Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I LATVIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler i Latvia

  Latvia blir stadig mer populært som turistattraksjon. Latvuia har et bredt utvalg av spennede turistattraksjoner, spesielt i Riga, som var Europas kulturhovedstad i 2014. 14. Uansett hvor du skal reise i Latvia, vil en velorganisert bilutleie fra Auto Europe sikre at ferien blir en opplevelse utenom det vanlige. Under finner du et utvalg av leiebiler tilgjengelige i Latvia.

  Hvorfor leie en mini i Latvia

  Mini leiebil Besøk Riga, hovedstaden i Latvia med en mini fra Auto Europe. Denne vakre byen er full av kultureventer, vakker arkitektur og moderne restauranter. Leiebiler i minikategori anbefales for dere som planlegger korte kjøreturer innad i byer. En mini er et populært valg for par på helgetur eller en liten gruppe på opptil 4 personer med lite bagasje på korte turer.
  Populære leiebiler i minikategori i Latvia: Skoda Citigo, Ford KA, Toyota Aygo, Citroen C1, Mini Cooper og liknende biler.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse i Latvia

  Økonomi leiebilHvis du vil ha litt mer plass og komfort enn det som tilbys i en mini bør du velge en leiebil i økonomiklasse. Leiebiler i denne kategorien er små og som regel ikke mye dyrere å leie og kjøre enn en mini. Du får mye for pengene og du har plass til opptil fem passasjerer med lite bagasje. For dagsturer og lengre bilturer anbefales en større leiebil, spesielt dersom dere er mer enn 3 personer.
  Leiebiler i økonomikategori i Latvia: Skoda Fabia, Nissan Micra, Renault Clio, Volkswagen Polo, Toyota Yaris, Volkswagen Polo Hatchback, Opel Corsa og lignende biler.

  Hvorfor leie en kompakt leiebil i Latvia

  Kompakt leiebil Kompakte leiebiler kommer i mange modeller og variasjoner og fra flere kjente merker. Disse leiebilene er perfekte til dagsturer og har plass til opptil fem personer med litt mer passasjerplass enn i en leiebil i økonomiklasse. Se gjennom vår søkemotor for å finne den perfekte leiebilen i kompakt kategori.
  Populære leiebiler i kompaktklasse: Skoda Rapid, Volkswagen Golf, Toyota Auris, Renault Captur, Nissan Note og lignende modeller.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i Latvia

  Mellomstørrelse leiebilEn leiebil i mellomstørrelse er et svært populært valg blandt familier og vennegrupper på reise. Velg denne kategorien dersom dere skal kjøre lengre strekk og ønsker en bil med kraftig motor og god plass til alle passasjerer. Dersom dere ønsker en større bil anbefaler vi en bil i Familiestørelse.
  Populære biler i mellomstørrelse i Latvia: Toyota Corolla, Volkswagen Jetta, Volkswagen Passat, Nissan Qashqai, Toyota Avensis og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse i Latvia

  Familiestørrelse leiebilSkal du med hele familien på en road trip i Latvia? For bilferier der lange tidsrom er planlagt i bilen foreslår vi en leiebil i familiestørrelse. Bilene har stor cockbit, moderne utstyr og stort bagasjerom. Med en leiebil i familiestørrelse er du sikret en fantastisk road trip for hele familien.
  Populære leiebiler i familiestørrelse i Latvia: Renault Talisman, Volkswagen Passat, Volkswagen Tiguan, Toyota Avensis Estate, BMW 520i, Skoda Kodiaq og andre biler.

  Hvorfor leie en luksusbil i Latvia

  Luksus leiebilHvorfor ikke unne deg litt ekstra luksus på din ferie til Latvia? Lei en luksusbil og sørg for en kjøreopplevelse helt utenom det vanlige. Se gjennom vår liste over tilgjengelige luksusbiler og kontakt oss gjerne dersom du vil ha hjelp.
  Populære luksusbiler i Latvia: Toyota Landcruiser, Mercedes E Class, BMW 520i and similar models.

  Hvorfor leie en SUV i Latvia

  SUV leiebilEn SUV er det perfekte valget for reisende som øsnker seg en stor og stødig bil med mye rom for passasjerer og bagasje. Bilene er perfekte for en aktiv ferie der dere reiser med mye sportsutstyr eller for familier eller grupper med mye bagasje som planlegger lenge kjøreturer. Book en SUV til ditt eventyr i Latvia.
  SUV til leie i Latvia: Renault Kadjar, Volkswagen Tiguan, Skoda Kodiaq, Toyota RAV, Toyota CHR, Nissan Qashqai og angeandre liknende modeller.

  Hvorfor leie en van i Latvia

  Van leiebilVåre moderne vans er det perfekte valget dersom du reiser med en stor gruppe personer med mye bagasje. Hold dere samlet i en gruppe og nyt et eventyr sammen på reise i Latvia. Auto Europe ranbefaler en større Van for ekstra komfort og bagasjeplass.
  Populære leiebiler i van kategori i Latvia: Toyota Proace, Renault Traffic, Volkswagen Caddy, Ford Tourneo, Chrysler Voyager and other models.
  Book din leiebil i latvia på vår nettside. Dersom du vil ha hjelp er vi tilgjengelige per telefon for å svare på de spørsmål du måtte ha! Vi ønsker deg en strålende reise.