Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I STORBRITANNIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler - Storbritannia

  Utforsk Storbritannia med en leiebil fra Auto Europe! Book en cabriolet for å reise gjennom Brighton og promenaden eller kjør gjennom London i en Mini Cooper. Se gjennom vår liste over bilkategorier of finn den perfekte leiebilen til dine planer.

  Hvorfor leie en mini i Storbritannia

  Mini leiebil i StorbritanniaLeiebiler i minikategori er perfekt for deg som reiser på budsjett eller heller vil bruke penger på andre ting enn bilutleie. En liten bil fra denne kategorien vil enkelt ta deg fra A til B og er perfekt for dere som reiser alene eller i par med lite bagasje. En mini er også rimelige å kjøre og enkle å parkere i storbyer som London.
  Populære leiebiler i Storbritannia:Toyota IQ, Fiat 500, Hyundai i10, Seat Mii, Ford KA, Toyota Aygo og lignende.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse i Storbritannia

  Økonomi leiebilMot bare litt mer enn leieprisen for en mini kan du leie en bil i økonomiklasse i Storbritannia. Bilene er ideelle for leietakere som planlegger kortere turer ut av byen eller dagsturer på landet med lite bagasje. Passer fint for opptil fire personer og er rimelige å kjøre.
  Mest populære leiebiler i økonomiklasse i Storbritannia:Volkswagen Polo, Hyundai i20 4 doors, Kia Rio, Vauxhall Corsa, Opel Corsa, Citroen C3 og mange andre modeller.

  Hvorfor leie en kompakt leiebil  Storbritannia

  Kompakt leiebilI gjennomsnitt vil en bil i kompakt kategori gi deg nok plass til fem passasjerer, to store kofferter og en liten. Hvis du er på jakt etter et topp tilbud i Storbritannia som vil gi deg et lavt drivstoff forbruk og god plass er en leiebil i kompaktklasse perfekt. Auto Europe har samarbeid med flere tilbydere i hele Storbritannia slik at du skal finne det perfekte tilbudet.
  Populære leiebiler i kompaktklasse i Storbritannia er: Volkswagen Golf, Hyundai i30, Kia Ceed, Skoda Fabia, Opel Astra, Ford Focus, Peugeot 2008, Peugeot 308 og lignende biler.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i Storbritannia

  Mellomstørrlse leiebilDe som er vant til å ha en større bil og fordelene det bringer med seg vil nok trives godt med en bil i vil nok trives godt med en bil i mellomstørrelse. Bilene er fin kombinasjon av komfort, plass og mye for pengene. De har mer beinplass enn de foregående kategoriene og en kraftigere motor som kommer godt med på lengre turer.
  Våre mest populære leiebiler i mellomstørrelse i Storbritannia:Volkswagen Jetta, Volkswagen Passat, Vauxhall Zafira, Skoda Octavia, Ford C-Max, Citroen Picasso og lignende modeller.

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse i Storbritannia

  Fasmiliestørrelse leiebilSe de mystiske Scottish Highlands eller ta en road trip i Storbritannia med en leiebil i familiestørrelse. Bilene er idelle for turer over lengre distanser og har masse beinplass, de er komfortable og har mye bagasjeplass. Leiebiler i Familiestørrelse passer for opptil 5 passasjerer og har plass til to store og to små kofferter.
  Populære leiebiler i familiestørrelse i Storbritannia: Volkswagen Passat, Volkswagen Sharan, Seat Alhambra, Mitsubishi L200 Double Cab, BMW 2 Series, Opel Insignia og mange andre

  Hvofor leie en luksusbil i Storbritannia

  Luksus leiebilNyt litt ekstra glamour når du besøker Storbritannia! Kanskje du vil kjøre en Mini Cooper cabrriolet i historiske London eller dra på oppdagelsesferd med en sportsbil langs landeveiene. Auto Europe jobber med de mest anerkjente bilutleieselskapene i Storbritannia for å kunne gi deg et bredt utvalg av luksusbiler til best mulig pris.
  Populære luksusbiler i Storbritannia: BMW 520, Mercedes C Class, Range Rover Vogue, BMW M5, Porsche Cayenne S, Maserati Ghinli, Porsche Boxter, Porsche Cayman S, Porsche Panamera, Porsche 911 Carrera S og mange andre modeller!

  Hvorfor leie en SUV i Storbritannia

  SUV leiebilFor en lengre tur på landsbygda og i naturen, for en aktiv ferie eller dersom dere er flere på reise er en SUV et godt valg i Storbritannia! De større bilene i SUV kategori er stabile på veien og har mye plass til bagasje og passasjerer.
  Populære SUV modeller i Storbritannia: Opel Mokka, Renault Kadjar, Toyota RAV 4, Volvo XC60, BMW X1, Mercedes GLE, Land Rover Discovery, Range Rover Evoque og mange andre.

  Hvorfor leie en Van i Storbritannia

  Van leiebilLeiebiler i kategorien van er svært populære blandt større grupper på reise. Vi anbefaler at du booker tidlig dersom du planlegger å leie en Van til din reise. Ta gjerne kontakt med oss dersom du vil ha hjelp eller veiledning i valget.
  Populære leiebiler i kategorien van i Storbritannia: Volkswagen Sharan, Seat Alhambra, Ford Transit, Ford Galaxy, Opel Vivaro, Mercedes Viano og andre modeller.
  La Auto Europe hjelpe deg med å arrangere den perfekte bilutleieopplvelsen i Storbritannia. Abonner gjerne på vårt nyhetsbrev for våre beste tilbud og rabatter. Se gjennom vårt søkskjema og velg det tilbudet som passer best for deg.