Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I DE FORENTE ARABISKE EMIRATER

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for De forente arabiske emirater (UAE)

  Planlegger du en reise til De forente arabiske emirater? En leiebil er uten tvil den beste måten å oppleve Emiratene på. Med en leiebil reiser du enkelt og fleksibelt på egen timeplan. Auto Europe har en variert bilflåte med leiebiler i De arabiske emirater og du kan være sikker på å finne en leiebil som passer for dine behov uansett budsjett og behov.

  Hvorfor leie en Mini i UAE

  Mini leiebilLeiebiler i kategorien mini abefales for dere som reiser som par eller alene med lite bagasje. Bilene er praktiske i storbyer takket være sin beskjedne størrelse og det lave drivstoff forbruket gjør en mini til et svært rimelig og budsjettvennlig valg.
  Populære leiebiler i kategorien Mini: Toyota Yaris, Chevrolet Spark, Kia Picanto, Ford KA m.m.

  Hvorfor velge en leiebil i økonomiklasse i UAE

  Økonomi leiebilDersom du reiser med begrenset budsjett og trenger mer plass enn det som typisk tilbys i en mini er en leiebil i økonomiklasse det perfekte kompromiss. Leiebiler i denne kategorien passer godt for opptil fire personer på reise med lite bagasje i storbyer som Dubai eller Abu Dhabi.
  Populære leiebiler i økonomiklasse: Suzuki Swift, Hyundai Accent, Ford Figo, Chevy Aveo, Opel Corsa, Mitsubishi Attrage m.m.

  Hvorfor leie en bil i kompakt kategori i UAE

  Kompakt leiebilLeiebiler i kompakt kategori passer godt for familier og vennegrupper på opptil 5 passasjerer over korte avstander. Leiebiler i denne kategorien er noe større enn leiebiler i økoomiklasse. Alle biler i denne kategorien kommer med 4 dører og automatgir. Dersom du ønsker manuelt gir ber vi deg ta kontakt for å sjekke mulighetene.
  Populære leiebiler i kompaktklasse: Renault Duster, Toyota Corolla, Ford Focus, Hyundai Accent, Toyota Yaris og lignende biler.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i UAE

  Mellomstørrelse leiebilVåre leiebiler i mellomstørrelse passer godt for familier og grupper på turer innad i og ut av byer. For lengre opphold i leiebilen er biler i mellomstørrelse et komfortabelt valg og disse bilene er blant det mest populære valget for reisende i UAE.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse: Ford Eco Sport, Hyundai Elantra, Chevy Cruze, Chevy Trax, Honda Civic, Ford Mondeo, Ford Escape og lignende biler.

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse i UAE

  Familiestørrelse leiebil Dersom dere planlegger lengre opphold i bilen er en leiebil i familiestørrelse et godt valg. Leiebiler i denne kategorien har god plass for opptil 5 passasjerer og et rommelig bagasjerom. Biler i familiestørrelse er også godt utstyrt og svært komfortable. Et godt valg på bilferier og for barnefamilier med ekstra bagasje.
  Populære leiebiler i Familiestørrelse: Honda Accord, Mazda 6, Chevy Malibu, Nissan Altima, Kia Sportage, Toyota Previa og lignende biler.

  Hvorfor leie en luksusbil i UAE

  Luksus leiebilDe arabiske emirater er kjent for sin luksuriøse og overdådige livsstil. Tenk på å gi ferien det lille ekstra ved å leie en luksusbil i UAE! Ring oss dersom du har spørsmål, vi hjelper deg gjerne med å velge riktig bil.
  Populære leiebiler i luksuskategori: Ford Taurus, Infiniti Q50, Lexus IS250, Lincoln MKZ, Cadillac CT6, BMW 5 Series, Lexus E350, Dodge Challenger, Audi A8, Lexus LS 460L og lignende biler.

  Hvorfor leie en SUV i UAE

  SUV leiebilEn SUV er et uovertruffent valg i UAE. En suv ligger stødig på veien og føles trygg og romslig. Dere har også god bagasjeplass og plass til fem passasjerer. Perfekt for oppdagelsesferder og lengre dagsturer.
  Populære leiebiler i kategorien SUV: Honda Accord, Mazda 6, Chevy Malibu, Nissan Altima, Kia Sportage, Toyota Previa og lignende biler.

  Hvorfor leie en Van i UAE

  Van leiebilAuto Europe anbefaler en Van dersom dere er opptil 8 personer. En van vil ofte være billigere enn å leie to mindre leiebiler og er det ideelle valget dersom dere reiser i en større gruppe og ønsker å holde dere samlet. Husk å sjekke ekstra utstyr som barneseter dersom dette er nødvendig.
  Populære modeller i kategorien Van: Toyota Innova, Hyundai H1, Kia Carnival, Toyota Previa og lignende biler.
   
  Vi håper dere har funnet en leiebil som passer deres behov på ferie i UAE. Kontakt oss gjerne dersom dere vil ha mer informasjon. Vi er tilgjengelige syv dager i uken.