Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I BRASIL

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for Brasil

  Brasil, er verdens femte største land. Landet har storslåtte naturlandskap og over 20 attraksjoiner som er nevnt på UNESCOs verdensarvliste. Din ferie i Brasil blir garantert en reise du aldri vil glemme. Fra historiske småbyer til det pulserende storbylivet i Rio - med en leiebil fra Auto Europe får du med deg alt. Les mer under for å finne den perfekte leiebilen for dine behov i Brasil.

  Hvorfor leie en Mini leiebil i Brasil

  Mini LeiebilDersom du skal besøke en av Brasils storbyer er en leietebil i kategorien mini et godt alternativ. Bilenes beskjedne størrelse gjør dem enkle å navigere i trange og hektiske gater. Leiebiler i kategorien mini er rimelige i drift og passer godt for opptil tre passasjerer med lite bagasje på korte byturer og strandturer.
  Populære leiebiler i kategorien mini: Toyota Aygo, Skoda Citigo, Kia Picanto, Ford KA, Mini Cooper, VW Up m.fl.

  Hvofor velge en leiebil i Økonomiklasse i Brasil

  Økonomiklasse LeiebilBrasils karnevalssesong er en opplevelse du aldri glemmer. En leiebil i økonomiklasse er enkel å parkere og bruker lite drivstoff. Bilene i denne kategrien har plass til opptil fire passasjerer og passer for kortere turer ut av byen med lite bagasje. For lengre bilturer anbefales en leiebil med kraftigere motor.
  Populære leiebiler i økonomiklasse: Fiat 500, VW Polo, Renault Clio, Ford Fiesta, Seat Ibiza (2 Doors), Opel Corsa og mange andre modeller.

  Hvorfor leie en kompakt leiebil i Brasil

  Kompakt LeiebilEn leiebil i kompakt kategori er den perfekte leiebilen dersom du ønsker å kombinere byliv med dagsturer ut i naturen. En leiebil i kompakt kategori er komfortabel å kjøre og har kraftigere motor enn ovennevnte modeller. Bilene har plass til opptil 3 kofferter.
  Populære leiebiler i kompaktklasse: Toyota Auris, Opel Astra Estate, Kia Rio (4 Doors), Renault Symbol, Mercedes A Class, Opel Astra, VW Golf, Ford C-Max, Audi A3 og mange andre.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i Brasil

  Mellomstørrelse LeiebilNår du skal ha leiebil i Brasil er det ofte lurt å investere litt ekstra for større motor og mer plass. Vi anbefaler en leiebil i mellomstørrelse dersom dere er opptil 5 personer på reise, eller dersom dere reiser med bagasje. Biler i denne kategorien er perfekte for oppdagelsesreiser og lengre bilturer for hele familien.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse: Citroen C4 Picasso, Toyota Corolla, Ford Kuga, Citroen Berlingo, Ford Grand C-Max, Skoda Octavia Estate, VW Touran og mange andre.

  Hvorfor leie en leiebil i Familiestørrelse i Brasil

  Familietstørrelse Leiebil Noen deler av Brasil må du absolutt ikke gå glipp av; Amazonia er en av dem. Lei en leiebil i familiestørrelse for muligheten til å reise på lengre bilturer med fullstendig komfort. Biler i familiestørrelse er store og romslige med god bagasjeplass, kraftig motor og moderne utrustning. Pass på at du booker i god tid, spesielt i høysesongen.
  Populæer leiebiler i familiestørrelse: Audi A4, Ford Galaxy, Mercedes Vito, VW Passat Estate, Toyota RAV 4, Ford Mondeo Estate, Renault Talisman Grandtour og mange andre.

  Hvorfor leie en luksusbil eller cabriolet i Brasil

  Luksus LeiebilDen beste måten å reise i Brasil på er med en av Auto Europe sine luksus leiebiler. Med biler i denne kategorien er du garantert uovertruffen komfort og kjøreegenskaper. For å gjøre kjøreopplevelsen til noe helt spesielt kan du også leie en cabriolet. Book en leiebil i luksusklasse for gi ferien i Brasil det lille ekstra.
  Populære luksusbiler og cabrioleter til leie: BMW 5 Series, Jeep Grand Cherokee, Mercedes E Class, BMW 7 Series, Ford Edge, Audi A6 m.fl.

  Hvorfor leie en SUV eller van i Brasil

  SUV eller Van LeiebilUnder ditt opphold i Brasil anbefales en tur til Salvador på det varmeste. Det historiske bysentrumet er oå UNESCOs verdensarvliste og byen har en stor mengde barokke kirker, ganle kolonibygninger og spennende museer. En leiebil i kategorien SUV gjør lengre kjøreturer til en lek. For grupper på over fem personer anbefales en leiebil i kategorien Van. Vans kommer med seter for 7 og 12 personer.
  Populære modeller i kategoriene suv og van: Nissan Qashqai, Volvo XC90, Renault Captur, Suzuki Jimny 4x4, Opel Vivaro, Ford Tourneo, VW T5 og mange andre.
  En bilferie i Brasil krever mye planlegging - og hos Auto Europe hjelper vi deg gjerne. Vi håper vår flåteguide har gitt deg nyttig informasjon og at du har funnet en leiebil som passer dine behov. Dersom du har spørsmål er vi tilgjengelige per telefon og e-post. God tur!