Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I BELGIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler - Belgia

  Reis gjennom Europa med en leiebil i Belgia! Landet deler grense med Frankrike, Tyskland, Luxembourg og Nederland og er derfor det absolutt perfekte startpunktet for en road trip gjennom sentraleuropa! Lei en komfortabel bobil og reis med venner og familie eller skjem deg selv bort med en stilig sportsbil i Belgia. Bla gjennom vår ekstensive bilflåte og book den perfekte bilen til din reise i dag.

  Hvorfor leie en Mini i Belgia

  Mini LeiebilEn bil i kategorien Mini er det perfekte valget om du skal på storbyferie i for eksempel Brussel. Biler i denne kategorien har lavt drivstoff-forbruk og er enkle å manøvrere og parkere i trange og travle gater.
  Populære modeller i kategorien Mini: Volkswagen Up, Ford Ka, Opel Adam, Ford Fiesta.

  Hvorfor leie en økonomi leiebil i Belgia

  Økonomi LeiebilDet er flere grunner til å leie en bil i klassen økonomi når du er på reise i Belgia. Disse bilene har god drivstofføkonomi og tilstrekkelig plass til et par reisende og bagasje. Du kan velge mellom å ha 2 eller 4 dører. Modellene i økonomiklasse er perfekt dersom du skal reise på dagsturer fra byen.
  Populætre modeller i økonomiklasse: Ford KA, Opel Corsa, Peugeot 208, Volkswagen Polo, Renault Clio m.m.*

  Hvorfor leie en kompakt bil i Belgia

  Kompakt LeiebilÅ leie en kompakt i Belgia gir mer plass til passasjerer og bagasje samtidig som du reiser med økonomisk drivstoff-forbruk. Hvis du planlegger å bli i Brussel, utforske Belgia eller reise gjennom Europa er det å leie en kompakt et godt valg for to til tre personer.
  Populære modeller i kategorien kompakt: Opel Astra, Volkswagen Golf, Renault Megane, Ford Focus, Mercedes Benz A Class, m.m.*

  Hvorfor leie en mellomstor bil i Belgia

  Mellomstørrelse Leiebil Når du velger en bil i mellomstørrelse i Belgia drar du nytte av fordelene som kommer med god beinplass og rommelig bagasjerom. Det er flere forskjellige biler innad i kategorien, men felles for alle er at de er et godt alternativ for små grupper på reise.
  Populære modeller i kategorien Mellomstørrelse: Citroen C4 Picasso, Ford C-Max, Opel Insignia, VW Passat Station Wagon, Renault Scenic, m.m*

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse i Belgia

  Familiestørrelse LeiebilPerfekt for reiseglade familier. Å reise med en bil i familiestørrelse er komfortabelt for alle passasjerer og tilbyr godt med bagasjeplass for både klær, leker og sportsutstyr. velg denne modellen om dere skal reise lenger strekk eller er mer enn 3 på reise.
  Populære modeller i kategorien Familiestørrelse: Mercedes C Class, Audi A4 (stasjonsvogn eller coupe), BMW 3 Series, m.m.*

  Hvorfor leie en luksusbil i Belgia

  Luksus LeiebilHvis du er ute etter å realisere barndomsdrømmen om en lekker sportsbil kommer den perfekte muligheten når du skal leie bil i Belgia. Auto Europe tilbyr luksusbiler til leie fra Mercedes Benz, BMW og mange flere. Les mer om luksusbilutleie og velg drømmebilen.
  Populære luksusbiler til leie: Mercedes E Class, Audi A6, Jaguar XJ, BMW 5 Series (stasjonsvogn eller coupe), Porsche 911*

  Hvorfor leie SUV eller van i Belgia

  SUV LeiebilDersom du skal på eventyrreise trenger du kanskje en større motor og firehjulstrekk for å få jobben gjort. Dersom du leier en Van eller SUV i Belgia har du rikelig med bagasjeplass og komfortable sitteplasser til minst 5 personer. Uansett om du vil leie en passasjervan eller en luksus BMW X5 SUV finner du det hos oss.
  Populære SUVer og vans: Ford Galaxy, Volkswagen T5, Opel Vivaro, Volvo XC90, Nissan Qashqai, BMW X5.
  For å finne den perfekte bilen til din reise begynner du ditt søk på toppen av siden. Dersom du ikke skulle finne hva du leter etter kan du når som helst ringe Auto Europe. Vi hjelper deg gjerne med å velge riktig bil og planlegge din bilutleie med alt fra utstyr til ekstratjenester.
  *Bilmerke og modell kan ikke alltid garanteres. Spesifikke bilmodeller kan varuiere avhengig av tilgjengelighet.