Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I SLOVENIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler i Slovenia

  Slovenia er kjent for en av de vakreste landene i sentraleuropa. De sloveniske alpene, innsjøene og grottene trekker et økende antall turister hvert år. Slovenia er et lite land og perfekt for ukesferier og helgeopphold. Auto Europe har et bredt utvalg av leiebiler i Slovenia. Se gjennom vår oversikt under for å finne den perfekte leiebil i Slovenia.

  Hvorfor leie en Mini i Slovenia

  Mini leiebil Leiebiler i minikategori er perfekte for byferier for to personer; De er billige å leie i tillegg til at de er lette å manøvrere og finne parkering til i pulserende storbyer. Dersom dere planlegger korte turer med lite bagasje er en mini et godt valg mens på lengre turer vil motoren fort føles utilstrekkelig. En mini er perfekt for reisende på budsjett takket være sitt økonomiske drivstoff forbruk.
  Mest populære biler i minikategori i Slovenia:Volkswagen Up, Renault Twingo, Peugeot 107, Chevrolet Spark og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse i Slovenia

  Økonomi leiebilDersom dere vil leie en liten bil, men trenger litt mer plass en beskrevet i en mini er en leiebil i økonomiklasse et godt valg. En leiebil i økonomikategori er som regel ikke mye dyrere å leie og kjøre enn en mini og de er lette å finne parkeringsplass til. Perfekt for korte turer for opptil 4 passasjerer.
  Populære leiebiler i økonomiklasse i Slovenia:Opel Corsa, Renault Clio, Peugeot 208, Volkswagen Polo, Fiat Grande Punto og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i kompaktklasse i Slovenia

  Kompakt leiebilEn leiebil i kompaktklasse er perfekt dersom dere vil ta dagsturer og utforske det vakre landskapet Slovenia har å by på. Leiebiler i denne kategorien kompakt kommer i flere forskjellige modeller. Ikke glem å booke eventuelt ekstrautstyr til reisen som for eksempel barneseter eller GPS.
  Populære leiebiler i kompakt kategori: Renault Megane, Volkswagen Golf, Peugeot 310, Peugeot 308, Chevrolet Lacetti, Opel Astra og amdre modeller.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i Slovenia

  Mellomstørrelse leiebilLeiebiler i mellomstørrelse er den perfekte kombinasjonen av komfort og pris. Leiebiler i denne kategorien er blant de mest populære valgene for reisende. Bilene har kraftige motorer, god plass og kommer i flere praktiske modeller. Perfekt for barnefamilier og vennegrupper på bilferie.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse i Slovenia:: Skoda Octavia, Peugeot 3008, Volkswagen Touran, Renault Grand Scenic, Peugeot 5008, Mazda 3, Mercedes B Class og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i Familiestørrelse i Slovenia

  Familiestørrelse leiebilBiler i familiestørrelse har store bagasjerom med plass til bagasje for en hel familie. I tilegg er bilene moderne utstyrt og har godt med beinplass både ved for- og baksetet. En leiebil i familiestørrelse er perfekt for bilferier og lengre kjøreturer.
  Popular Familiestørrelse rental models in Slovenia: Volkswagen Passat, Volvo S60, BMW 3 Series, Mercedes C Class, Volvo S70 og andre.

  Hvorfor leie en luksusbil i Slovenia

  Luksus leiebilEn luksus leiebil vil garantert gi ferien det lille ekstra. Du finner et bredt utvalg av prestisjemodeller i vår flåte. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål eller du vil ha hjelp til å booke din luksusbil.
  Populære luksusbiler til leie i Slovenia: Mercedes C Class, Volkswagen Multivan og andre.

  Hvorfor leie en SUV i Slovenia

  SUV leiebilSUV er svaret dersom dere skal reise langt, planlegger en sporty ferie, dersom dere skal opp i fjeller eller kjøre langs innsjøer med varierende dekke. En SUV føles solid og trygg uansett føre og du vil garantert ha plass til alt av bagasje og sportsutstyr i bagasjerommet.
  Populære leiebiler i kategorien SUV i Slovenia: Opel Mokka, Audi Q5 Quattro, Audi Q3 og lignende biler.

  Hvorfor leie en Van i Slovenia

  Van leiebilEn Van er det perfekte valget for grupper på opptil 12 personer. Disse bilene er den perfekte måten å sørge for at gruppen holder seg samlet til enhver tid. I tillegg vil det ofte være billigere å leie en van enn to mindre leiebiler.
  Populære vans til leie i Slovenia: Opel Vivaro, Volkswagen Sharan og andre.
  Vi håper vår liste over tilgjengelige leiebiler i Slovenia har gjort valget lettere. Dersom du fortsatt har spørsmål hjelper vi deg gjerne via telefon eller e-post!