Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I CANADA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for Canada

  Canada er enhver road trip elskers drøm! Opplev Canadas pulsrende storbyer, slående landskap og sjarmenerende småbyer med en leiebil fra Auto Europe. Auto Europe har et bredt utvalg av leiebiler for enhver smak og lommebok. Les gjennom vår liste for å finne den leiebilen som passer best for dine behov og ring oss gjerne dersom du vil ha hjelp.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse i Canada

  Økonomi leiebilLeiebiler i kategorien økonomiklasse er det rimeligste alternativet ved bilutleie i Canada. Biler i denne kategorien passer godt for opptil fire persoer på reise uten bagasje. Bilene er lette å finne parkeringsplasser til og passer derfor perfekt for å ta seg rundt i storbyer. Ved lengre bilturer anbefales en større leiebil med kraftigere motor og mer lagringsplass.
  Mest populære leiebiler i økonomiklasse i Canada: Chevrolet Spark, Kia Rio, Suzuki Swift og lignende biler.

  Hvorfor leie en bil i kompaktklasse i Canada

  Kompakt leiebil Biler i kompakt kategori er rimelige å leie og tilbyr mer plass enn en leiebil i økonomistørrelse. Leiebiler i denne størrelsen passer for opptil fem reisende og det er plass til to store og en liten koffert i bagasjerommet. En leiebil i kompakt størrelse er et godt alternativ dersom dere vil ha en billig leiebil med litt mer plass og kraftigere motor.
  Populære leiebiler i kompaktklasse i Canada: Chevrolet Sonic, Hyundai Accent, Nissan Versa og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i Canada

  Mellomstørrelse leiebilOpplev Canada med en leiebil i mellomstørrelse. Disse bilene passer for grupper på opptil fem personer og passer godt for familier på reise. Bilene tilbyr mer plass og komfort enn de foregående kategorier. Klikk deg gjennom vår søkemotor for å se tilgjengelige modeller i denne kategorien.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse i Canada: Dodge Caliber, Toyota Corolla, Chrysler 200, Ford Focus, Ford Escape, Toyota RAV 4 og mange andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse i Canada

  Familiestørrelse leiebilFor bilferier og lengre road trips gjennom Canada er en leiebil i familiestørrelse perfekt. Biler i familiestørrelse er det mest populære bilutleiealternativet i Canada - og ikke uten grunn; bilene er store og romslige med moderne utstyr og har god plass til opptil fem passasjeer med bagasje. Grunnet bilenes popularitet er det lurt å booke godt i forkant.
  Populære leiebiler i familiestørrelse i Canada: Chrysler 300, Volkswagen Jetta, Hyundai Sonata, Chevrolet Impala, Toyota Camry, Dodge Charger og mange andre modeller.

  Hvorfor leie en luksusbil i Canada

  Luksus leiebilLei en luksusbil på din reise til Canada og gjør kjøreopplevelsen til noe helt spesielt. Se gjennom vårt utvalg av luksusbiler til leie i Canada og la deg friste! I denne kategorien garanterer vi merke og modell. Ring oss gjerne dersom du har spørsmål om luksus bilutleie i Canada.
  Populære luksusbiler til leie i Canada: Chrysler 300C, Chrysler 300S, Lincoln Town Car og mange andre modeller.
  Hvorfor leie en SUV i Canada SUV BilutleieEn SUV er det perfekte valget dersom dere planlegger en skiferie i Canada. Med en SUV har dere stor plass til bagasje og sportsutstyr i tillegg til opptil 5 passasjerer. Merk at biler i denne kategorien er populære og det er lurt å booke i forkant. Husk også å sjekke tilbudet av ekstra utstyr som barneseter og GPS dersom dere trenger dette.
  Populære leiebiler i kategorien SUV i Canada: Jeep Compass, Ford Escape, Toyota RAV 4, Toyota Highlander, Ford Explorer, Chevrolet Suburban, og mange andre modeller.

  Hvorfor leie en Van i Canada

  Van BilutleieLeiebiler i Van kategori er det perfekte valget for grupper på opptil 12 personer og er ofte et billigere alternativ enn å leie to eller tre mindre leiebiler. Dersom dere skal bytte på å kjøre leiebilen er det svært viktig at dere sjekker vilkårene for tilleggssjåfører for å sørge for at alle sjåfører er inkludert i avtalen.
  Populære leiebiler i Van kategori: Dodge Grand Caravan, Chrysler Town and Country og andre.
  Dersom du har funnet informasjonen du trenger for å booke din leiebil i Canada kan du ferdigstille din bestiling via vår søkemotor. Som nevnt er vi tilgjengelige via telefon dersom du har spørsmål eller vil ha hjelp.