Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I KROATIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler - Kroatia

  Kroatia øker stadig sin popularitet som feriested og har noe for enhver smak og budsjett. Den vakre Adriaterkysten trekker mange besøkende til sine vakre sangstrender og de pulserende byene er perfekte for dem som vil ha en ferie fylt med fest og uteliv. Kystregionen er kjent for gamle, historiske byer med marmorgater, gaml palasser og villaer og en spennende matkultur. Kroatia er en fin destinasjon hele året; med sommeren som den perfekte tiden for strandliv og vinteren for spabesøk. Nyt innsjøen Plitvice og det vakre landskapet i Gorski Kotar. Auto Europe har flere budsjettvennlige liebiler i Kroatia.

  Hvorfor leie en Mini i Kroatia

  Mini Leiebil i KroatiaReis rundt i Kroatia med en Mini! En liten, kompakt bil er er perfekt for å reise rundt i historiske bysentrum som Split, Dubrovnik, Pula eller Porec, der gatene er smale og en Mini passer pefekt! Det er også mye enklere å finne parkeringsplass til en liten bil i smale gater. Denne typen passer best for opptil to personer med lite bagasje!
  Populære modeller i kategorien Mini: Volkswagen Up, Suzuki Splash, Smart For Four, Citroen C1.

  Hvorfor leie en økonomi leiebil i Kroatia

  Økonomi LeiebilLeiebiler i økonomi garanterer mer plass og komfort enn en mini. Bilene har ubegrensede kilometer og tillater deg å reise uten å være begrenset til en viss reiselengde per dag. Bilene har også mer lagringsplass samtidig som de har et økonomisk fordelaktig drivstoff forbruk - biler i økonomiklasse er populære for en rekke grunner. Du får dem med 2 til 4 dører.
  Populære modeller i økonomiklasse i Kroatia inkluderer: Peugeot 208, Suzuki Swift, Hyundai i20, Suzuki Ignis m.m.

  Hvorfor leie en kompakt bil i Kroatia

  Kompakt LeiebilBiler i kompaktklasse er også et populært valg i Kroatia. Duisse bilene har mer plass til passasjerer og bagasje enn en økonomibil og mange velger å leie en kompakt dersom de skal reise melom byer eller dra på oppdagelsesferd. Reis med en kompakt bil hvis du skal reise med en gruppe på 3 eller flere personer. Kjør for eksempel fra Pula til Dubrovnik på en road trip langs kysten.
  Populære kompakte leiebiler i Kroatia er: Fiat Tipo, Volkswagen Golf, Kia Rio, Suzuki Baleno, Skoda Rapid Spaceback og mange flere.

  Hvorfor leie en mellmstor bil i Kroatia

  Mellomstor LeiebilIdeell for små grupper som små familier eller en gruppe på 3-4 venner. Biler i mellomstørrelse har masse beinplass og god plass i bagasjerommet i tillegg til økonomisk drivstoff forbruk. Å leie en bil i mellomstørrelse i Kroatia gjør at du reiser med komfort og frihet. Auto Europe har et bredt utvalg fra våre partnere - disse inkluderer Fleet Rent a Car, Oryx Rent a Car og mange andre.
  Populære biler i mellomstørrelse i Kroatia: Skoda Octavia, Skoda Octavia Diesel, Suzuki Vitara, Suzuki S-Cross, Renault Captur, Fiat Tipo m.fl..

  Hvorfor leie en bil i Familiestørresle i Kroatia

  Familestørrelse LeiebilSom navnet tilsier blir denne bilen ofte leis av og passer godt for familier med barn. Det er mye beinplass og god plass til bagasje og utstyr. Auto Europe samarbeider med mange kjente utleiere som tilbyr biler i familiestørrelse i Kroatia. Biler i familiestørrelse passer godt for opptil 5 personer på reise.
  Populære modeller i Familiestørrelse i Kroatia: Audi A4, Volkswagen Passat, Volkswagen Sharan (opptil 7 passasjerer), Skoda Octavia Wagon, VW Caravelle (8 passasjerer), Opel Vivaro (9 passasjerer), Mazda CX 5 m.m.

  Hvorfor leie en luksusbil i Kroatia

  Luxury LeiebilNyt Kroatia med stil og sus nedover kysten i en sportsbil fra Auto Europe! Hvis du har booket opphold på en av d mest luksuriøse hotellene i området som for eksempel dem i Rovinj eller Hvar kan du gi oppholdet det lille ekstra ved å leie en premium luksusbil. Sammen med våre erfarne partnere tilbyr vi et bredt utvakg luksusbiler slik at du finner akkurat din drømmebil i flåten vår.
  Populære luksusbiler i Kroatia: Jaguar XE, Jaguar XF, Mercedes V Class, BMW 5 Series, Opel Cascada Cabrio, Audi A6, Mini Cooper Cabrio og mange andre modeller.

  Hvorfor leie en SUV i Kroatia

  SUV LeiebilReisende og ferierende i Kroatia som reiser i en større gruppe vil ha stor nytte av en SUV eller Van. En SUV er perfekt om du vil dra utenfor allfarvei eller du trenger plass til sportsutstyr. Uansett hva grunnen er for å leie en SUV i Kroatia er du garantert god komfort og mye plass for sjåfør og passasjerer. Biler i SUV kategori tilbyr også mye kjøreglede.
  Populære SUVer og Vans i Kroatia: Suzuki Vitara, Renault Captur, Audi Q3, Subaru XV, Subaru Outback, VW Caravelle (opptil 9 passasjerer), Opel Vivaro (opptil 9 passasjerer), Seat Alhambra, and many others.

  Hvorfor leie en Van i Kroatia

  Van LeiebilPlanlegger du en road trip i Krostia med hele storfamilien eller en stor gruppe venner? Auto Europe hjelper deg med å orgnisere turen. Se gjennom vårt utvalg av vans i Kroatia og du vil garantert finne en bil som passer dine behov. Kjør fra Pula til Dubrovnik og stopp i Krka Nasjonalpark. Med en Van i Kroatia er dere fleksible og reise samlet.
  Populære vans i Kroatia: Renault Traffic, Volkswagen Sharan, Opel Vivaro, Mercedes V Class, m.m.
  Søk i skjemaet øverst og finn den bilen som passer best til dine behov. Dersom du har spørsmål er vårt reservasjonsteam klar til å hjelpe per telefon og tilgjengelig 7 dager i uken!