Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I TYSKLAND

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler - Tyskland

  Start din ferie i Tyskland med en leiebil fra Auto Europe. Vi samarbeider med flere av verdens mest kjente utleiere, både internasjonalt, nasjonalt og lokalt og kan dermed til enhver tid tilby leiebiler for enhver smak og lommebok. Opplev Tysklands byer og vakre naturlandskap med en leiebil og reis med total frihet. Hent bilen din på en av de mange stasjonene landet over og start din ferie i Tyskland. Under finner du en liste over bilkategoriene vi tilbyr og hva du kan forvente.

  Hvorfor leie en Mini i Tyskland

  Mini leiebilDersom du skal kjøre korte avstander med leiebilen din er en mini perfekt. Disse praktiske små bilene bruker lite drivstoff og er lette å parkere; selv i travle storbyer som Hamburg, Berlin eller München. Bilene er et godt valg dersom dere er opptil tre personer på reise.
  Populære modeller i kategorien Mini: Smart For Four, Volkswagen Up, Fiat Panda, Ford KA, Hyundai i10 og mange flere.

  Hvorfor leie en økonomi leiebil i Tyskland

  Økonomi leiebilBiler i økonomiklasse kombinerer fordelene ved lavt drivstoff-forbruk med komfort. Disse bilene er et godt kompromiss dersom dere vil leie en liten bil og likevel ha plass til to kofferter i bagasjerommet. Bilene passer fint for korte dagsturer.
  Populære modeller i kategorien Økonomi: Ford Fiesta, Opel Corsa, Ford Fusion, Renault Clio Estate, Audi A1 og mange flere.

  Hvorfor leie en kompakt leiebil i Tyskland

  Kompakt leiebilMed mer plass til bein og bagasje enn de to kategoriene nevnt over et en leiebil i kategorien kompakt et litt dyrere alternativ. Du får likevel mye for pengene med relavtivt lavt drivstoff-forbruk, mer plass og kraftigere motor.
  Populære leiebiler i kategorien kompakt: Citroen Berlingo, Ford Focus Estate, Alfa Romeo Giulietta og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse Tyskland

  Mellomstørrelse leiebilDisse bilene er det mest populære valget blandt våre kunder. Med god bagasjeplass og passasjerplass til opptil 5 passasjerer og enkraftig motor til lange bilturer er du sikret en komfortabel reise i en leiebil i mellomstørrelse.
  Populære modeller i kategorien Mellomstørrelse: Volkswagen Touran, Peugeot 508, Skoda Octavia Estate, Nissan Qashqai, Dacia Lodgy, Ford C-Max, BMW 1 Series og mange flere.

  Hvorfor velge en leiebil i familiestørrelse i Tyskland

  Familiestørrelse leiebil Dersom du skal på lenge turer med en gruppe venner eller med familien er en leiebil i familiestørrelse perfekt; spesielt dersom planen er en bilferie med mye tid tilbragt i bilen. Med stor plass til passasjerer, moderne utstyr og stort bagasjerom er en road trip komfortabel for alle om bord.
  Populære modeller i kategorien Familiestørrelse: Mercedes Vito, Volkswagen Passat, Mercedes Vito 9 pax, Ford Mondeo Estate, Audi Q3, Renault Talisman Grandtour og mange flere.
  .

  Hvorfor leie en luksusbil i Tyskland

  Luksus leiebilTyskland er det perfekte landet å leie en luksusbil! Finnes det et bedre sted å sette seg bak rattet på drømmebilen enn Tyskland? Med sine lange, rette motorveier og frie fartsgrense? La drømmen gå i oppfyllelse og nyt ekte kjøreglede med Auto Europe.
  Populære luksus leiebiler: Opel Astra Cabrio, Volkswagen Beetle Cabrio, Mercedes SLC, Audi A6, BMW 5 Series, BMW X3 og mange flere.

  Hvorfor leie en cabriolet i Tyskland

  Cabriolet leiebil Det er lite som slår å kjøre langs innsjøer og gjennom byer i Tyskland med en cabriolet. Nyt en uovertruffen kjøreopplevelse med en cabriolet og velg mellom flere forskjellige modeller med plass til opptil fem passasjerer.
  Populære leiebiler i kategorien cabriolet: Ford Edge, Mini Cooper Cabrio, BMW 7 Series, Audi A3 Cabrio og mange flere.

  Hvorfor leie en SUV i Tyskland

  SUV leiebilEn SUV er et godt valg dersom dere er flere på reise eller dere har med dere mye utstyr. Selvfølgelig er en SUV et svært godt valg for en skiferie i Alpene eller dersom du generelt skal bevege deg utenfor allfarvei. Størrelsen er praktisk både med tanke på passasjkerer og bagasje og SUV er derfor et populært valg. Vi anbefaler at du booker tidlig for å sikre deg en SUV.
  Populære leiebiler i kategorien SUV: Jeep Renegade 4x2, Hyundai iX35, Nissan Juke, Opel Mokka, BMW X3 og mange flere.

  Hvorfor leie en Van i Tyskland

  Van leiebilFor større grupper eller dersom du trenger større bagasjeplass er en en Van det perfekte valget. Vi anbefaler ikke vans for reise innad i byer grunnet størrelse, men dersom du skal kjøre lengre strekk og besøke den tyske landsbygda er det perfekt. Et alternatiov når dere ankommer større byer er å la bilen stå og reise rundt med offentlig transport.
  Populære leiebiler i kategorien Van: Seat Alhambra, Renault Espace, Opel Vivaro, Volkswagen Sharan og mange flere.
  Når du har lest gjennom våre bilkategorier og valgt den som passer deg best kan du klikke deg gjennom vår søkemotor og finne det tilbudet som passer deg best. Dersom du har spørsmål eller du vil ha hjelp er vi tilgjengelige via telefon; vi hjelper med glede.