Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I ESTLAND

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler i Estland

  Estland er fortstt ikke oppdaget av de store turistmassene. Vi anbefaler en ferie i Estland på det varmeste; landet bugner av vakre attraksjoner, naturopplevelser, mat og kultur. Se så mye som mulig av Estland med en leiebil i Estland. Auto Europe har et bredt utvalg av leiebiler for ethvert behov og lommebok på over 24 000 stasjoner verden over. Les gjennom listen under og planlegg din bilutleie i Estland.

  Hvorfor leie en mini i Estland

  Mini Leiebil Leiebiler i kategorien mini er populære ved korte ferier uten lange bilturer. Bilene er det rimeligste alternativet på markedet både med tanke på leiepriser og drivstoff forbruk. En leiebil i minikategori passer fint for opptil fire personer med lite bagasje og er spesielt populære blandt par på helgeturer.
  Populære leiebiler i minikategori i Estland: Toyota Aygo, Kia Picanto, Mini Cooper, Ford KA, Volkswagen Up og andre lignende modeller.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse i Estland

  Økonomi leiebilBiler i økonomiklasse tilbyr mer plass enn en mini samtidig som de er rimelige og lette å parkere. Bilene passer fint for en liten familie på opptil 5 på korte turer med lite bagasje, For lenge dagsturer anbefaler vi en leiebil i kompakt eller mellomstørrelse.
  Populære leiebiler i økonomistørrelse i Estland: Toyota Yaris, Opel Corsa, Renault Clio, Volkswagen Polo og mange andre lignende modeller.

  Hvorfor leie en kompakt leiebil i Estland

  Kompakt leiebil Kompakte leiebiler er populære blandt ferierende i Estland - ikke rart med tanke på bilenes praktiske størrelse og kraftige motor. En leiebil i kompakt klasse er det perfekte kompromisset mellom økonomi og komfort for alle passasjerer. Du har plass til opptil 5 personer i bilen og minst to kofferter i bagasjerommet. Perfekt for dagsturer.
  Populære leiebiler i kompakt kategori i Estland: Renault Megane, Opel Astra, Toyota Auris, Volkswagen Golf, Toyota Auris Estate, Volkswagen Golf og andre lignende modeller.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i Estland

  Mellomstørrelse leiebilAlle besøkende som reiser til Estland for å se og oppleve så mye som mulig bør vurdere en leiebil i mellomstørrelse eller større. I en bil i mellomstørrelse finner du en kraftig motor og stort bagasjerom i tillegg til et løfte om komfortabel seteplass for opptil 5 personer. Et godt valg dersom dere skal på lenge oppdagelsesturer med bil.
  Populære biler i mellomstørrelse til leie i Estland: Toyota Corolla, Volkswagen Passat, Nissan Qashqai, Opel Zafira, Renault Laguna Estate og lignende.

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse i Estland

  Familiestørrelse leiebil Denne kateorien er kjent som "standard" eller familiestørrelse. Det som karakteriserer denne kategorien er god bagasjeplass, moderne utstyr og stor plass i cockpiten. Disse bilene er perfekte for lengre turer og road trips med hele familien.
  Populære leiebiler i familiestørrelse i Estland: Toyota Avensis, Toyota RAV 4, Skoda Kodiaq, Toyota Proace, Mercedes C Class, Volkswagen Passat, Toyota Landcruiser, Mercedes E Class og mange andre.

  Hvorfor leie en luksusbil i Estland

  Luksus leiebilFor en enda bedre ferie i Estland kan du vurdere å booke en luksusbil. En luksuriøs bil gir alltid et varig førsteinntrykk og vil - både på ferier og forretningsreise gi en uovertruffen kjøreopplevelse. Å leie en luksusbil trenger heller ikke å være dyrt. I denne kategorien garanterer vi merke og modell.
  Populære luksusbiler til leie i Estland: BMW 520i.

  Hvorfor leie en SUV i Estland

  SUV leiebilEn SUV er et populært valg blandt reisende over hele verden - ikke rart med tanke på den stødige kjøreopplevelsen en SUV gir i kombinasjon med den rikelige lagringsplassen og en kraftig motor! En SUV er et godt valg for lengre kjøreturer i naturen og dersom dere reiser med mye bagasje eller sportsutstyr.
  Populære SUVer til leie i Estland: Toyota CHR, Toyota RAV, Skoda Kodiaq og andre lignende modeller.

  Hvorfor leie en Van i Estland

  Van RentalEn van anbefales dersom dere reiser i en stor gruppe på opptil 12 personer. Med en Van holder gruppen seg samlet og dere har aledningen til å bytte på å kjøre. Med en van får dere mye for pengene sammenlignet med å leie to mindre leiebiler.
  Populære leiebiler i Van- kategori i Estland: Volkswagen Caddy Maxi, Toyota Proace, Ford Tourneo og mange andre.
  Vi håper vår guide har gitt deg nok informasjon til å velge den perfekte leiebil i Estland. Dersom du trenger hjelp er vi selvfølgelige tilgjengelige på telefon og e-post for å hjelpe!