Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I LITAUEN

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for Litauen

  Når du booker leiebil med Auto Europe i Litauen er du sikret beste service og oppfølging fra begynnelse til slutt. En leiebil gjør at du får med deg alt av severdigheter enten planen er en storbyferie i Vilnius eller en familieferie med aktiviteter og naturopplevelser. Uansett hva du ser etter i en leiebil har Auto Europe noe for enhver smak. Les gjennom liste over tilgjengelige leiebilskategorier i Litauen og begynn å planlegge din reise.

  Hvorfor leie en mini i Litauen?

  Leiebil miniFor å leie bil i Litauen må du være minst 18 år gammel og ha hatt førerkort i minst ett år. Sjåfører under 25 år kan bli ilagt et gebyr for ung sjåfør. Pass på at du leser gjennom vilkår og betingelser ved booking. En mini er er godt valg for byferier for opptil tre personer med lite bagasje.
  Populære leiebiler i kategorien Mini: Hyundai i10.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse i Lituen?

  Økonomi leiebilBiler i kategorien økonomiklasse er praktiske for små familier og grupper på opptil fire personer som planlegger korte byturer. Bilene er rimelige i drift og enkle å parkere i travle bygater, men kan fort føles trange på lengre turer. Planlegg din bilferie i Litauen i dag med Auto Europe.
  Populære leiebiler i kategorien økonomi: VW Polo, Ford Fiesta, Skoda Fabia og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i kompaktklasse i Litauen?

  Leiebil kompaktLeiebiler i kompakt kategori er praktiske på dagsturer og utflukter. Med en leiebil er du tidsmessig fleksibel og kan enkelt planlegge spontane turer ut av byen. Du kan hente din leiebil ved ankomst på Vilnius flyplass.
  Populære leiebiler i kategorien kompakt: VW Golf, Ford Focus og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i mellomklasse i Litauen?

  Leiebil mellomstørrelseDet finnes mange gode grunner for å leie en bil i Litauen; man får sett så mye mer med leiebil enn man får tid og anledning til med offentlig transport. Ikke glem å lese gjennom våre sider med bilutleietips og gjøre deg kjent med trafikkregler og lover i landet du skal reise til. En leiebil i mellomstørrelse er perfekt for familier og grupper på langre turer. Bilene har plass til opptil fem passasjer.
  Populære leiebilen i mellmstørrelse: Volkswagen Jetta, Hyundai i30 og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i Familiestørrelse i Litauen

  Leiebil familiestørrelseLeiebiler i familiestørrelse er populære blandt barnefamilier og grupper på opptil 5 personer på reise. Bilene har moderne utstyr og romslige seter. Husk å sjekke vilkår og betingelser dersom du trenger ekstra utstyr som for eksempel barneseter.
  Populære leiebiler i familiestørrelse: Toyota Avensis, Hyundai i40 med mer.

  Hvorfor leie en luksusbil i Litauen

  Luksus leiebilLei en luksus leiebil og nyt en uovertruffen kjøreopplevelse i Litauen. Kontakt oss gjerne for hjelp og veiledning ved bilutleie. Dersom du leier en luksusbil granterer vi merke og modell.
  Populære luksusbiler til leie: BMW 5er Reihe og andre modeller.

  Hvorfor leie en SUV i Litauen

  Leiebil SUVEnten du reiser med familie eller venner vil biler i denne kategorien gi masse lagringsplass, komfortable seter og masse beinplass til alle passasjerer. En SUV er et svært godt valg dersom dere skal utenom allfarvei og trenger ekstra grep og stabilitet - Det perfekte valget for en aktiv ferie.
  Populære modeller i kategorien SUV: Nissan Qashqai, Honda CRV og andre modeller.

  Hvorfor leie en van i Litauen

  Leiebil VanEn Van er det mest naturlige valget for grupper og familier på over fem personer. Se gjennom vårt utvalg for å finne den perfekte modellen for dine behov, uansett om dere skal på dagsturer eller en lengre bilferie.
  Populære modeller i kategorien van: VW Caravelle, Renault Traffic og andre modeller.
  Kontakt våre leiebilsspesialister dersom du trenger veiledning og hjelp til å velge den perfekte leiebilen. Dersom du har bestemt deg for hvilken bilkategori som vil passe best for deg kan du bestille din leiebil enkelt via vår søkemotor.