Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I SØR-AFRIKA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguied for Sør-Afrika

  Sør-Afrika er et populært ferieland - og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Kombinasjonen av spennende storbyer, uovertrufne safariopplevelser og rik kulturhistorie gjør at Sør-Afrika er et reisemål med noe for enhver smak. Besøk byene Cape Town og Johannesburg, reis på safari eller dykk med hvithaier! Du vil garantert komme hjem fra Sør-Afrika med uendelig mange nye opplevelser og minner for livet.

  Hvorfor leie en liten leiebil i Sør-Afrika

  Liten leiebilCape Town er kjent for sine gyldne strender, imponerende fjell og grønne vingårder. Pass på at du tar deg tid til å utforske byen og besøke Robben Island. En leiebil i kategorien mini passer godt for et par på småturer rundt i byen på shopping eller til stranden. En leiebil i økonomiklasse er et bedre valg dersom dere er opptil fire personer på reise. Leiebiler i denne gruppen er også enkle å finne parkeringsplass til og manøvrere i travle byer samtidig som de er billige i drift.
  Populære små leiebiler: Hyundai I10, Ford Fiesta, Opel Corsa, Nissan Micra, Skoda Citigo og mange andre modeller.

  Hvorfor leie en mellomstor leiebil i Sør-Afrika

  Mellomstor leiebilVi anbefaler et stopp på Cape Floral ved ditt besøk i Sør-Afrika. Dersom du planlegger å dra på lengre dagsturer med leiebilen anbefaler vi en mellomstor leiebil. Denne gruppen inkluderer leiebiler i kompaktklasse og mellomstørrelse. Ved å velge en bil i mellomstørrelse er du sikret god plass i bagsjerom og baksete. Bilene har også kraftigere motorer enn bilene i foregående gruppe.
  Poppulære mellomstore leiebiler: Opel Astra, Toyota Auris, Hyundai 140, Ford Mondeo, Mazda 6, Ford Focus, VW Golf og mange andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse i Sør-Afrika

  Familiestørrelse leiebilFor bilferier og utflukter med venner eller hele familien er en bil i familiestørrelse - som navnet tilsier - perfekt. Bilene er store og moderne og godt utstyrt for lenge reiser og tidsperioder tilbragt i bilen. Bilene har en kraftig motor og passer derfor best for erfarne sjåfører. Vi anbefaler at dere sjekker hvilke veier det er tillatt å reise på med leiebil før dere legger ut på turen ettersom veikvaliteten kan være varierende.
  Populære leiebiler i familiestørrelse: Opel Insignia, Renault Fluence, VW Passat, Skoda Octavia, Toyota Avensis og mange andre modeller.

  Hvorfor leie en cabriolet eller luksusbil i Sør-Afrika

  Luksus leiebilSør-Afrika er et land med slående landskaper og bilturen i seg selv vil alltid være en del av opplevelsen. En cabriolet eller luksusbil vil alltid gjøre reisen til noe helt spesielt! Se gjennom vår liste over tilgjengelige leiebiler i denne katehorien. Hvs du finner drømmebilen garanterer vi selvfølgelig både merke og modell. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål.
  Populære luksusbiler og cabrioleter til leie: BMW 5 Series, Jeep Grand Cherokee, Mercedes E Class, BMW 7 Series, Ford Edge, Audi A6 med mer.

  Hvorfor leie en Van eller SUV i Sør-Afrika

  SUV og Van leiebilI Sør-Afrika er veiene av varierende kvalitet og en SUV er derfor et svært godt valg dersom dere skal reise ut av byen. Husk å sjekke på forhånd hvilke veier som er tillatt å reise på. Med en SUV har dere plass til opptil 5 personer med bagasje. Dersom dere reiser i en gruppe på over fem personer anbefales en Van for å sikre tilstrekkelig plass til alle passasjerer og bagasje. Kontakt oss gjerne for hjelp eller informasjon.
  Populære leiebiler i kategoriene SUV og Van: Nissan Qashqai, Volvo XC90, Renault Captur, Suzuki Jimny 4x4, Opel Vivaro, Ford Tourneo, VW T5 og mange andre modeller.
  Vi håper at vår leiebilsguide har hjulpet deg med å finne ut hvilken leiebil som vil passe dine reisebehov. Dersom du har spørsmål er vi tilgjengelige per telefon og e-post. Du kan bruke vår søkemotor til å starte ditt søk. Husk å sjekke betingelser for ekstra utstyr dersom dere vil trenge dette. God tur!