Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I GUADELOUPE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for Guadeloupe

  Drømmer dere om en ferie i Karibien? Guadeloupe er en vakker feriedestinasjon som også er kjent som Sommmerfugløya. Guadeloupe er en av de mest populære destinasjonene i Karibien - pass på at du får sett mest mulig av dette ferieparadiset med en leiebil på Guadeloupe med Auto Europe.

  Hvorfor leie en liten leiebil på Guadeloupe

  Liten leiebilKategoriene med mindre leiebiler passer perfekt for reisende med lite bagasje. Hvis dere ikke trenger en stor bil er denne kategorien et godt alternativ. Bilene er lette å parkere og manøvrere samtidig som de forbruker lite drivstoff og er rimelige å leie. Bilene har plass til opptil en stor og to små kofferter. Kategorien for små biler inkluderer gruppene mini og økonomiklasse.
  Populære små leiebiler: Renault Twingo, Ford Fiesta, Renault Clio, Volkswagen Up, Skoda Fabia, VW Polo og mange flere.

  Hvorfor leie en mellomstor bil på Guadeloupe

  Mellomstor leiebilDenne gruppen består av biler i kategoriene kompakt og mellomstørrelse. Disse bilene anbefales for mellom fire og fem passasjerer eller små familier. Du har plass til to store kofferter og en håndbagasje i bagasjerommet. Perfekte for små turer.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse: Reanault Megane, Renault Kangoo, Fiat Tipo, Renault Captur og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i Familiestørrelse på Guadeloupe

  Stor LeiebilHvis du vil leie en stor sedan eller lignende er dette kategorien for deg. Bilene er utstyrt med kraftige motorer og moderne ekstrautstyr. Biler i familiestørrelse er også komfortable og kjøre med romslig plass til opptil 5 passasjerer. Perfekt for lenge bilturer.
  Populære modeller i familiestørrelse: Renault Kadjar, Seat Ateca og mange flere.

  Hvorfor leie en luksus leiebil på Guadeloupe

  Luksus LeiebilVil du legge litt glamour til din bilutleieavtale på Guadeloupe? Se gjennom bilene tilhørende vår prestisjeflåte og finn drømmebilen. Denne gruppen inkluderer biler i kategoriene luksus og cabriolet. Ta gjerne kontakt dersom du vil ha hjelp til å velge og booke din leiebil.
  Populære luksusbiler til leie: Audi A3 Cabrrio, Jaguar XE og mange flere.

  Hvorfor leie en SUV på Guadeloupe

  SUV LeiebilLeiebiler i kategorien SUV har kraftige motorer og er svært stabile. Bilene er svært populære blandt reisende på Guadeloupe. Vi har flere modeller tilgjengelige på øya. Bilene har plass til opptil fem passasjerer og 5 kofferter i varierende størrelser.
  Populære leiebiler i kategorien SUV: Dacia Duster, Suzuki Vitara, Land Rover 7 Pax og mange flere.

  Hvorfor leie en Van på Guadeloupe

  Van LeiebilEn Van er det perfekte valget for grupper på over 5 personer eller dersom dere reiser med mye bagasje eller sportsutstyr. Bilene har også den fordelen at de er svært komfortable på lange kjøreturer.
  Populære leiebiler i kategorien Van: Dacia Lodgy 5+2 Pax, Renault Traffic 9 Pax, Renault Grand Scenic 5+2 og mange flere.
  Nå som du har sett Auto Europe sitt utvalg av leiebiler i Guadeloupe er det på tide å finne den perfekte leiebilen for din reise i vår søkemotor. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller du vil ha hjelp!