Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I MARTINIQUE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for Martinique

  Martinique er en vakker ferieøy med mange severdigheter og vakker natur. Martinique ligger i de Franske antillene i Karibien mellom St. Lucia og Dominica. Øya er bare 1088 Kvadratkilometer stor og består kun av vulkanstein. På øya er det flotte turmuligheter, fantastiske matopplevelser og hvite strender. Nordsiden av øya er dekket av grønne skoger mens på sørsiden finner du vakre hvite strender. Martinique er et godt reisemål hele året og med leiebil har du muligheten til å se hele øyen med total fleksibilitet.

  Hvorfor leie en mini på Martinique

  MiniEn leiebil i kategorien mini er liten og passer perfekt for et par på reise med lite bagasje. Takket være sin beskjedne størrelse er det skjeldent en utfordring å finne ledige parkeringsplasser og de har generelt et svært lavt drivstoff-forbruk. Book din mini leiebil på Martinique i vår søkemotor.
  Populære leiebiler i kategorien mini på Martinique: Peugeot 108, Renault Twingo, Citroen C1, Peugeot 107, Ford KA, Suzuki Ignis og lignende.

  Hvorfor leie en leiebil i økonomistørrelse på Martinique

  ØkonomiLeiebiler i økonomiklasse er populære på Martinique og passer godt for 2 til 3 personer med 2 kofferter. I likhet med leiebiler i minikategori er biler i økonomiklasse praktiske og rimelige i drift til korte turer - for eksempel til og fra stranden. Bilene har plass til en stor og to små kofferter.
  Populære leiebiler i kategorien økonomi på Martinique: Peugeot 208, Citroen C3, Opel Karl, Dacia Sandero, Opel Corsa med flere.

  Hvorfor leie en bil i kompaktklasse på Martinique

  Kompakt leiebil En leiebil i kompaktklasse er det perfekte kompromisset dersom du reiser på budsjett men ønsker en litt større bil enn dem som nevnes i de foregående kategoriene. Med en leiebil i kompakt størrelse har dere plass til opptil fire passasjerer med bagasje så bilene passer finmt for små familier.
  Populære leiebiler i kategorien kompakt på Martinique: Peugeot 301, Citroen Berlingo, VW Golf, Renault Megane, Dacia Duster, Renault Kangoo og lignende modeller.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse på Martinique

  Mellomstørrelse leiebilEn leiebil i mellomstørrelse er perfekt for familier og grupper. Bilene har plass til opptil fem passasjer og er et godt alternativ dersom dere skal reise på oppdagelsesferder på øya. Du har plass til to store kofferter og en håndbagasje i bagasjerommet.
  Populære leiebiler i kategorien mellomstørrelse på Martinique: Audi A1, Citroen Berlingo 5+2, Dacia Duster og andre

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse på Martinique

  Familiestørrelse leiebilEn leiebil i familiestørrelse er som navnet sier et populært valg blandt familier. Populariteten til bilene i denne kategorien er ikke overraskende - de er romslige og har kraftige motorer, er godt utstyrte og svært komfortable på lange turer for opptil hele fem passasjerer.
  Populære leiebiler i kategorien familiestørrelse på Martinique: Audi A3, Dacia MCV, Peugeot 3008 og lignende modeller..

  Hvorfor leie en bil i luksuskategori på Martinique

  Luksus leiebil En luksusbilutleie på Martinique er den perfekte måten å gjøre turen uforglemmelig på. Opplev Martiniques slående vakre landskap med en luksusbil og la selve kjøringen bli en av reisens høydepunkter. I denne kategorien garanterer vi merke og modell.
  Pupulære luksusbiler til leie på Martinique: VW Coccinelle Cabrio, BMW 2er Cabrio og andre luksusbiler.

  Hvorfor leie en SUV på Martinique?

  SUVDersom dere er opptil fem passasjerer og dere har planer om å reise utenom alfarvei eller dere har med sportsutstyr eller mye bagasje er en SUV det riktige valget. Det er mange modeller i kategorien SUV tilgjengelig på øya.
  Populære leiebiler i kategorien SUV på Martinique: Dacia Duster, Renault Captur, Nissan Qashqai, Kia Sportage, BMW X1, Land Rover Discovery, Renault Kadjar og mange andre modeller.

  Hvorfor leie en van på Martinique

  VanEn Van er det riktige valget for mer enn 5 passasjerer på reise eller dersom dere ønsker ekstra bagasjeplass. Husk å sjekke vilkår og betingelser dersom dere ønsker ekstra utstyr som barneseter eller GPS.
  Populære leiebiler i kategorien Van på Martinique: Citroen Jumpy 9, Citroen Berlingo 5+2 og mange andre modeller.
  Vi håper du har funnet de perfekte leiebilen til din reise på Martinique. Hvis du fortsatt trenger veiledning eller hjelp er vi tilgjengelige på telefon. Bruk gjerne vår søkemotor til å søke frem tilgjengelige leiebiler på øya. Vi hos Auto Europe ønsker deg en strålende ferie.