Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I PORTUGAL

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler - Portugal

  På Europas vestligste punkt ligger et solfylt og tradisjonsrikt land; Portugal. Portugal er det perfekte landet å reise med leiebil i. Hent din leiebil i Portugal og reis enkelt gjennom landet. Med en leiebil fra Auto Europe kan du reise gjennom vindistriktet Porto og nedover mot historiske Lisboa. Kryss Vasco da Gama broen og dra mot Alentejo og populære Algarve. Besøk slott på veien og stopp på koselige kafeer med utsikt over havet.

  Hvorfor velge en Mini leiebil i Portugal

  Mini LeiebilGamle byer venter i Portugal og gatene er smale. Vi anbefaler en mini dersom du skal reise innad i byer. Disse små bilene er billige i drift, rimelige å leie og er enkle å parkere. De passer godt for opptil 3 passasjerer på kortere turer med lite bagasje.
  Populære leiebiler i kategorien mini: Smart For Four, Ford KA, Hyundai i10, VW Up, Fiat Panda og mye mer.

  Hvorfor velge en økonomi leiebil i Portugal

  Økonomi LeiebilNoen byer i Portugal er små og lette å reise i men dersom dere er en gruppe på opptil 4 personer anbefaler vi å leie en bil i økonomiklasse eller kompaktkategori. Av disse to er biler i økonomiklasse den minste, og rimeligst i drift. Du har plass til en stor eller to små kofferter samt opptil fire passasjerer
  Populære biler i kategorien økonomi: Ford Fusion, Renault Clio Estate, Audi A1, Opel Corsa, Ford Fiesta og mye mer.

  Hvorfor velge en kompakt leiebil i Portugal

  Kompakt Leiebil Hvis du reiser nord i Portugal i fjellområdene anbefaler vi en leiebil i kompakt klasse. Den ekstra motorkraften kommer godt med når du effektivt skal ta deg opp fjellveiene. Det er plass til en stor eller to små kofferter i bagsjerommet. Det er sitteplasser til opptil fem personer og bilene er perfekte for dagsturer.
  Populære leiebiler i kompakt kategori: Renault Megane, Opel Astra, VW Golf, Ford Focus Estate, Citroen Berlingo og mye mer.

  Hvorfor velge en bil i mellomstørrelse i Portugal

  Mellomstørrelse LeiebilDersom du vil ha mer komfort enn det som tilbys med kategoriene nevnt over er en leiebil i mellomstørrelse et godt valg. Bilene har god beinplass og plass til opptil 2 store bager i bagasjerommet. Disse bilene er perfekte for lengre dagsturer eller reiser mellom portugisiske byer. Husk å booke med aircondition
  Populære leiebiler i Mellomstørrelse: Skoda Octavia Estate, Ford C-Max, VW Touran, Peugeot 508, Nissan Qashqai, Dacia Lodgy, BMW 1 Series og mye mer.

  Hvorfor velge en bil i familiestørrelse i Portugal

  Familiestørrelse LeiebilDersom du vil ha en bil med gode kjøreegenskaper, masse plass og topp moderne utstyr er en bil i familiestørrelse det perfekte valget for deg. Med plass til opptil fire kofferter og fem passasjerer er bilen perfekt for vennegrupper og familier på lengre bilferier.
  Popular Familiestørrelse Leiebil Models: Peugeot 508, Mercedes Vito, Audi Q3, VW Passat, Ford Mondeo, Renault Talisman Grandtour og mye mer.

  Hvorfor leie en luksusbil i Portugal

  Luksus LeiebilDet er alltid en glede å kjøre en luksusbil. Vår luksusflåte tilbyr et stort utvalg av preminum kjøretøy til leie - til beste pris. For å sikre at du har den perfekte bilutleieopplevelsen garanterer vi merke og modell. Du finner alt fra biler med plass til opptil 5 personer til sportsbiler. Finn din luksusbil i dag.
  Popular luxury Leiebil Models: Opel Astra Cabrio, BMW Series 5, Audi A6, VW Beetle Cabrio, Mercedes SLC, BMW X3 og mye mer.

  Hvorfor leie en cabriolet i Portugal

  Cabriolet LeiebilPortugal med sitt varme og siolrike klima er det perfekte stedet å leie en cabriolet på ferie. Det er moro å kjøre cabriolet og å leie en er en sikker måte å gi ferien det lille ekstra. Avhengig av modell er det plass til opptil 5 personer i bilen. Kategorien er spesielt populær blant forretningsreisende.
  Populære modeller i kategorien cabriolet: BMW 7 Series, Mini Cooper Cabrio, Audi A3 Cabrio, Ford Edge og mye mer.

  Hvorfor leie en SUV i Portugal

  SUV Leiebil Det er uendelig mye å oppleve i Portugal og ikke alt ligger langs hovedveiene. For reiser mot fjell eller landsbyer såvel som ved lengre opphold i bilen eller dersom dere reiser med mye bagasje anbefales en SUV for en stabilt og romslig kjøretøy. Husk å forhåndsbooke GPS dersom dette er nødvendig.
  Populære leiebiler i kategorien SUV: Nissan Juke, Opel Mokka, Jeep Renegade 4x2, Hyundai iX35, BMW X3 og mye mer.

  Hvorfor leie en van i Portugal

  Van Leiebil Det er alltid hyggeligere og mer praktisk å reise samlet dersom dere er en stor gruppe, i tillegg er muligheten til stede for å bytte på kjøre og dele byrden. Det vil i tillegg ofte være billigere å leie en Van enn to mindre biler
  Populære leiebiler i kategorien Van: Opel Vivaro, VW Sharan, Seat Alhambra, Renault Espace og mye mer.
   
  Det er ikke alltid lett å velge hvilken bilkategori som vil passe dine behov best, men dersom du skulle være i tvil hjelper vi gjerne. Kontakt gjerne vårt reservasjonsteam for hjelp til å velge leiebil og booke ekstra utstyr.