Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I SPANIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler - Spania

  Spania er en av Europas største land og perfekt å utforske med bil. Med en leiebil i Spania får du sett mer enn de klassiske turiststedene og står fritt til å dra innover i landet på oppdagelsesferd. Vi foreslår en reise i fjellene o nord eller gjennom Andalusia. Besøk Marbella, utforsk Granada, Toledo eller Valencia – valget er ditt. Uansett hvor du skal sørger Auto Europe og våre samarbeidspartnere til for at du får perfekt leiebil til perfekt pris.

  Hvorfor leie en mini i Spania

  Mini leiebilI spanske byer er det ofte smale gater og trangt om parkeringsplassene. Vår mini leiebilkategori er et supert alternativ dersom planen er å reise innad i og litt utenfor byen på kortere turer. Det er sitteplasser for minst to personer med lite bagasje og bilene er svært rimelige i drift.
  Populære leiebiler i kategorien mini: VW Up, Smart For Four, Hyundai i10, Ford KA, Fiat Panda og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse i Spania

  Økonomi leiebilMed en leiebil i økonomiklasse er det plass til opptil fire personer. I tillegg er bilene ikke mye dyrere å leie enn en mini. I bagasjerommet får du plass til to små kofferter eller en stor. Bilene passer fint til korte dagsturer der dere har med dere lite bagasje.
  Populære leiebiler i økonomiklasse: Renault Clio Estate, Opel Corsa, Ford Fusion, Audi A1, Ford Fiesta og mange flere.

  Hvorfor leie en kompakt leiebil i Spania

  Kompakt leiebilHvis du planlegger å reise litt lenger ut av byen er en leiebil i kompakt størrelse et valg du ikke vil angre på; størrelsen er komfortabel for opptil fire passasjerer og den kraftige motoren gir deg mer frihet. Med disse bilene er det enkelt å besøke Estepona, Marbella eller Ronda. Bilene har plass til opptil fem personer og et middels stort bagasjerom.
  Populære leiebiler i kompaktklasse: Ford Focus Estate, Renault Megane, VW Golf, Opel Astra, Citroen Berlingo og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i Spania

  Mellomstørrelse leiebil Leiebiler i mellomstørrelse er svært populære for sin praktiske størrelse og forholdsmessige lave drivstoff forbruk. Bilene har sterkere motorer enn kategoriene nevnt over og gjør det lett å reise mellom by, strand og landsbygd. Avhengig av modell er det komfortabelt plass til opptil fem personer.
  Populære biler i mellomstørrelse: VW Touran, Skoda Octavia Estate, Dacia Lodgy, Ford C-Max, Nissan Qashqai, Peugeot 508, BMW 1 Series og mange flere.

  Hvorfor velge en bil i familiestørrelse i Spania

  Familiestørrelse leiebil Leiebiler i kategorien familiestørrelse er populære blandt familier og vennegrupper på reise sammen. Bilene har god plass til opptil fem personer, stort bagasjerom og topp moderne utstyr. Bilene er utstyr med store motorer og er perfekte for lengre bilturer.
  Populære leiebiler i familiestørrelse: Ford Mondeo, Peugeot 508, Mercedes Vito, Audi Q3, VW Passat, Renault Talisman Grandtour og mange flere.

  Hvorfor leie en luksusbil i Spania

  Luksus leiebilEn luksusbil er en sikker måte å gjøre hele reisen - inkludert kjøringen - til en opplevelse. Grip muligheten til å kjøre drømmebilen i Spania i ferien. Se gjennom vår flåte av luksusbiler og velg den som passer deg best. Vi garanterer merke og modell i denne kategorien. Ring oss gjerne for assistanse.
  Populære luksusbiler til leie: Audi A6, Opel Astra Cabrio, Mercedes SLC, BMW Series 5, BMW X3 og mange flere.

  Hvorfor leie en cabriolet i Spania

  Cabriolet leiebilDet er spennende å kjøre cabriolet i Spania. Dra mot Barcelona og besøk Baskerland og nyt hvert sekund bak rettet på en smidig og moderne cabriolet. Avhengig av modell er det plass til opptil fem passasjerer og plass til to små kofferter i bagasjerommet. Bruk vårt skjema online til å booke i dag.
  Populære cabrioleter til leie: VW Beetle Cabrio, Audi A3 Cabrio, BMW 7 Series, Ford Edge, Mini Cooper Cabrio og mange flere.

  Hvorfor leie en SUV i Spania

  SUV leiebilSpania har for det meste velholdte motorveier og en SUV er som regel ikke nøvdendig men mindre du skal opp i fjellene eller du har med deg sportsutstyr som for eksempel sykler eller surfebrett. Bilene er romslige og topp utstyrt og har komfortabelt plass til opptil 5 personer.
  Populære SUVer til leie: Hyundai iX35, Nissan Juke, Volvo XC60, Jeep Renegade 4x2, BMW X3 og mange flere.

  Hvorfor leie en Van i Spania

  Van leiebilÅ reise med en Van lønner seg fort dersom dere er flere på reise og alternativet er offentlig transport eller flere mindre leiebiler. Avhengig av modell har en van plass til opptil 7 personer med masser av beinplass og lagringsplass.
  Populære vans til leie: Mercedes Viano, Seat Alhambra, Opel Vivaro, VW Sharan, Renault Espace og mange flere.
   
  Vi håper vår oversikt har vært til hjelp. Dersom du allerde vet hvilken kategori som passer deg best kan du booke emnkelt gjennom vårt skjema, dersom du vil ha hjelp er vi tilgjengelige per telefon.