Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I POLEN

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for Polen

  Polen er et inspirerende land med spennende kultur, vakre byer og god mat. Book en leienil til din ferie i Polen og få med deg alt dette vakre landet har å by på. Pass på at du besøker Warszawa, Kraków, Wrocław og Gdańsk - med en leiebil i polen reiser du med total frihet og fleksibilitet. Ta en kikk på være leiebilskategorier og finn riktig leiebil til din neste reise i Polen.

  Hvorfor leie en liten leiebil i Polen

  Liten leiebilLeiebiler i denne klassen er best egnet for sightseeing innad i byer grunnet sine små motorer. Takket være bilenes små størrelse er de enkle å manøvrere i trange gater og du finner nesten alltid parkeringsplass uten problemer. Bilene i denne klassen er svært økonomiske i drift og inkluderer kategoriene mini og økonomiklasse. Bilene i disse kategoriene passer best for par med lite bagasje.
  Populære små leiebiler i Polen: Smart For Four, VW Polo, Opel Corsa, Toyota Yaris, Renault Clio, Fiat 500, Ford Fiesta og mange andre modeller.

  Hvorfor leie en mellomstor leiebil i Polen

  Mellomstor leiebilDersom du skal på oppdagelsesferder ut av byen eller reise fra by til by under ditt opphold i Polen er en leiebil i mellomklasse et godt valg. Denne klassen inkluderer leiebiler i kompakt kategori og mellomstørrelse. Du vil ha plass til opptil to store og en liten koffert. Biler i denne kategorien er et godt alternativ for opptil fire passasjerer ved lengre bilturer.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse i Polen: VW Golf, Opel Astra, Toyota Auris, Hundai i30, Fiat Tipo, Fort Focus, Renault Megane og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse i Polen

  Familiestørrelse leiebilLeiebiler i familiestørrelse er som navnet tilsier perfekt for familier på bilferie. Bilene rommer komfortabelt opptil fem personer. Bilene har plass til opptil fire kofferter i varierende størrelse i bagasjerommet. Bilene i denne kategorien har moderne utstyr og kraftige motorer. Husk å booke ekstra utstyr som f.eks barneseter eller GPS på forhånd.
  Populære leiebiler i familiestørrelse i Polen: VW Passat, Kia Optima, Toyota Avensis, Opel Insignia, Peugeot 3008, BMW 3 Series og mange andre.

  Hvorfor leie en luksus leiebil i Polen

  Luksus leiebilDersom du vil leie en luksusbil til din reise i Polen har du kommet til riktig sted. Auto Europe har et bredt utvalg av luksusbiler og sportsbiler. Se gjennom vårt utvalg av luksusbiler i Polen og finn drømmebilen!
  Populære luksusbiler til leie i Polen: Mercedes E Class, Mercedes GLC, Lexus IS300, Jaguar XF, Audi A6, Volvo S90 og andre modeller!

  Hvorfor leie en SUV i Polen

  SUV RentalSUVer sees ofte både i byer og på landsbygda i Polen. Bilene er et godt valg dersom dere planlegger turer opp i fjellene eller dere planlegger en aktiv ferie og har med dere sportsutstyr. Bilene ligger stødig på veien, har stor lagringsplass og er komfortable å kjøre.
  Populære leiebiler i kategorien SUV i Polen: Mitsubishi GLX, Mercedes GLA, Nissan Qashqai, Jeep Compass, BMWx3, Hyundai Tucson og mange andre.

  Hvorfor leie en van i Polen

  Van RentalVans er de største leiebilene i vår flåte og avhengig av modell rommer de seter til 5, 7 eller 9 passasjerer. Vans er komfortable å kjøre og reise med og har stor plass til bagasje og eventuelt sporsutstyr. En Van er perfekt for større grupper på reise.
  Populære vans til leie i Polen: Ford Tournero 7 pax, Peugeot Traveller 9 pax, Renault Traffic 9 pax, Seat Alhambra 7 pax, Opel Vivaro 9 pax og andre modeller.
  Dersom du har funnet en leiebil som passer dine behov kan du enkelt bestille denne via vår søkemotor. Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp er vi tilgjengelige per telefon eller e-post. God reise!