Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I MONTENEGRO

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for Montenegro

  Er du naturelsker? Da anbefaler vi deg på det varmeste å leie bil på din reise til Montenegro. Med leiebil kan du reise på oppdagelsesferd i dette vakre landet og se fjell, daler, byer, elver og nasjonalparker helt på egen timeplan uten å planlegge rundt offentlig transport. Se gjennom vår liste over tilgjengelige leiebiler i Montenegro og finn den som passer best for dine behov enten du skal reise på lage bilturer eller holde deg i hovedstaden Podgorica.

  Hvorfor leie en mini i Montenegro

  MiniEn leiebil i kategorien Mini er ideell for par på reise dersom planen er å holde seg i byen dere skal reise til. En mini er billig i drift og enkel å finne parkeringsplass til takket være sin beskjedne størrelse. På lengre bilturer anbefales en leiebil med større og kraftigere motor.
  Populære leiebiler i minikategori i Montenegro: Chevrolet Spark og lignende.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse i Montenegro

  ØkonomiLeiebiler i økonomiklasse er noe rommeligere enn dem som faller innen minikategori. Leiebiler i denne kategorien er likevel kompakte og har svært god drivstofføkonomi. Vi anbefaler en leiebil i denne kategorien for korte dagsturer dersom dere er 2 eller 3 personer på reise. Se gjennom vår liste over tilgjengelige biler og finn den perfekte leiebilen i økonomiklasse.
  Populære leiebiler i økonomikategori i Montenegro: Dacia Sandero, Citroen C3, Toyota Yaris, Opel Corsa og lignende.

  Hvorfor leie en bil i kompaktkategori i Montenegro

  Kompakt leiebil Hvis du vil ha de samme fordelene som ved en bil i økonomiklasse, men med litt større bagasjerom og beinplass anbefaler vi en leiebil i kompaktklasse til din reise. Disse bilene passer perfekt for dagsturer og oppdagelsesferder. Husk å sjekke din bilutleiers vilkår for ekstrautstyr som GPS dersom du trenger dette.
  Populære leiebiler i kompaktkategori i Montenegro: Citroen C4, Citroen C4 Cactus, Opel Astra, Renault Megane Estate og lignende.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i Montenegro

  Mellomstørrelse leiebilDisse bilene passer perfekt for road trips og oppdagelsesferder med hele familien. En bil i mellomstørrelse har god plass i bagasjerommet og i baksetet slik at alle passasjerer reiser komfortabelt. Bilene har kraftigere motor enn kategoriene nevnt over men har likevel et moderat drivstoff forbruk.
  Populære leiebiler i mellomklasse i Montenegro: Renault Fluence, Mazda 3, Renault Scenic og lignende

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse i Montenegro

  Familiestørrelse leiebilBiler i familiestørrelse er komfortable for opptil 5 personer og anbefales for grupper og familier som ønsker ekstra komfort på reise. Bilene i denne kategorien er store og stødige med kraftige motorer og moderne utstyr og som navnet tilsier er de populære blant familier på reise.
  Populære leiebiler i familiestørrelse i Montenegro: Ford Transit, Renault Traffic og lignende.

  Hvorfor leie en SUV i Montenegro

  SUVEr SUV er klart det beste valget for aktive ferier og reiser utenom allfarvei takket være sitt gode veigrep og kraftige motorer. Suver er romslige og har stor plass til bagasje og ekstra utstyr. For grupper på over fem personer anbefaler vi en suv. Biler i denne kategorien er populære så det er lurt å booke i god tid.
  Populære biler i kategorien SUV i Montenegro: Chevy Captiva og lignende.

  Hvorfor leie en van i Montenegro?

  VanEnten du reiser med hele familien, venner eller en gruppe arbeidskolleger er ofte det beste alternativet for en gruppe på over fem personer å leie en Van. Auto Europe har flere biler å velge melom også i denne kategorien og vi hjelper deg gjerne med å velge utstyr til turen. Det er lurt å booke biler i denne kategorien i god tid før reisen for å sikre tilgjengelighet, spesielt i høysesongen.
  Populære biler i kategorien van i Montenegro: Opel Vivaro, Ford Transit, Renault Traffic og lignende.
  Vi ønsker deg en flott reise til vakre Montenegro og håper denne leiebilsguiden har hjulpet deg med å finne riktig leiebil til dine behov. Kontakt oss gjerne dersom dere har spørsmål eller trenger hjelp eller veiledning.