Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I BULGARIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler - Bulgaria

  Med leiebil opplever du mer. Gjør det meste ut av din ferie i Bulgaria med en leiebil fra Auto Europe. Vi sikrer at du får de beste ratene på bilutleie uansett hvilken kategori du ønsker å leie. Se gjennom vår ekstensive flåte av leiebiler under og du vil finne biler i alle størrelser tilpasset alle behov. Finn den ideale leiebilen i Bulgaria uansett om du skal på byferie eller på langtur med familien og book online i dag.

  Hvorfor leie en mini i Bulgaria

  Mini LeiebilMini er ofte den billigste leiebilskategorien. En Mini er perfekt for en person eller et par som vil reise korte avstander og besøke byer. Et rimelig alternativ som er lett å parkere der det er lite plass og bruker lite drivstoff. Dere har plass til det mest nødvendige og reiser mellom byer og til stranden uten å være avhengig av offentlig transport.
  Populære biler i kategorien Mini: Toyota Aygo, Kia Picanto, Chevrolet Spark, Hyundai i10, Suzuki Alto.

  Hvorfor leie en økonomi leiebil i Bulgaria

  Økonomi LeiebilLei en bil i klassen økonomi i Bulgaria og opplev sjarmerende landskap og landets livlige hovedstad Sofia. Biler i økonomikategori inkluderer god drivstofføkonomi og ubegrensede kilometer, og på denne måten sparer du mer på din biluteieavtale. Bilene rommer komfortabelt 3 personer og opp til 4 på korte turer. Et populært valg i Bulgaria.
  Populære biler i kategorien Økonomi: Opel Corsa, Suzuki Splash, Toyota Yaris, Skoda Rapid, Volkswagen Polo*

  Hvorfor leie en kompakt bil i Bulgaria

  Kompakt LeiebilEn kompakt leiebil i Bulgaria er et smart valg. Med denne leiebilkategorien reiser du komfortabelt ober lengre strekk fra by til by i Bulgaria. Bilene har også god drivstofføkonomi, noe som gjør at du reiser rimelig uansett hvor du ønsker å dra. Biler i kompaktklasse har god plass til bagasje og to eller fire dører.
  Populære biler i kategorien kompakt: Suzuki Swift, Ford Focus, Suzuki SX4, Opel Astra, Peugeot 308*

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i Bulgaria

  Mellomstor LeiebilMange ser på denne bilkategorien som den mest anvendelige. En mellomstor leiebil i Bulgaria er definitivt et godt valg uansett hva ferien bringer. Du har god plass til bein, større bagasjeplass og i forhold til en leiebil i kompaktklasse er det ikke stor forskjell i drivstoff forbruk. Auto Europe sin omfattende flåte med leiebiler gjør at du alltid finner en bil som passer dine behov.
  Populære biler i kategorien mellomstørrelse: Skoda Octavia, Suzuki S-Cross, Renault Fluence, Opel Vectra, Toyota Avensis*

  Hvorfor leie en bil i Familiestørrelse i Bulgaria

  Familiestørrelse Leiebil Hvis du skal reise på en lengre bilferie er en bil i familiestørrelse det beste valget. Å velge denne bilkategorien fremfor de mindre gjør reisen sikrere og garanterer deg mye mer plass til bein og bagasje. Du reiser enkelt og komfortabelt med hele familien med en bil i familiestørrelse samtidig som du drar nytte av en kraftigere motor.
  Populære biler i kategorien Familiestørrelse: Subaru Forester, Audi A4, Skoda Superb, BMW 3 Series, Saab 9.3, Mercedes C Class*

  Hvorfor leie en luksusbil i Bulgaria

  Luksus LeiebilBenytt deg av anledningen til å kjøre drømmebilen når du er på ferie i Bulgaria. Enten du vil kjøre en sprek sportsbil eller du vil leie en komfortabel luksus-sedan som komfortabelt gir plass til hele familien finner du modellen for deg i denne kategorien.
  Populære modeller i lukusklasse: Audi A6, BMW 5 Series, Mercedes E Class, Porsche Panamera, Mercedes S Class*

  Hvorfor leie en SUV eller van i Bulgaria

  SUV LeiebilDersom ferien din medfører lang reiser utenfor allfarvel eller du skal reise med en større gruppe på ferie i Bulgaria er en SUV eller Van det perfekte valget. Med disse hardføre og godt tilpassede bilene er du klar for å reise langt og med mye bagasje. Våre SUVer med firehjulstrekk bringer deg trygt gjennom terrenget og en van tar enkelt mellom 7 og 12 passasjerer.
  Populære modeller i kategoriene SUV og Van: Suzuki Grand Vitara, Hyundai H1, Opel Antara, Volkswagen Tiguan, Volkswagen Transporter, Opel Vivaro*
  For å finne den perfekte bilen til akkurat din reise kan du søke gjennom vårt utvalg via søkeskjemaet på toppen av siden. Ring oss gjerne dersom du vil ha råd og hjelp til å velge riktig bil og eventuelt ekstra utstyr.
  *Bilmerke og modell kan ikke alltid garanteres. Spesifikke bilmodeller kan variere avhengig av tilgjengelighet.