Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER PÅ ISLAND

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler - Island

  Se mer på din reise på Island med en leiebil fra Auto Europe. Opplev sagaøyens vakre landskap og spennende historie på egen timeplan. Finn den perfekte bilen i vår søkemotor og planlegg henting på den destinasjonen som passer deg best - for eksempel på Reykjavik flyplass.

  Hvorfor leie en mini på Island

  Mini Leiebil IslandEn leiebil i kategorien mini er praktisk for reise innad i byer og på korte dagsturer langs gode veier med lite bagasje. Biler i denne kategorien er et populært valg for personer som reiser alene og for par. Lei en mini dersom planen er å utforske Reykjavik og nyt fordelene ved en økonomisk leiebil som er lett å manøvrere og parkere.
  Populære modeller i kategorien Mini: Kia Picanto, Hyundai i10, Toyota Aygo og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse på Island

  Økonomi LeiebilLeiebiler i økonomikategori er svært populære blandt våre kunder. Reis på Island med lavt drivstoff-forbruk og lav leierate. Biler i økonomiklasse er gode alternativer til offentlig transport. Biler i klassen økonomi har plass til opptil 4 personer og opptil to store kofferter i bagasjerommet. Dersom dere ønsker mer plann anbefales en av de nedenstående kategoriene.
  Populære leiebiler i kategorien økonomi: VW Polo, Hyundai i20, Toyota Yaris og andre modeller.

  Hvorfor leie en kompakt leiebil på Island

  Kompakt LeiebilHent din leiebil i kompaktklasse dersom du ønsker mer plass en det du har i en bil i økonomiklasse. En kompakt leiebil manøvreres enkelt gjennom bygater. Vi anbefaler en kompakt med to dører dersom du skal reise innad i reykjavik og en stasjonsvogn dersom du planlegger å ta dagsturer ut i naturen.
  Populære leiebiler i kategorien kompakt: Hyundai i30, Kia Rio, Ranault Clio, Toyota Auris og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse på Island

  Mellomstørrelse LeiebilEn bil i mellomstørrelse lar deg reise komfortabelt med opptil fem personer og bagasje i bilen. Bilene er ideelle dersom du planlegger å tilbringe lengre perioder i bilen. Biler i mellomstørrelse gir deg god beinplass og sørger for en hyggelig reise. Det er mange biler som faller innen kategorien og du vil garantert finne en modell som passer dine behov.
  Populære leiebiler i kategorien mellomstørrelse: Kia Ceed, Skoda Octavia, Toyota Avensis, Suzuki Vitara, VW Kaddy Maxi 5+2 passasjerer.

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse på Island

  Familiestørrelse LeiebilBiler i familiestørrelse er svært populære på alle våre destinasjoner, inkludert Island. Som navnet tilsier passer den godt for familier med sin rommelige størrelse og store bagasjerom. Dersom du skal reise med barn er det også viktig å sjekke leverandørens vilkår for barneseter.
  Populære leiebiler i kategorien familiestørrelse: Skoda Octavia Estate, VW Passat, Opel Insignia, Ford Mondeo og andre modeller.

  Hvorfor leie en luksusbil på Island

  Luksus LeiebilGjør reisen på Island til noe helt spesielt. Med en luksus leiebil på Island kan du gjøre reisen din på sagaøya helt uforglemmelig og oppleve det fantastiske landskapet sammen med en uovertruffen kjøreopplevelse. Se gjennom vår liste over tilgjengelige luksusbiler på Island og hent drømmebilen ved ankomst!
  Populære luksusbiler til leie: BMW 5 Series, Land Rover Discovery, Mercedes Sprinter 11 passasjerer og andre modeller.

  Hvorfor leie en SUV på Island

  SUV LeiebilEn SUV er uten tvil vår varmeste anbefaling for en reise på Island. Øyas hovedattraksjon er det fantastiske naturlandskapet og mange steder på øya er terrenget krevende. Med en SUV går du ikke glipp av øyas høydepunkter. Velg den bilen som passer best og få best mulig utbytte av ditt opphold på Island.
  Populære modeller i kategorien SUV: Toyota RAV 4, Suzuki Jimmy, Suzuki Vitara, Toyota Land Cruiser, Toyota Hilux, Kia Sorento, Land Rover Discovery, Nissan Pathfinder 7 passasjerer og mange andre.

  Hvorfor leie en van på Island

  Van LeiebilDersom dere skal reise på Island i en stor gruppe er en Van å anbefale! Med en van holder dere gruppen samlet og det er ofte mer økonomisk å leie en van enn to mindre leiebiler. Bilene er rommelige på insiden og du vil garantert ha plass til alt av bagasje og utstyr. Perfekt for store familier med barn og grupper på opptil 9 personer.
  Populære leiebiler i kategorien Van: Ford Transit 9 passasjerer, Renault Traffic 9 passasjerer, VW Transporter 9 passasjerer, Mercedes Vito 9 passasjerer og andre.
  Book din leiebil på Island via vår søkemotor eller ring oss dersom du vil ha hjelp med din booking. Vi hjelper deg også gjerne med å velge en passende leiebil til din ferie på Island!