Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I FINLAND

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler - Finland

  Auto Europe er det beste valget når du skal ha leiebil i Finland. Vår ekstensive flåte med kjøretøy til leie gjør at du alltid vil finne den perfekte bilen til turen uansett om du skal reise på familieferie, om du skal på en tur med venner eller dersom du reiser alene. Ta en kikk på vår liste over leiebiler tilgjengelige for din reise i Finland før du booker via vår søkemotor. Dersom du har spørsmål hjelper vi naturligvis gjerne

  Hvorfor leie en Mini i Finland

  Mini leiebil i FinlandFinland er en av verdens raskest stigende feriedestinasjoner. Med en leiebil i miniklasse utforsker du lett storbyer som Helsinki. Reis også til berømte attraksjoner som Suomenlinna og ta spaserturer og besøk den vakre landsbygda i Levi. Biler i kategorien mini bruker lite drivstoff og er enkle å manøvrere og parkere i travle bygater.
  Populære modeller i kategorien Mini Peugeot 107, Hyundai i10, Ford Ka, Volkswagen Up.

  Hvorfor leie en bil i Økonomiklasse i Finland

  Økonomi leiebilReiser dere på budsjett? Økonomibiler er (som navnet tilsier) et av de mest rimelige alternativene. Bilene bruker relativt lite drivstoff samtidig som de er komfortable å reise med for opptil 2 personer med bagasje. På grunn av sin kompakte størrelse er de enkle å parkere og manøvrere i byer. I vår søkmotor finner du flere leiebiler i økonomiklasse.
  Popular biler i kategorien Økonomi: Citroen C1, Hyundai i20, Volkswagen Polo, Skoda Fabia, Nissan Micra, Toyota Yaris.

  Hvorfor leie en Kompakt i Finland

  Kompakt leiebilBiler i kompaktklasse tilbyr mer plass enn en bil i økonomiklasse. Den er et komfortabelt transportmiddel for opptil 3 personer med bagasje på bytur eller til dagsturer på ferie. Bruk våre søkemotor for å finne biler i kategorien kompakt og ring oss gjerne dersom du har spørsmål angående ekstrautstyr eller andre ønsker..
  Populære modeller i kategorien Kompakt: Opel Astra, Citroen C4, Nissan Pulsar, Volkswagen Golf, Peugeot 207, Ford Focus.

  Hvorfor leie en mellomstor bil i Finland

  Mellomstørrelse leiebilEn bil i mellomstørrelse er et godt valg dersom du skal reise mellom byer og på lengre turer. Biler i denne klassen er romslige og komfortable og passer for en familie eller gruppe på fire til fem personer med bagasje.
  Populære modeller i mellomstørrelse: Mercedes A Class, Skoda Octavia, Volvo V40, Audi A3, Volkswagen Jetta, Skoda Yeti.

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse i Finland

  Familiestørrelse leiebilDisse bilene er en av de mest populære blandt grupper på opptil 5 personer. De er perfekte for lange turer og har god plass til passasjerer og romslig bagasjerom. Bilene har også kraftige motorer og er solide og trygge for lengre turer. Biler i familiestørrelse er som navnet tilsier populære blandt barnefamilier på biltur. Husk å bestille barneseter dersom du trenger dette til turen.
  Populære modeller i familiestørrelse: Mercedes B Class, Ford Mondeo, Volkswagen Passat, Volvo V60, Volvo S60, BMW 3 Series.

  Hvorfor leie en luksusbil i Finland

  Luksus leiebil leiebilAuto Europe sin flåte av luksusbiler består toppmodeller som er designet for gi skape kjøreglede. Prøv en av våre luksbiler i Finland på din neste reise og gi reisen det lille ekstra. Vår luksusflåte i Finland har et bredt utvalg av luksusbiler til leie. Kontakt oss gjerne dersom du vil ha hjelp med din booking.
  Populære luksusbiler til leie: Volvo S80, BMW 5 Series, Mercedes A Class, Audi A6, Mercedes GLC, Mercedes S Class, Mercedes GLE.

  Hvorfor leie en SUV i Finland

  SUV leiebilEnten du ønsker noe mer solid, du har mye bagasje, flere passasjerer eller du skal kjøre i et mer krevende terreng er en en SUV i Finland det perfekte valget for din reise. Se gjennom våre modeller og spør oss gjerne dersom du trenger ekstra utstyr til reisen.
  Populære biler i karegorien SUV: Mitsubishi ASX, Opel Mokka, Honda CRV, Volvo XC60.

  Hvorfor leie en Van i Finland

  Van leiebilEn van har plass for opptil 9 passasjerer og er perfekt for større grupper på reise. En Van vil være et rimelig alternativ til å leie flere leiebiler til turen. Husk å sjekke våre vilkår om tilleggssjåfører dersom dere ønsker å bytte på å kjøre.
  Populære vans til leie i Finland: Volkswagen Caravelle 9 passasjerer, Volkswagen Transporter 9 passasjerer, Ford Turnero 9 passasjerer.
  Se gjennom vår søkemotor etter tilgjengelige biler til din reise. Ring oss gjerne dersom du har spørsmål i forhold til din leiebilavtale, vilkår eller ekstra utstyr.
  *Merke og modell kan ikke alltid garanteres.