Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER PÅ MALTA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for Malta

  Hvem kunne ikke tenke seg en solrik ferie på vakre og innbydende Malta? Auto Europe er den perfekte reisepartner for en ferie. For å reise fleksibelt på øya er en leiebil et must. Her kan du lese mer om bilkategoriene du kan leie til ditt opphold på øya.

  Hvorfor leie en Mini på Malta

  Mini Leiebil En leiebil i klassen mini er det mest populæret valget ved reise på mindre  øyer. Dette er et flott valg for deg som reiser alene og for unge par med lite bagasje. En mini er billig i drift og enkel å parkere og manøvrere. En leiebil i miniklasse er et godt valg for strandturer og korte turer ut av byen.
  Populære biler i kategorien mini: Peugeot 107, Peugeot 108, Chevrolet Spark, Hyundai i10, Toyota Aygo m.m.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse på Malta

  Økonomi LeiebilEn leiebil i økonomiklasse er også et økonomisk alternativ. Prisforskjellene er ikke store fra en leiebil i minikategori og du får mye for pengene med bedre bagasjeplass og plass til opptil fire personer på korte avstander. Dersom dere skal på lengre reiser anbefales en større bil for bedre beinplass og komfort.
  Populære leiebiler i økonomiklasse på Malta: Citroen DS3, Peugeot 208, Fiat Panda, Kia Picanto, Kia Rio, Peugeot 208 m.m.

  Hvorfor leie en Kompakt leiebil på Malta

  Kompakt LeiebilFor mer komfort og plass til bein og bagasje anbefaler vi en leiebil i kompaktklasse på Malta. Disse bilene kommer i flere forskjellige modeller og har kraftigere motorer enn de to overnevnte kategoriene. Leiebiler i kategorien kompakt passer godt for en familie på 3 på dagsturer.
  Populære leiebiler i kompaktklasse på Malta: Peugeot 308, Chevrolet Kalos, Chevy Aveo, Nissan Juke, Hyundai i10, Opel Astra, Citroen C4 og andre biler.

  Hvorfor leie en leiebil i mellomstørrelse på Malta

  Mellomstørrelse LeiebilEr dere flere på reise? Sørg for komfortable stunder i bilen ved å leie en bil i mellomstørrelse. Disse bilene har kraftige motorer for lengre køreturer og god plass til opptil fem passasjerer med bagasje. Et godt valg for familier eller dersom dere planlegger lengre turer.
  Populære leiebiler i mellonstørrelse på Malta: Toyota Corolla, Peugeot 3008, Citroen C4 Picasso, Opel Zafira, Peugeot Partner, m.m.

  Hvorfor leie en leiebil i familiestørrelse på Malta

  Familiestørrelse LeiebilDersom dere skal ta lengre turer med opptil fem passasjerer og bagasje er en leiebil i familiestørrelse det perfekte valget. Bilene kommer med moderne utstyr og er som navnet tilsier perfekte for barnefamilier. Ikke glem å forhåndsbestille barneseter dersom dere trenger dette på reisen og husk å bestille GPS dersom dette ikke er inkludert.
  Populære leiebiler i familiestørrelse på Malta: Toyota Avensis, Alfa Romeo 159, Peugeot 508, Peugeot Expert, Nissan NV200, Ford Kuga m.m.

  Hvorfor leie en Luksus leiebil på Malta

  Luksus LeiebilLegg til litt ekstra glamour til din ferie ved å leie en luksusbil på Malta. På Malta har vi premium modeller fra blant annet Peugeot, Fiat og Ford. Bilene kommer med seter til opptil 5 personer. I denne kategorien garanterer vi merke og modell. Kontakt oss gjerne dersom du vil ha hjelp.
  Popular luxury and sports models in Malta: Peugeot 308 Cabrio and Peugeot Expert.

  Hvorfor leie en SUV på Malta

  SUV leiebil Enten du reiser med familie eller venner vil biler i denne kategorien gi komfortable seter og masse beinplass til alle passasjerer. En SUV er et svært godt valg dersom dere skal utenom allfarvei og trenger ekstra grep og stabilitet. Bilene er også idelle dersom dere har en aktiv ferie planlagt og reiser med mye sportsutstyr.
  Leiebiler i kategorien SUV på Malta: Ford Kuga

  Hvorfor leie en Van på Malta

  Van leiebilEn Van er det det beste valget dersom dere er flere enn fem på reise. Med en van sikrer dere at gruppen holdes samlet. En van er også et godt alternativ dersom dere en fem personer med mye sportsutstyr eller bagasje.
  Popular Van rentals in Malta: Peugeot Expert, Nissan NV200, Citroen Dispatch, Peugeot Tepee, Ford Tourneo og mange andre.
  Nå som du har en oversikt over leiebiler tilgjengelige på Malta kan du søke deg frem til din leiebil via vår søkemotor. Ring oss gjerne dersom du har spørsmål. God tur.