederland. Kontakt oss gjerne dersom du trenger hjelp til å booke.
  Populære luksusbiler til leie: Jaguar XF, Volvo S90, Mercedes E Class, Audi A5, Peugeot 308, Volvo S90, BMW 5 Series, Volvo V70, Audi A6 og mange flere.

  Hvorfor leie en cabriolet i Nederland

  Cabriolet LeiebilVil du kjenne på friheten og nyte en uovertruffen kjøreopplevelse med en cabriolet i Nederland. Se gjennom listen over modeller vi har tilgjengelige i Nederland og finn din favoritt! Dersom du vil ha hjelp til valget er vi tilgjengelige 7 dager i uken.
  Populære cabrioleter til leie i Nederland: Mini Cooper Cabrio, VW Beetle Cabrio, Opel Astra Cabrio og mange flere.

  Hvorfor leie en SUV i Nederland

  SUV Leiebil For stabilitet og sikkerhet, også i ulendt terreng eller dersom du reiser med mye bagasje anbefaler vi en av våre SUV leiebiler. Med en suv reiser du komfortabelt på lengre kjøreturer med hele familien. En SUv har sitteplasser til opptil 5 personer.
  Populære modelleri kategorien SUV: Volvo XC90, Jeep Renegade, Ford Kuga, Range Rover og mange flere.

  Hvorfor leie en van i Nederland

  Van LeiebilDersom planen er en rundreise i Nederland med en gruppe på mer enn 5 personer anbefaler vi på det sterkeste en Van. Med ev van har du god plass til passasjerer og bagasje slik at alle får maks utbytte av turen. Ta gjerne kontakt med oss for mer info om å leie van.
  Populære leiebiler i kategorien van: Ford Grand C-Max, VW Sharan, Opel Vivaro, Mercedes Vito, Seat Alhambra, Ford Transit og mange flere.
  Vi håper at listen vår over bilkategorier har hjulpet. dersom du vet hva du ser etter kan du bokke enkelt via vår søkemotor. Dersom du har spørsmål kan du når som helst kontakte oss. Vi hjelper gjerne!